Home - Články - Zimní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

Zimní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

vloženo 5. 1. 2023
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

Komu se bude tuto zimu nejlépe dařit? Čeká na vás v novém roce 2023 úspěch a bohatství? Naše tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Pět mečů
naznačuje, že se snažíte využít všechny možnosti a příležitosti, jak přijít k penězům. Znamená to hodně spekulovat a hledat, kde by vám z čeho mohlo něco kápnout. Dáváte teď přednost krátkodobému a rychlému zisku, takže vás příliš nebude trápit nějaké budování reputace a dobré pověsti. Platí, že účel světí prostředky, a vy Berani jdete bez váhání na věc. Protože tam kde jiní otálejí, vy můžete využít příležitost a dobře si vydělat. Možná vás někdo z vašeho okolí nařkne, že se zabýváte neférovými obchody a snažíte se obohatit na cizí úkor. Pro vás jsou však takové moralistické výčitky pouze projev závisti. Vždyť kdo umí, ten umí, a pokud nevyužijete příležitost vy, využije ji někdo jiný. Jen pak musíte být připraveni na to, že ani k vám nebudou obchodní partneři nijak ohleduplní a musíte tedy být pořád ve střehu! Ale vyplatí se vám to, takže za tu trochu stresu vám to jistě stojí.

Býk
Karta Osm mečů
ukazuje, že vaše kariéra je v bodě, ze kterého hledáte východisko a cestu kupředu. Jenomže to vypadá, že žádná dobrá řešení nejsou k dispozici – aspoň tedy na první pohled určitě, milí Býci! Vaše momentální příležitosti k výdělku nebo kariérnímu postupu nevypadají ve vašich očích příliš růžově, a marně přemýšlíte, jak se pohnout z místa. Z možností, o kterých pro tuto chvíli víte, nic neuspokojuje vaše potřeby. A tak máte občas sklony podléhat beznaději a zasmušilosti, protože vám to s rozpočtem jaksi nevychází tak, jak by mělo. Ale hlavu vzhůru, protože řešení nakonec bude mnohem jednodušší, než byste čekali! Chce to však nezaujatý pohled zvenčí, zkrátka někoho, kdo vám dobře poradí a bude vidět i ty možnosti a příležitosti, které vy nevidíte! Určitě vám to pomůže pohnout se z místa a prolomit ten začarovaný kruh!

Blíženci
Karta Viselec
věští všem Blížencům klidnou zimu v pomalejším pracovním tempu. Popravdě, moc se toho kolem vás dít nebude, až budete mít chvílemi pocit, že není do čeho se pustit. Zkrátka nuda! A dokonce ani ve finanční sféře se nerýsují žádné větší změny ani posun kupředu. Pokud jste na tom dobře a jste spokojeni, můžete se těšit z klidu, když po vás nikdo nic nebude chtít. Jestliže však přilepšení potřebujete jako sůl, bude tato zima trošku výzvou. Raději nepočítejte, že by se objevily nové zdroje příjmů, a místo toho naběhněte na šetřící režim, protože rezervy jistě máte, jen je najít. Dobrý nápad je dopřát si více domácí pohody a lenošení, zabijete hned dvě mouchy jednou ranou. Kromě toho, že se báječně zrelaxujete do dalších kariérních příležitostí v budoucnu, tak taky ušetříte. Ono se to totiž pozná, když si člověk vaří levně doma, když méně platí za benzin a tak dále. Tak se na to dívejte pozitivně!


Rak
Karta Šest holí
je pro vaši kariéru mimořádně příznivá, milí Raci! Věští vám totiž, že letos v zimě budete sklízet obrovské úspěchy a zasloužený obdiv vašeho okolí! Vaše snažení konečně přinese své ovoce a každý si všimne, že se vám skvěle daří. Závisti se však obávat nemusíte, protože je jasné, že za tím stojí tvrdá dřina a vaše schopnosti a šikovnost. Spíš si od vás bude vaše okolí s obdivnými pohledy říkat o rady, jak se vám to všechno tak skvěle povedlo. Samo sebou, že vám ale nejde jen o slávu a zajímá vás, jak se to projeví na vašem bankovním účtu. Na to se taky můžete těšit a vaše finanční možnosti se značně rozšíří! A aby toho nebylo málo, získáte skvělou reputaci, která vám jistě pomůže k dalším novým pracovním nabídkám ve vašem oboru! Tak jen pozor, ať vám sláva příliš nestoupne do hlavy a nezapomenete, že pořád ještě musíte pracovat a nepodléhat pokušení polevit v tempu!

