Home - Články - Láskohled 17. - 23. leden

Láskohled 17. - 23. leden

vloženo 14. 1. 2022
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 17. - 23. leden

Zrozence některých znamení čeká zásadní rozhodování, jak dál. Svatba, nebo rozchod? I takové věci se rozlousknou v příštím týdnu. Nezadaní jistě netrpělivě čekají, kdy se objeví nová láska. Bude to brzy? Nebo si ještě počkáte? Čtěte nový Láskohled, ať najdete odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden vám v oblasti lásky přinese několik příjemných překvapení. Nebudete čekat nějaké zázraky, ale to, co se teď bude dít, vás doslova šokuje. Samozřejmě v příjemném smyslu.

Býk
Dlouhodobé svazky mohou tento týden očekávat komplikace, zejména pokud se bude jednat o komunikaci. Zkuste doma navodit trochu příjemnější atmosféru. Uvidíte, že se to vyplatí.

Blíženci
Konečně se ve vašem životě objevil někdo, kdo je pro vás zajímavý. Přijde vám, že poslední dobou se o vás totiž ucházeli jen samí tragédi, kteří vás obírali o váš drahocenný čas.

Rak
Jste příliš zaneprázdnění svými problémy a starostmi v práci, že si ani neuvědomujete jako malou pozornost poslední dobou věnujete svému protějšku, kterému se to samozřejmě nelíbí.


Lev
Potkali jste velice atraktivního jedince a už teď je jisté, že mezi vámi zaplála nemalá dávka vášně. Užíváte si každou vteřinu s tímto člověkem a nelámete si hlavu budoucností.

Panna
Možná vám přijde, že romantika u vás poslední dobou nemá šanci a vy na ni ani nemáte moc času. Váš protějšek vás ale o víkendu jasně vyvede z omylu a příjemně vás tím překvapí.

Váhy
Trochu vás štve protějšek. Stále vám přijde, že mluví jen o sobě a hrabe si jen na svém vlastním písečku. Vy už to berete tak, že jste dva a vše kolem tomu tak nějak přizpůsobujete.

Štír
I když možná tento týden nepotkáte lásku svého života, tak nudit se rozhodně nebudete. Možná si zajdete někam mezi lidi, poznáte nové tváře a hlavně okouzlíte svým charismatem.


Střelec
Ve vztahu tak trochu zapadáte do stereotypu. Moc vás to nebaví a myslíte si, že ani protějšek není nadšený z toho, že se oba tak nějak nudíte. Chce to nějakou originální vzpruhu.

Kozoroh
Ne vždy je vše sluncem zalité. V dlouhodobých svazcích vás čekají vleklé problémy, které nebude snadné vyřešit. Moc dobře si uvědomujete, že na vztahu je třeba stále pracovat.

Vodnář
Před časem jste někoho potkali. I když to ze začátku nevypadalo na převratnou lásku, postupně zjišťujete, že k dané osobě pociťujete stále větší náklonnost. A je to oboustranné.

Ryby
Respekt v práci jste si museli vykoupit pilnou prací a tím, že jste si nenechali vše líbit. Vaše sebevědomé chování vzbudilo respekt kolegy, který projevuje více než profesní zájem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.