Home - Články - Týdenní přehled – 33. astrotýden

Týdenní přehled – 33. astrotýden

vloženo 18. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 33. astrotýden

Léto je skvělé pro sběr mnoha bylinek. Zjistěte, jaké jsou pro vás ty nejlepší! Co všechno jste nevěděli o rituálu objímání stromů, se dozvíte v našem článku. Ameriku čeká totální zatmění Slunce, ale zamává to i s námi. Blíží se září a s ním i nový horoskop na celý měsíc! Podívejte se na týdenní přehled!

sdílet článek na facebooku

Léčivá síla bylin! O mocné síle bylinek se nedá ani chvíli pochybovat. Někomu sedí čaje, koupele, odvary anebo obklady. Jiný podlehne kouzlu masážních olejů či alkoholových výtažků z léčivých rostlin. Přečtete si jaké bylinky jsou pro vás podle znamení zvěrokruhu nejlepší.



Objímání stromů – rituál, který může pomoci i ublížit. Viděli jste poslední dobou v parku někoho objímat strom? Nepochybně vás napadlo, že je společensky unaven, opak však mohl být pravdou. Dotyčný mohl mít energie naopak na rozdávání. Všechno, co jste chtěli vědět o rituálu objímání stromů.


Měsíční horoskop na září! Zkušená astroložka Mona vám opět přináší velký horoskop na září. Ověřte si, jak se v září vyvinou vaše vztahy, zdraví, práce, peníze nebo zda vás čeká osudové seznámení! Zjistěte, co vás v září čeká!



Novoluní ve Lvu. V minulosti bylo zatmění Slunce poslem špatných zpráv. Očekávaly se hladomory, epidemie, přírodní katastrofy či války, a zpravidla se vše ve zvýšené míře dostavilo. Co letos přinese totální zatmění slunce nad americkým kontinentem? A jaký vliv to bude mít na nás? Dozvíte se v tomto článku.


Když loupí žena! Seznamy toho nejlepšího někdy dokáží pořádně překvapit. Tentokrát se podívejte na TOP 5 pirátek všech dob!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.