Lev
Karta Osm holí
vám slibuje, že vaše kariéra se bude vyvíjet rychle a slibně, milí Lvi! Všechno, co si teď na zimu naplánujete, vám půjde hladce a bez jakýchkoliv překážek. Díky tomu, že své úkoly zvládnete v rekordně bleskovém tempu, vám navíc ještě zbyde spousta času a energie, které můžete využít třeba pro nějaké boční projekty a přivýdělky, nebo si naopak dopřát více volného času a zimní dovolenou, to už je na vás! Po finanční stránce se vám budou potíže taky vyhýbat a rozpočet vám bude krásně vycházet, možná i s přebytky oproti původnímu plánu. A pokud jste podnikaví, přinese vám tato zima ještě spoustu dalších možností! Chce to však reagovat opravdu rychle, být flexibilní a neotálet, když zaklepe na dveře nějaká zajímavá příležitost! A věřte tomu, že příležitosti budou, a to velmi výhodné! Navíc vás bude práce, kterou děláte bavit, takže únava vám nehrozí!

Panna
Karta Velekněz
vám, milé Panny, přináší skvělou příležitost učit se od zkušenějších a rozšiřovat si své schopnosti a dovednosti. Možná se přihlásíte do nějakého kurzu, třeba jazykového nebo rekvalifikačního, abyste si rozšířili své možnosti uplatnění. Ale ještě výhodnější způsob, jak se zdokonalovat a učit nové věci, je spolupráce s někým, kdo je kapacitou v oboru a můžete od něj okoukat to správné know-how. Takže pokud se ve vašem okolí někdo takový objeví, pak neváhejte a nabídněte svoji pomoc klidně i dobrovolně nebo za směšné peníze, protože získáte praxi a nové zručnosti nebo kontakty, zkrátka naučíte se v tom lépe chodit, a to se zúročí později. Vyplatí se vám, když budete otevřeni novým možnostem, jak dělat věci jinak, než jste byli zvyklí, a necháte si poradit. Ale samozřejmě jen od lidí, kteří mají patřičnou autoritu a dlouholeté zkušenosti!


Váhy
Karta Šest mincí
vám slibuje štědrou finanční odměnu za vaši práci, a z toho budete mít určitě radost, milé Váhy! Ale pozor, nečekejte zas, že vám peníze spadnou do klína jen tak bez práce! Raději než spekulovat, kde a jak přijít ke snadnému zisku, vsaďte na své ruce a nebojte se pustit do práce. Odměna, která vás za dřinu čeká, bude víc než férová, takže si přilepšíte k vašemu rozpočtu a budete si moct dovolit i něco navíc. Budete velmi rádi, že jste konečně na tom správném místě, kde jsou vaše schopnosti a šikovnost po zásluze oceněny. A jestliže pořád ještě někde dřete za mizerné peníze, pak je načase poohlédnout se po lepším zaměstnavateli. Možnosti a příležitosti jistě budou, a pokud se rozhlédněte i do zahraničí nebo jiných částí republiky, budete jistě příjemně překvapeni. Vůbec nemusíte být závislí na někom, kdo vás patřičně nezaplatí. Znáte přece svoji cenu!

Štír
Karta Mírnost
vám ukazuje, že vaše pověstná Štíří trpělivost a schopnost počkat si na ten správný čas se vám letos v zimě v práci vyplatí. Proč byste tlačili na pilu a domáhali se něčeho teď hned za každou cenu, když čas ve skutečnosti hraje ve váš prospěch! A tak zatímco ostatní lidé kolem vás se budou za něčím honit a kvůli něčemu bojovat, vy se na tom můžete jako Štíři jen pousmát a dál si v klidu vlastním tempem dělat své! Po finanční stránce bude vaše situace stabilní a pozvolna se bude zlepšovat. Hlavně to chce rozvahu a nedělat žádné unáhlené kroky. Ať už se jedná o práci nebo investice, intuice vám napoví, kdy je co potřeba udělat. Bude to tehdy, když budou okolnosti hrát ve váš prospěch a všechno půjde snadno, aniž byste se příliš namáhali. Ty správné příležitosti se jasně ukáží, až přijde vhodný čas, a nebude potřeba nic řešit ani o ničem pochybovat. Zkrátka chce to jen klid!

