Home - Články - Týdenní horoskop 9. - 15. ledna

Týdenní horoskop 9. - 15. ledna

vloženo 7. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 9. - 15. ledna

I druhý novoroční týden přináší plno magických momentů, jen je umět využít! Přestaňte se bát vychutnávat to dobré, co život přináší a užijte si nový týden s novým týdenním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Již delší dobu usilujete o vyšší post v práci a i když se říká, že kdo si počká, ten se dočká, tak nyní už máte pocit, že jste se načekali celkem dost. Nesmíte to nechat zamést pod koberec a hvězdy vám radí, že byste měli najít odvahu zajít za šéfem.

Býk
Jednání jistého člena rodiny si vyložíte špatně. Viděli jste vše příliš negativně, ale nyní si trochu uvědomujte, že v jednání daného jedince možná vůbec nebyl špatný úmysl. Trochu jste přehodnotili názor na to, co se mezi vámi poslední dobou stalo.

Blíženci
Mars je v celkem příjemném trigonu se Saturnem a vytváří kolem vás harmonické prostředí, které svědčí zejména milostným a osobním vztahům obecně. Pokud jste v poslední době měli problémy s protějškem, tak si můžete být jistí, že se vše v dobré obrátí.

Rak
Rozhodně byste se nyní neměli nějak omezovat a pořídit si to, co si přejete. Nejste zrovna typ, který nějak extra rozhazuje a finanční gramotnost máte v malíčku, takže je jisté, že pokud za něco utratíte, tak je to věc, která opravdu za něco stojí.


Lev
Tento týden vás bude mrzet, že vám ztroskotají plány na víkend. S několika přáteli jste se domluvili, že strávíte poměrně aktivní víkend někde na horách, nebo na chalupě v samotném lůně přírody, ale postupně od toho kamarádi začínají dávat ruce pryč.

Panna
Je načase začít přemýšlet nad tím, že i když jste v práci spokojení, tak byste se měli zamyslet, zda vám vyhovují platové podmínky a nebylo by lepší přijmout nabídku za lepší peníze. Doba není úplně nejideálnější, takže každá koruna navíc se hodí.

Váhy
Tento týden si dávejte pozor zejména na své zdraví. Hvězdy varují, že se vám snadno může stát nějaký úraz. Pokud se tedy můžete vyhnout aktivnímu sportování, nebo fyzicky náročnějším úkonům, tak to rozhodně udělejte. Pozor dejte také na ranní náledí!

Štír
V oblasti milostných vztahů se pohybujete na tenkém ledě. Samozřejmě ten risk vás na tom baví a možná ještě víc vás baví celou situaci tajit před rodinou, kolegy z práce i přáteli. Váš flirtík nebude mít dlouhého trvání a snad vás příliš neovlivní.


Střelec
V oblasti financí to nyní pro vás není zrovna jednoduché. I když se snažíte ze všech sil, tak stále žijete od výplaty k výplatě. Když se vám na konci roku začalo dařit, tak samozřejmě přišlo zdražení energií, které vám udělalo čáru přes rozpočet.

Kozoroh
Máte před sebou velice harmonické období plné splněných předsevzetí, ale i romantického vztahu, který po krátkém a intenzivním přátelství začal krásně vzkvétat. Ukázal vám, že život je opravdu krásný a vy si ho momentálně užíváte plnými doušky.

Vodnář
Na milostném poli očekávejte tento týden nějaké problémy. Na povrch totiž vyplují věci, které možná měli zůstat zavřené někde ve skříni. I když se s danou situaci snažíte nějak srovnat, tak protějšek vám to nijak neulehčuje a chová se velice laxně.

Ryby
Do nového roku jste vstoupili s nadějí, ale také s odhodláním, že spoustu věcí ve vašem životě chcete změnit. Nyní se ale ukazuje, že ne vše půjde splnit tak, jak jste si samozřejmě představovali. Zejména změna životního stylu pro vás není jednoduchá.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.