Home - Články - Čínský horoskop na týden 9. - 15. ledna

Čínský horoskop na týden 9. - 15. ledna

vloženo 8. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 9. - 15. ledna

Je zde další čínský horoskop! Kozy čeká těžký týden, kdy budou v lásce zkoušené trpělivostí a i Hady se teď musí poprat s problémy, které po svátcích vyplují na povrch. A co vaše znamení? Vsaďte na čínský horoskop a přečtěte si, na co se těšit!

sdílet článek na facebooku

Krysa
I ve druhém lednovém týdnu pokračuje boj se sebedisciplínou. Návrat do pracovních povinností vám po vánočních svátcích dává zabrat a každodenní vstávání je pro vás velkou výzvou. Sváteční atmosféra, která… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Do poloviny měsíce je klíčové finanční zabezpečení. Jupiter ze své opozice komplikuje záležitosti související s penězi. Není proto vhodná doba pro zásadní investice, ani prodej něčeho nákladnějšího. Jestliže uvažujete… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, začátkem ledna se snažte posílit imunitní systém a posilujte kondici. Dodejte tělu hřejivé teplo návštěvou sauny i používáním horského sluníčka. K pevnějšímu zdraví pomůže také otužování a změna jídelníčku. Soustřeďte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Rychlý sled událostí tohoto týdne je složité pochopit, ale vězte, že pro váš život mají zásadní význam. V novém roce je potřeba odstřihnout se od nefunkčních vzorců chování, problémů, změnit dosavadní způsob myšlení. Ne všechno… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Rádi byste se pohnuli kupředu, ale tento týden je spíše stagnující. Nebojte se požádat zkušenější přátele nebo příbuzné o radu. Důvěřujte jim, protože právě komunikace s okolím vám ukáže cestu ven ze spletitého labyrintu. Postavení… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, po harmonických vánocích se v lednu vynořují problémy, které jste chtěli zamést pod koberec. Planeta válek přináší rozbroje do mezilidských vztahů, probouzí ve vás konfliktní náladu. Zkuste narůstající… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Složité mezilidské vztahy jsou charakteristické pro první polovinu měsíce. Je vám líto, že ostatní nedoceňují vaši laskavost a to, co pro ně děláte. Znát je to hlavně ve vztahu rodičů a dětí, případně mezi sourozenci. Nezapomeňte, že… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Kněžka lásky dává zrozencům Kozy zabrat. Zadaní by měli vsadit na trpělivost, stačí slovíčko a bude oheň na střeše. Počítejte s tím, že si budete všímat rozdílů mezi vámi a drahou polovičkou. Není moudré dělat kvůli… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Konečně se dostaví elán, díky kterému může nový rok dostat netušenou podobu. Najdete v sobě energii zatočit s věcmi, se kterými nejste spokojení. Ať jde o lásku, kariéru, bydlení nebo vzhled, jste odhodlaní změnit… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V tomto týdnu je důležité vsadit na upřímnost. Nedělejte ze sebe nikoho, kým nejste. I když se snažíte udělat nejlepší dojem, buďte pravdiví. Vyhnete se faux pas, kdy vyjde pravda najevo. Pokud se snažíte okouzlit opačné… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Dožene vás sváteční hodování, kvůli kterému se nemůžete vejít do svého oblečení. Nepohodlí řešte okamžitou úpravou jídelníčku i pravidelným pohybem. Je těžké omezit se v hodování, které pro vás ztělesňuje pohodlí. Nezajídejte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zimní klima si vybere svou daň. Zrozenci Vepře jsou v tomto týdnu unavení a náchylnější k infekčním onemocněním. Dbejte na vhodné oblečení, podpořte imunitní systém vitamíny i otužováním. Venuše vás potěší … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.