Home - Články - Lednový úplněk ve znamení Raka

Lednový úplněk ve znamení Raka

vloženo 17. 1. 2022
čas čtení: 5 minut

Lednový úplněk ve znamení Raka

V úterý 18. ledna 2022 kousek po půlnoci v 0:48 přivítáme Úplněk, ale působit na nás bude několik dnů kolem tohoto data. Nejsilněji ho pocítí Raci!

sdílet článek na facebooku

Zimní čas citů a domova

Úplňková noc uprostřed mrazivé zimy patří znamení Raka, které se nachází přesně naproti Kozorohu, ve kterém je momentálně Slunce. Proto taky lednový úplněk vynese na světlo světa témata patřící těmto dvěma znamením, a zrozenci v nich budou prožívat úplňkové energie nejsilněji. Tématem Raka je domov, rodina a emoce, takže naše myšlenky a pocity se nyní budou nejvíc ze všeho točit kolem těchto záležitostí našeho srdce. Naproti nim v opozici stojí kozoroží vliv, který mluví o kariéře, ambicích a povinnostech, takže počítejme s tím, že budeme přemýšlet a rozjímat o tom, co nám přinese úspěch a naproti tomu co nám přinese citové naplnění. Úkolem je dostat tyto záležitosti do vzájemné rovnováhy.

Kromě Raků a Kozorohů se mohou na zajímavé pocity a myšlenky připravit také všichni, kdo mají v některém z těchto dvou znamení ascendent, případně pokud je to vaše měsíční znamení. I pro vás to bude velmi významný den. A nezapomínejte, že úplňkové síly jsou nejmocnější právě v jeho předvečer, tedy již 17. ledna od večerních hodin.


Pozor na žaludek i vztahy

Každý úplněk je typický svojí mocnou energií, která nenechává nic v přírodě v klidu, a to ani v této třeskuté zimě. Citlivější lidé mohou proto pociťovat podrážděnost, nespavost a horší soustředění. Proto se doporučuje neplánovat si na úplněk žádné důležité a náročné činnosti nebo rozhodování, ale dopřát si klidnější den a nenáročný program. Nyní to platí pro oba dva dny, jak před úplňkovou nocí, tak i po ní.

Úplněk v Raku je ideální zasvětit vaší rodině a blízkým, teplu domova nebo taky společnosti vaší lásky. Pokud máte malé děti, měly by být právě ony nyní v centru vaší pozornosti. Luna přeje všemu, co souvisí s citovým životem a láskou ve všech jejích podobách.

Měsíc v Raku nám však působí nejen na duši, ale taky na tělo. Znamení Raka ovlivňuje žaludek a dělá ho citlivějším, takže si nyní dejte pozor, co jíte a kolik. Vhodná jsou lehčí jídla, která si s láskou připravíte sami z kvalitních surovin. Ale buchta od maminky se taky neodmítá, pokud nemáte se žaludkem vyloženě problémy. Láska je přece nejdůležitější!


Nenechejte se zaskočit nedorozuměním

Když se podíváme na horoskop tohoto úplňku, můžeme zde vidět drobný zádrhel, nebo vlastně dva, a to jsou retrográdní, tedy couvající Merkur a Venuše. Merkur je ve Vodnáři, zatímco Venuše v Kozorohu. Tato konstelace je trochu zapeklitá a varuje nás před možnými komunikačními problémy, které se objeví hlavně ve vztazích. Snáz se budou vyskytovat různá nedorozumění a zavařit vám může taky technika, která třeba způsobí, že se někde ztratí SMSka nebo e-mail, nebo se třeba omylem dovoláte na nesprávné číslo. Berte to sportovně, nedělejte z takových událostí vědu, a hlavně si jimi zbytečně nekazte náladu krásného úplňkového rodinného nebo partnerského večera.

Retrográdní Venuše taky napovídá, že teď není vhodná doba pro začínání nových milostných vztahů. Pokud jste tedy momentálně sólo, vzpomeňte si raději na své nejbližší příbuzné a věnujte se jim, určitě si to zaslouží!

Račí úplněk bychom si měli zkrátka užít co nejpříjemněji, nejklidněji a nepřidělávat si žádné zbytečné starosti navíc k řešení. Někdy je lepší zkrátka jen tak být s těmi, koho máte rádi, a to důležité si říct jen tak očima a drobnými pozornostmi beze slov!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.