Home - Články - Novoluní ve Lvu aneb Blackout na nebi 21. srpna

Novoluní ve Lvu aneb Blackout na nebi 21. srpna

vloženo 17. 8. 2017
čas čtení: 4 minuty

Novoluní ve Lvu aneb Blackout na nebi 21. srpna

Blížící se datum bude významné především pro Spojené státy, ale i pro ostatní svět. Tento den, 21. srpna 2017, nastane nejen fáze Měsíce zvaná nov, ale totální zatmění Slunce nad americkým kontinentem. Jaké to bude mít důsledky?

sdílet článek na facebooku

Středověké pojetí zatmění

V minulosti bylo zatmění Slunce poslem špatných zpráv. Očekávaly se hladomory, epidemie, přírodní katastrofy či války, a zpravidla se vše ve zvýšené míře dostavilo. Tento úhel pohledu byl sice pro lidstvo důležitý, ale šlo pouze o viditelný efekt, nikoli o celkový dopad. Obecně v astrologii dodnes platí, že kolik hodin trvá zatmění, tolik let bude doznívat na zemi a lidstvu jeho vliv, a to v té oblasti, kde bylo zatmění viditelné. Pokud jde o úplná zatmění Slunce, jsou na Zemi viditelná v pásu 145 kilometrů, protože právě tak široký je stín Měsíce zastírající solární kotouč. Zdálo by se, že my v Čechách si prožijeme jen „obyčejný“ nov. Protože jsme však všichníi jednou myslí a jedním organismem, i k nám úplné zatmění dolehne.

Kudy půjde zatmění Slunce

Zatmění se zrodí v severním Pacifiku a zanikne odpoledne ve vlnách Atlantického oceánu. Postupně přejde přes Oregon, Idaho, Wyoming, Nebrasku, Kansas, Missouri, Kentucky, Tenessie, Severní Karlínu, Georgii a Jižní Karolínu. Potrvá necelé tři minuty, což by mohlo pro Ameriku a svět znamenat dost intenzivní tři až čyři měsíce. Relativně krátká doba, ale dost dlouhá, aby obrátila náš známý svět naruby.



„Opuštěná“ Země

V okamžiku úplného zatmění nastává předání mužské solární energie emoční Luně, která veškerou sílu pohltí a ubere ji Zemi. Těžiště lidského světa se zintenzivní na hraně emocí a citů. Nejenže však bude naše matka Země ponechána na moment napospas svým citům v důsledku zatmění Slunce. Bude ještě ke všemu ve dvojnásobném stínu, protože zároveň zmizí i Měsíc, který bude v novu. Jinými slovy, Slunce a Luna budou v konjunkci, ale Země, jako ten třetí vzadu, si může připadat odvržena. Výsledkem uvnitř lidských myslí může být pocit smutku, izolace a beznaděje. Zatmění není pohromou, ale karmicky je testem jednotlivců a celých společenství. Silný člověk se pod jeho tlakem vyvíjí, slabý zkratuje. Dejme si záležet, abychom náleželi k těm prvním.

Lví faktor

Je tu ještě třetí důležitý fakt vedle zatmění a novu. Vše se bude odehrávat ve znamení Lva. Lev je král, umí být velkorysý, pečující, ale i trestající či uražený. V globálním měřítku se následky mohou týkat Ameriky jako jednoho z hlavních „lvích“ hráčů na světovém politickém poli. K otřesům může dojít v oblasti zdravotní, ekonomické či politické. Země reaguje na kosmický úkaz stejně jako jednotlivec, vyspělá společnost roste, využívá situaci k prospěšným spoelčenským změnám – nevyspělá společnost postrkuje svět na disharmonickou stranu.



V osobním měřítku podle stejného mustru reagují i jednotlivci. Silní lvi mohou prospět rodině, firmě, společnosti. Ti, kdo dají přednost svému egu, silní nejsou a bohužel neprospějí.

Štěstí přeje připraveným

Je nutné vědět, že jako oheň čistí ránu, i zatmění čistí mysl lidí a celé planety. To, co je vidět, jsou četnější pohromy, to však je první fáze důsledku zatmění, kdy shoří vše staré, přežité, neosvědčené. K devastaci hodnot může dojít i proto, aby se společnost vyburcovala k tvoření nových. Potom však následuje další a delší fáze růstu. Tak jako Slunce i Měsíc se našim očím znovu objeví, tak se objeví nové perspektivy, cíle, které nikoho před tím nenapadly. Šanci dostanou nové nápady a strategie. Zboří se staré vzorce a v čerstvém období po zatmění vzniká kosmický prostor pro zcela nová řešení. Sledujte pozorně tento proces v sobě a naskočte si na svou vlnu.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.