Home - Články - Velký červnový tarotový horoskop financí

Velký červnový tarotový horoskop financí

vloženo 25. 5. 2017
čas čtení: 8 minut

Velký červnový tarotový horoskop financí

Léto se kvapem blíží! Je vaše peněženka připravena na dovolenou? Chcete vědět jak si právě teď zlepšit finanční situaci? Tarotové karty pro vás mají dobré rady podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest mincí značí spravedlivou odměnu za vaši práci, takže se máte na co těšit! Platí to hlavně pro ty Berany, kteří na jaře nezaháleli a táhli přesčasy. I když to tak zpočátku nevypadalo, dočkáte se financí navíc a ještě se vám bude rýsovat povýšení nebo jiné zajímavé zadostiučinění za vaše neúnavné snažení. Naopak, pokud jste si v posledních měsících dopřávali spíše odpočinek, nemůžete čekat na vašem bankovním účtu zázraky. Ale nebojte se, strádat taky nebudete – na všechno, co potřebujete, vám zůstane dostatek prostředků, akorát nebudete mít na rozdávání! Jedním z klíčů ke spokojenosti bude skromnost a sdílení, to vám pomůže hodně ušetřit a tím pádem si i přilepšit. Jednou se vy podělíte s vašimi přáteli nebo sousedy, a příště zas oni s vámi. Budete překvapeni, jak velký efekt to může mít a kolik spokojenosti vám to přinese!

Býk

Karta Milenci vás staví před velké rozhodnutí, ve kterém půjde o lásku a o peníze zároveň! Nějaká zapeklitá záležitost spojená s milostnými vztahy bude mít velký dopad na stav vašeho bankovního konta! Tato záležitost vás postaví před náročné rozhodování, a je otázka, jestli jste připraveni vzít na sebe veškerou odpovědnost, kterou si daná situace vyžaduje. Uvědomíte si, že láska není jen o vášni, ale že musíte myslet i na praktický život a na to, z čeho to všechno zaplatíte! Jakkoliv komplikovaně to však zpočátku může vypadat, nepotrvá dlouho a ještě před odjezdem na dovolenou se vám povede najít řešení, které zabije dvě mouchy jednou ránou. Lásky se vzdávat nemusíte, ale nevyhnete se tomu, abyste museli přijmout určité finanční závazky. Nakonec to naštěstí bude jednodušší, než si myslíte, a dokonce se to obejde i bez nepříjemné nutnosti sebezapření!

Blíženci

Karta Tři mince vám ukazuje, že v oblasti peněz a materiálního bohatství jste na dobré cestě – jen tak dál! Pokračujte ve směru, ve kterém teď kráčíte, a již co nevidět budete mít vystaráno! V průběhu tohoto měsíce se postupně dočkáte velmi příjemných dílčích výsledků, které vás utvrdí v přesvědčení, že práce, které se věnujete, má smysl, a že vás dokáže skvěle uživit. Jen neusínejte na vavřínech a nezpomalujte pracovní tempo, protože ještě si to ani zdaleka nemůžete dovolit. Může to vypadat, že jste dosáhli nějakou metu a blížíte se k cíli, ale ve skutečnosti je to všechno teprve začátek, nezapomínejte na to! Každopádně, už teď se budete mít čím pochlubit, a to vás bude těšit. Obdiv vašeho okolí za vaše úspěchy vám dodá novou sílu a energii do práce. A to samé platí i o finančních odměnách. Udělejte si tedy radost a kupte si to, po čem toužíte, můžete si to dovolit!



Rak

Karta Osm mincí znamená bohatství získané tvrdou a neúnavnou prací. Nejlépe se bude dařit těm Rakům, co pracují manuálně a každou korunu si musí zasloužit. Rozhodně není ta pravá doba spoléhat se na zázračně výnosné investice, právě naopak, pouze to, co si poctivě odpracujete, vám bude skutečně patřit. Na blížící se dovolenou si nejlépe vyděláte tím, že budete zkrátka pracovat více, ať už to znamená rychlejší pracovní tempo a větší výkony, nebo přesčasy a víkendové směny. Ale vytrvalost a cílevědomost se vám rozhodně vyplatí, protože budete po zásluze odměněni a peníze přijdou rychle a spolehlivě. Pokud máte problém najít ideální práci, zkuste vsadit i na svépomoc – spoustu věcí, které byste si jinak museli koupit a utrácet za ně, si můžete udělat i vlastnoručně. Nevěříte? Vyzkoušejte to a budete příjemně překvapeni!

