Home - Články - Týdenní horoskop 17. - 23. leden

Týdenní horoskop 17. - 23. leden

vloženo 15. 1. 2022
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 17. - 23. leden

Probuďte se! Leden už je v plném proudu, tak využijte příznivé energie nového roku a jděte do věcí naplno. Nebojte se plánovat a plnit si své sny. Nahoďte úsměv na tvář a vydejte se směle vstříc životu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Někdy se vám zdá, že lidi okolo vás jsou až příliš otevření nějakým rýpavým poznámkám, čehož vy nejste úplně fanouškem. Raději říkáte věci na rovinu a nenecháváte se strhnout nějakými narážkami. To vůbec není váš styl. A proto si vás hodně lidí cení.

Býk
Slunce, které se dostává do nebeské nadvlády Vodnáře, přináší do života celého zvířetníku chvíle plné štěstí i radosti. Možná se vás jeho paprsky nedotknou hned, ale jisté je, že jeho přízeň výrazně pocítíte zejména v pracovních a finančních záležitostech.

Blíženci
Úplněk v Raku vám přináší do života nespočet nových možností. Pokud v některé sféře svého života chcete začít odznovu, tak nyní k tomu máte ideální příležitost. Neobvyklá síla Měsíce vás bude provázet na každém kroku a dodá vám tolik potřebnou energii.

Rak
Bojíte si to přiznat, ale v osobním životě se vám moc nedaří. Jste z toho zklamaní, protože jste doufali, že s protějškem budete až do konce svých dní. Nyní to tak ale nevypadá, protože každý si jdete svou cestou a myslíte jen na sebe a své blaho.


Lev
Potkáte někoho z dávné minulosti. I když se vaše cesty dříve nerozdělily zrovna v dobrém, tak nyní máte najednou spoustu společných témat. Nakonec se i zasmějete a zavzpomínáte na nelehkou dobu mládí. Momentálně jste už ale každý úplně někde jinde.

Panna
Velice blízko vás se pohybuje osoba, která je vámi naprosto okouzlena. Své city najevo moc nedává, ale věřte, že jste hluboce zapsáni v jejím srdci. Není vyloučeno, že si tento týden dodá odvahu a osloví vás, nebo vás dokonce pozve na super rande.

Váhy
Konečně si najdete čas na sebe a své koníčky a zejména kamarády, které jste poslední dobou tak trochu zanedbávali. Nemusíte mít žádné výčitky svědomí, vaši přátelé chápou, že toho máte teď moc a dobře ví, že jim veškerý čas nakonec skvěle vynahradíte.

Štír
Máte vedle sebe člověka, na kterého se můžete spolehnout. Až nyní si uvědomíte, jaké máte ve skutečnosti štěstí. Potkáte známou, která se vám rozhodne vyprávět své životní peripetie a vy budete najednou za svůj život neskutečně vděční. A to je dobře.


Střelec
V práci máte negativního kolegu, který kolem sebe roznáší svár, ale i pesimistickou atmosféru. Na každou poznámku reaguje podrážděně a ke všemu má připomínku, která rozhodně není optimistická. Dejte mu najevo, že by neměl kazit ostatním náladu.

Kozoroh
Jste až příliš zaneprázdnění pracovními povinnostmi, že jste si ani nevšimli, jak moc skomírá váš milostný život. Upřímně vám přijde, že tam z původní lásky nic nezbylo a raději se jeden druhému vyhýbáte, než abyste museli udělat zásadní rozhodnutí.

Vodnář
Slunce vstupuje do vašeho znamení, milí Vodnáři, a to znamená, že se vám bude dařit ve všech sférách života. Nejraději byste samozřejmě pozvedli finanční sféru. Není to nyní jednoduché, ale vždy si musíte říct, že by mohlo být hůř a vy se máte dobře.

Ryby
Chladná rána jsou pro vás v mnohém ohledu velkou výzvou. Snažíte se sice do svého života zařadit přirozený pohyb, ale ranní oblékání jste možná trochu podcenili. Nachlazení, kašel i horečka vás ze sportovního nadšení na nějakou dobu bohužel vyřadí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.