Home - Články - Láskohled 2. - 8. ledna

Láskohled 2. - 8. ledna

vloženo 31. 12. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 2. - 8. ledna

Láska! Tak pomíjivá, přesto k životu stejně důležitá jako vzduch. Zjistěte, co vás v prvním týdnu roku 2023 čeká v oblasti lásky! V lednu mnoho z vás prolomí ledy i vysněným partnerem! Čtěte více v novém týdenním horoskopu LÁSKY!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce se na vás konečně usmálo štěstí - už bylo taky načase a opravdu si to zasloužíte. Váš nový objev je skutečně velice charismatický férový jedinec, který by vám snesl i modré z nebe.

Býk
Již delší dobu se chystáte, že oslovíte vašeho idola a nyní konečně nastal ten pravý čas. Hvězdy osudu jsou vám v tomto ohledu nakloněné a i Venuše nad vámi drží ochrannou ruku.

Blíženci
Pokud hledáte novou lásku, tak se stačí podívat se kolem sebe a zjistíte, že jste ji celou dobu měli velice blízko, jen jste se dívali opačným směrem. Je čas na ohromující změny.

Rak
Jste originální, zábavní a plní pozitivní energie. Není divu, že je o vás zájem a všude, kde se objevíte, tak nemáte nouzi o nápadníky! Z těch si poslední dobou můžete vybírat.


Lev
Do cesty vám, milí Lvíčci, nyní přijde vytoužený protějšek. Ze začátku si nejste jistí vzájemnými city, ale velmi brzy zjistíte, že toho máte hodně společného, a to je pro vás zásadní.

Panna
S nadcházejícími novoročními dny očekáváte jediné a to to, že si vás konečně všimne váš vysněný protějšek. Samozřejmě se o povšimnutí hodně snažíte a působíte naprosto neodolatelně.

Váhy
Nejste osoby, které by flirtovali s každým a na každém kroku. Když o někoho projevíte zájem, tak si může být okolí jisté, že to myslíte vážně. Vybíráte si totiž velice pečlivě.

Štír
Dlouhodobé svazky procházejí delší dobu krizí. Mysleli jste si, že začátkem roku uděláte za vším tlustou čáru, ale nevypadá to, že by se něco mělo zlepšit. Celkem vás to mrzí.


Střelec
Nový rok vám přinesl spoustu změn, zejména co se týče milostných a osobních vztahů. Však jste si taky nějakou tu romantiku zasloužili, jste velice příjemné a sympatické osoby.

Kozoroh
Potkali jste se svou dávnou láskou a i když váš rozchod byl velice bolestný pro vás oba, tak nyní se může zdát, že vše špatné je zapomenuto a strávíte spolu poměrně hezké chvíle.

Vodnář
Máte pocit, že jste již připraven na nějaký dlouhodobější vztah. Dávali jste si teď od vztahů a seznamování pauzu, ale nyní si myslíte, že nastal ten pravý čas jít se bavit do společnosti.

Ryby
Co se týče vašeho dosavadního svazku, tak jste se celkem vzdali. Mysleli jste si, že nový rok přinese nějakou změnu, ale vše je při starém, ne-li možná horší. Konec je na spadnutí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.