Lev
Karta Mág vám prozrazuje, že tento měsíc budete na poli financí pánem situace a budete mít všechno pod svojí kontrolou, přesně tak, jak jste si to vždy přáli! Dobře si uvědomujete, že rozpočet není pouze o příjmech, ale také o výdajích a o tom, jak efektivně své prostředky utrácíte. Budete se proto snažit najít tu správnou rovnováhu a být pánem situace na obou frontách. Na jedné straně to znamená vyhledávat příležitosti, jak si s co nejmenší námahou dobře vydělat nebo zhodnotit své prostředky. Na druhé straně spočívá tajemství úspěchu ve vhodném využití různých slev a výhodných nákupů takovým způsobem, že získáte všechno, co potřebujete, za minimální sumu peněz. Vaše okolí vás bude za tuto schopnost rychle zbohatnout i bez zázračného štěstí obdivovat a bude toužit znát tajemství vašeho úspěchu. Něco jim prozradíte, to nejdůležitější know-how si však necháte pro sebe!

Panna
Karta Šest mečů vám předpovídá, že období, kdy se musíte uskromňovat a počítat každou korunu se pomalu ale jistě blíží ke svému konci! Zbývá už jen posledních pár týdnů, které je nutné nějak překlenout, a pak se konečně budete moct více rozšoupnout a splnit si své letní sny. Klíčem k úspěchu je dobrá spolupráce s vaší rodinou a to, aby vám nikdo z vašich blízkých vaši snahu ušetřit před létem nesabotoval, ať už jsou to vaše ratolesti nebo partner. Bude dobré si o tom popovídat, abyste věděli, že ke spoření máte dobrý důvod a že v létě si to pořádně vynahradíte! A jak ušetřit finance? Bude to hlavně o dobrých nápadech a kreativitě, ale taky o informacích, třeba o tom, co kde a jak sehnat levněji. Když dáte s vašimi blízkými hlavy dohromady, půjde to ještě snáz, ale vy budete tím hnacím motorem, který to všechno bude řídit a mít pod kontrolou!



Váhy

Karta Tři meče ukazuje, že se kvůli penězům a majetku v této době hodně trápíte, a že je zde něco, co zraňuje vaše srdce. O této záležitosti hodně přemýšlíte, ale přesto se vám nedaří najít řešení a pořád zde zůstává smutek a pocit beznaděje. Klíč k vyřešení problému spočívá v pochopení, že mícháte citové a finanční záležitosti, a to nejsou zrovna ti nejlepší společníci. Láska, možná dokonce nenaplněná nebo nešťastná, má velký vliv na vaše bankovní konto, aniž byste si to uvědomovali. To vám komplikuje situaci a zbytečně přináší problémy. Naštěstí se vám však povede již brzy naučit, jak od sebe oddělit záležitosti srdce a otázky vaší peněženky. Pak bude najednou spousta věcí až překvapivě jednoduchá a řešení se objeví samo od sebe. Chce to jen podívat se na věci z jiného úhlu pohledu a možná přijmout rady od vašich přátel, které vám právě v tomto směru mohou hodně pomoct a zbavit vás trápení!

Štír
Karta Dva meče naznačuje, že ve finančních otázkách vás trápí nerozhodnost a máte před sebou dilema, o kterém hodně přemýšlíte. Vaše intuice však řešení zná lépe než vaše hlava, tak jí zkuste naslouchat a budete příjemně překvapeni! Háček je však v tom, že máte obavy řídit se v tak důležité a odpovědné věci, jak jsou peníze, svými pocity. A raději se spoléháte na myšlenky a analýzu situace, která ovšem nepřináší nic, co by vás posunulo kupředu. Občas je zkrátka potřeba udělat výjimku a dát na pocit a tušení, i když může na první pohled vypadat nejistě. Je to způsob, jak se konečně dostat ven z patové situace a posunout se kupředu. Tím, že o penězích přemýšlíte a rozebíráte různé možnosti, totiž paradoxně ztrácíte cenný čas, který byste mohli věnovat jejich vydělávání. Ve skutečnosti obě cesty, mezi kterými se rozhodujete, vedou k úspěchu, ale taky má každá z nich svá úskalí. Ať se tedy rozhodnete jakkoliv, neuděláte chybu!