Střelec
Karta Rytíř mincí
je příslibem stability a jasného postupu kupředu. A to vám, milí Střelci, na tuto zimu přináší skvělé kariérní vyhlídky! Ale pozor, bez vašeho přičinění to nepůjde, právě vy jste teď totiž ten rytíř z obrázku na kartě! Přichází ten správný čas pro vaše ambice, cílevědomost a odhodlání! Budete kráčet kupředu pevnými a sebevědomými kroky, raději trošku pomaleji a rozvážně, zato však bez zbytečných omylů. Ať už si přejete začít nebo rozšířit své podnikatelské plány, dosáhnout na povýšení v zaměstnání, najít si vysněnou novou práci nebo si chytře vydělat pomocí investování, možnosti a dveře máte otevřené! Klíčem k úspěchu je vaše šikovnost, schopnosti, sebedůvěra, ale také neúnavná práce. Štěstěna teď přeje všem Střelcům, kteří vědí, co chtějí, a kteří jsou taky ochotni pro to něco udělat! Výsledky budou stát za to, tak si věřte a jděte na věc!


Kozoroh
Karta Čtyři poháry
vás upozorňuje, že máte sklon se zbytečně trápit kvůli něčemu, co nemá význam. Vidíte před sebou obrazy možných úspěchů, které jsou lákavé, ale nyní na ně bohužel nedosáhnete. A protože pro vás jako Kozorohy je kariéra taky otázkou prestiže, společenského uznání a sebevědomí, můžete něco takového těžce nést. A přitom se ve skutečnosti nejspíš jedná jen o přelud a není všechno zlato, co se třpytí. Tajně závidíte svým šťastnějším konkurentům, ale možná ve skutečnosti ani nemáte co, pouze hromadu práce a stresu. Raději se těšte z toho, co máte, co se vám daří a co vám nyní vychází. Není toho vůbec málo, jen to chce myslet pozitivně. Nejlepší je, že si můžete dopřát klidnější pracovní tempo, a další výhoda, kterou máte sklon přehlížet, jsou dobré vztahy s kolegy. A přitom nic z toho není vůbec samozřejmost! Tak se podívejte na svou práci optimističtěji, udělá to zázraky!

Vodnář
Karta Věž
je symbolem velkých změn, takže klidnou zimu teď raději nečekejte, milí Vodnáři! Někdy se však člověk k nezbytným změnám nedokáže sám odhodlat, a musí ho k tomu nakopnout okolnosti! Takže počítejte s tím, že ve vašem pracovním světě se budou věci dramaticky měnit a naruší vám to váš zavedený stereotyp. Některé staré zvyklosti a způsoby fungování se opravdu od základu zhroutí, takže si budete muset chtě nechtě zvyknout na zcela nový systém, nebo to vzít jako příležitost poohlédnout se po nových a lepších možnostech. Třeba nakonec i lépe placených, nebo novou práci, která vás bude více bavit. Všechno, co se na první pohled může jevit jako špatné, je nakonec na něco dobré. A jako Vodnáři máte to štěstí, že novinky a změny máte rádi, takže se nové situaci rychle přizpůsobit a vytěžíte z ní spoustu výhod. A takovou schopnost a talent nemá každý!

Ryby
Karta Ďábel
je hodně zajímavá, takže se, milé Ryby, nudy v pracovním stereotypu obávat nemusíte! Právě naopak, ve vaší kariéře se budou dít věci! Háček je ovšem v tom, abyste uměli rozpoznat, co je ve váš prospěch a co nikoliv. Ono to totiž nebude tak úplně jednoznačně jasné! Ďábel je kartou, která symbolizuje pokušení, o tom to celé bude! Ve vaší kariéře se objeví nové příležitosti, které budou na první pohled vypadat ohromně lákavě. Vidina pohádkových výdělků téměř bez práce zaujme jistě každého, otázka je, jestli vám včas zasvítí červená kontrolka, že zde něco nehraje. Třeba se vám nabízí obchodování, které je ve skutečností pyramidovou hrou, nebo se necháte zlákat, ať někde investujete své úspory, kde hrozí, že už je neuvidíte, nebo vám někdo slibuje práci v zahraničí za podezřele vysoký zprostředkovatelský poplatek. Tak na takové a podobné nabídky si dávejte teď velký pozor!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.