Home - Články - Čínský horoskop na týden 17. - 23. leden

Čínský horoskop na týden 17. - 23. leden

vloženo 16. 1. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 17. - 23. leden

Využijte staletími ověřenou moudrost čínských mudrců! V novém čínském horoskopu se dozvíte, nač se těšit a na co dát pozor. Čtěte jeden z nejobsáhlejších a nejpodrobnějších východních horoskopů!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Držíte se pozitivního myšlení a věříte, že letošek vám přinese spoustu příjemných zážitků. Navzdory tomu máte pocit, že vám něco důležitého utíká skrz prsty. Hvězdy radí soustředit pozornost na rodinu, přátele a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Po vánočních svátcích se stále nemůžete dostat do pracovního běhu. Myšlenkami jste na dovolené, kterou si však nemůžete dopřát. Brzdit vás mohou i zdravotní neduhy, jimž byste se ovšem neměli oddávat. Zkuste… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Druhou polovinu ledna provází proměnlivé nálady. Zkuste se s nimi poprat jako správní Tygři a nepitvejte se v každé maličkosti, která se nepodaří. Věřte, že každý problém má své řešení. Hvězdy se vás… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v dalším lednovém týdnu se těšte na příval energie. Planeta pohybu Merkur způsobí, že některé věci či lidé vám dají vale, ale něco nového naopak přivítáte. Nevyhnete se cestování, při kterém… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Napjaté vztahy na pracovišti se pokuste přejít bez komentáře. Nevyužívejte vyhrocené situace mezi kolegy, vyhněte se pomluvám i stěžování na vyšších místech. Určitě nestojíte o pozornost, kterou byste… ČTĚTE VÍCE!

Had
Novoroční představy a předsevzetí získávají první trhliny. Zjišťujete, že věci nejsou tak snadné, jak jste doufali. Rozhodně se kvůli tomu nevzdávejte! To, že se něco nepovede na první pokus, neznamená, že… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nadcházející týden přinese do života zrozenců Koně přízeň samotné kněžky lásky. Díky Venuši se vám v milostném životě nezvykle daří. Dlouholeté páry zaženou stereotyp a zase to mezi nimi zajiskří. Vyplatí… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Pomalu ale jistě se dostáváte do vedoucí role na pracovišti i v soukromí. Jste průbojní, vládnete slovem a dokážete skvěle vyjít s druhými lidmi. Mars vám dolévá zdravou sebedůvěru a všechny aktivity… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Ekonomická situace Opic není v lednu utěšená, ale druhá polovina měsíce dává naději na zlepšení. Jupiter se váhavě otáčí, aby podal pomocnou ruku. Aktivita ovšem zůstává na vaší straně. Hledejte práci… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zrozenci Kohouta se konečně proberou ze sváteční letargie. Najednou se před vámi naskytnou skvělé možnosti, jak se pohnout z mrtvého bodu. Máte jedinečnou příležitost zbavit se věcí, které už vám v životě… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Nový rok je ideálním starém pro změnu! Vesmír vám dolévá odvahu, abyste se pustili do věcí, které vás vždycky vábily. V posledních dnech jste se nudili a teď chcete vzít situaci do svých rukou. Hledáte kulturní i… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Po finanční stránce jste v lednu skoro na suchu. Situace ale není tak kritická, abyste se vlastníma rukama nedokázali dostat zpátky do černých čísel. Prosperující Jupiter sice limituje možnosti, jak se dostat… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.