Střelec

Karta Viselec vám prozrazuje, že vás čeká období, kdy se toho na vašem bankovním kontě nebude mnoho dít. Nepočítejte tedy s tím, že byste si ještě před dovolenou zázračně vydělali a zařiďte si rozpočet podle toho, co máte momentálně k dispozici. Na druhé straně, má to i své pozitivní stránky, protože si aspoň budete moct odpočinout, zvolnit pracovní tempo, dopřát si klid a věnovat více času třeba svým zálibám než pouze práci. Aby toho však nebylo málo, během měsíce vás nejspíš nepříjemně překvapí nějaké nečekané výdaje, které vás přinutí sáhnout do rezerv ve vašem rozpočtu. Počítejte s tím a raději si nechejte nějaké prostředky navíc, než se snažit vyjít na korunu přesně! V opačném případě si zřejmě budete muset půjčit, a to znamená pouze zbytečnou komplikaci – i když to taky není žádná tragédie! Nemožnost najít si vhodný přivýdělek nebo práci vás bude frustrovat, ale berte to z té lepší stránky – aspoň vám zbude více volného času!



Kozoroh

Karta Královna mečů ukazuje, že rozhodnost a razantnost vám tento měsíc rozhodně chybět nebudou. A v praktických majetkových záležitostech to bude platit dvojnásob! Až budete sami překvapeni, s jak chladnou hlavou dokážete dělat důležitá rozhodnutí o velkých částkách peněz a jak vám vaše plány nakonec vychází! Odvaha se vám vyplatí, a když se k přemýšlení a kalkulování přidá i jistá dávka intuice a uděláte to, co máte pocit, že zkrátka musíte udělat, finanční úspěch máte více než jistý! Důležité je nemít zbytečné obavy a na nic si nehrát, ale jít si razantně za tím, po čem toužíte – a to je materiální zajištění pro vaši domácnost! Vaše jednání a aktivity budou hodně individualistické a vaše okolí tím bude překvapeno – to platí hlavně pro ženy Kozorožky. V konečném důsledku však myslíte na blaho všech a podle toho budete také nakládat se svými zisky!

Vodnář

Karta Svět vám přináší nádhernou věštbu – již velmi brzo se dostanete do bodu, kdy si budete moct říct, že vaše cíle jsou splněny. Že se vám povedlo dopracovat se k naplnění svých přání a uzavíráte jednu kapitolu, takže se vám otevírá prostor pro nové začátky! V oblasti financí to znamená, že investujete do něčeho, na co jste dlouhou dobu spořili, například do nemovitosti nebo jiné dražší záležitosti. To vás posune ve vašich životních plánech o velký krok kupředu a otevře vám to nové možnosti a zcela novou perspektivu. Po finanční stránce se vám bude velmi dařit a své prostředky budete využívat cílevědomě. Teď pochopíte, že vám zbývá v rozpočtu více, než jste si mysleli, a můžete si oproti původnímu plánu dovolit ještě něco navíc. Konečně si splníte své sny a zároveň vyřešíte něco, co vás delší dobu trápilo. K těmto ohromným úspěchům vám můžeme jedině poblahopřát!

Ryby

Karta Šest holí značí úspěch a pokrok, pocit vítězství a zdaru na finančním poli a velký posun kupředu. Dostanete šanci užít si svoji chvíli slávy, kdy se vám bude všechno jen dařit. Za to, co jste dokázali, budete sklízet ohromný obdiv svého okolí! Jen pozor, ať neusínáte na vavřínech, protože ani ten sebevětší úspěch není trvalý, takže by bylo chybou přestat se snažit a myslet si, že teď už vás finančně nemůže nic ohrozit. Výdělky budete mít skvělé, ale důležité je i to, jak se svými prostředky naložíte, jestli se vám povede je výhodně investovat, nejlépe tak, aby vám nadále vynášeli. Energie máte dostatek, takže pro vás jistě nebude problém pokračovat ve směru a cestě, po které jste se s tak velkými úspěchy vydali. Pochvaly, odměny a ocenění pro vás budou přesně tou motivací, kterou potřebujete, abyste nabrali novou sílu a motivaci do dalších projektů, které mají vyhlídky na stejný nebo ještě větší úspěch!

Autor článku

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.