Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2022

VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2022

vloženo 23. 1. 2022
čas čtení: 10 minut

VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2022

Přichází vládce Tygr a rok 2022 bude podle čínské astrologie ovládat živel dřeva. Příchod čínského nového roku oslavíme již 1. února 2022. Připravte se na události vašeho roku Tygra!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zrozenci čínského znamení Krysy vynikají inteligencí, postřehem, rychlým uvažováním a mnoha talenty. Jsou také společenští a zábavní. Všechny tyto vlohy mohou v roce 2022 uplatnit. Jen chtít! Myšáčci a myšičky mohou z dobrého… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zrozenci Buvola projdou v roce Tygra testem odhodlání a charakteru. Čekají vás překážky v oblasti pracovní, vztahové i zdravotní, ale pokud se nedáte, všechno dobře dopadne. Říkejte si mantru "Já to dám!" Naopak neříkejte cizím lidem… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygříci budou mít náročný, ale významný rok. Vesmír vás bude zkoušet a prověří vaše psychické i fyzické kvality. Pokud to celé dáte bez ztráty kytičky, v budoucnu vás jen tak něco nezaskočí. V práci jděte za stabilitou a jistotou. V lásce se máte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Obezřelost Zajíců se vyplatí! Vždy jedním okem hlídáte, kde číhá nebezpečí či kde se skrývá příležitost k lepšímu životu. Tento rok vám nabídne obojí! Letošním rokem proplujete klidně a radostně, v práci by se vám mělo… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zrozenci Draka jsou vynervovaní z roku 2021, a tak nastoupí do nového roku s nedůvěrou. Budete často jednat příliš emocionálně, ale až uvidíte, že se vám daří, uklidníte se. Vcelku půjde pro Draky o příjemný a úspěšný rok, a to už jste… ČTĚTE VÍCE!

Had
Klíčové slovo pro zrozence hada v roku Tygra zní: soustředění! Pokud se dokážete soustředit na práci, na partnera, na relax, pak vše, co budete dělat, bude účinné. Pokud ale budete duchem jinde, můžete se na své snahy vykašlat. Chytří a ambiciózní… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Koně čeká v roce 2022 vzestup! Vesmír je vám nakloněn. Vaše sny se mohou splnit, vaše plány mají dobré podmínky pro realizaci. Stojí za to se trochu snažit - no a Koni, který je zvyklý skákat přes překážky, tomu to nepřijde těžké! Je vám dána… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Rok 2022 je sice rokem Tygra, ale jako by byl spíše rokem Kozy. Tito zvídaví a pracovití zrozenci prožijí nebývalou shodu příznivých okolností, až se zdá, že nejde o náhodu. Koza má šanci získat velký majetek, nové přátele na pracovišti a… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zrozenci Opice budou mít velmi divoký rok! Bude proměnlivý jako hladina oceánu, od jemných vlnek po krutou bouři. Na cestách autem buďte velmi soustředění, hrozí dopravní nehody. Jen klid a rozvaha vás od nich ochrání. Cestovat je však… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohout nemá v přízni hvězd konkurenci! Loňský rok byl pro něj fajn a rok 2022 bude ještě lepší! Bude samý úspěch! Překážky pracovní, vztahové i zdravotní bude řešit s grácií a půjde mu to snadno. Snad jen to zdravíčko ho bude… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pes bude v roce Tygra šťastným zrozencem a konečně se mu začne dařit! Nové a zajímavé inspirace či projekty přinesou věhlas a nějakou tu korunu uměleckým profesím. Přesto se však zrozenci Psa mohou často cítit osaměle a trpět … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře jsou v roce 2022 připraveni na dynamické změny. A právě proto, že jsou připraveni, budou se tyto změny dít přirozeně a lehce. Bude se vám dařit v práci a také v oblasti zdraví bude vše v pořádku, jediné, čím byste se mohli… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.