Home - Články - Týdenní horoskop lásky 14. - 20. 8.

Týdenní horoskop lásky 14. - 20. 8.

vloženo 13. 8. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop lásky 14. - 20. 8.

Štíři tento týden pocítí touhu po prohloubení svých vztahů. Zadaní i nezadaní štíři budou mít chuť být v oficiálním svazku. Kozorozi, věnujte se více svému partnerovi. Přece o něj nechcete přijít! S láskou je to jako na houpačce, to v září pocítí především Ryby. Podívejte se na váš týdenní horoskop lásky!
sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu pocítíte touhu po romantických zážitcích. Na přetřes přijdou i některé důležité záležitosti, týkající se vašeho vztahu. Vyřešíte je v klidu ke spokojenosti vás obou.

Býk
Budete se snažit strhnout na sebe co nejvíce pozornosti jak vašeho partnera, tak okolí. Chcete být obdivováni, chváleni a dobýváni. Zaměříte se na vylepšení vizáže i komunikace.

Blíženci

Je čas na užívání si lásky a skvělé zábavy. Okouzlujete, lákáte a sami se necháváte svádět. Zadaní Blíženci si musí dát mnohem větší pozor na komunikaci a projevit více tolerance.

Rak

Chcete být s partnerem více v soukromí, než na veřejnosti. Stojíte o romantické chvíle, které patří jen vám dvěma, zcela bez rušivých vlivů. Možná budete řešit i nějaké tajemství.



Lev
Zahrnujete partnera přepychem i láskou. Ale také se mu snažíte vnutit své názory a udávat směr, kudy by se měl ubírat jak vztah, tak i jeho život. Naštěstí už ho tím nezaskočíte.

Panna
Neschovávejte se doma, milé Panny. Na spřízněnou duši narazíte ve větších společenstvích, třeba při různých akcích. U zadaných je vše v pořádku, všechny obláčky se zase přeženou.

Váhy
V lásce a milostných vztazích to bude stále ještě dost složité. Když zahodíte škarohlídství, můžete se posunout o kus dále. A dejte si pozor na zoufalství, není dobrým rádcem.

Štír

Štíři budou plně zaměstnáni prohlubováním svých vztahů. Jak zadaní, tak nezadaní jedinci pocítí touhu po oficiálním svazku. A samozřejmě se rýsuje možnost potkat někoho zajímavého.



Střelec

Touha po žhavých zážitcích, randění, aférách i dalších dobrodružstvích bude velmi silná. Někdy tak, že budete mít vnitřní konflikt mezi tím, co byste chtěli a vaší zodpovědností.

Kozoroh

Více se věnujte svému partnerovi, ať o něj nepřijdete. Už může být unavený z vaší současné touhy po nezávislosti. Každá chvíle s vámi ho potěší, tak mu jich dopřávejte co nejvíce.

Vodnář

Navzdory současnému svobodomyslnému rozpoložení se budete snažit s partnerem více komunikovat a pochopit jeho názory a myšlenky. Vy se mu budete pro změnu snažit vysvětlit ty své.

Ryby

S láskou to bude jako na houpačce. Jednou se budete s partnerem objímat, podruhé po sobě málem házet talíře. Nezadaní mají výjimečnou šanci na nový vztah, který je zcela naplní.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.