Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. 8. 2017

Týdenní horoskop 14. - 20. 8. 2017

vloženo 12. 8. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. 8. 2017

Srpen patří Pannám, a tak se v září mohou těšit na kariérní růst a ocenění své práce. Váhy naopak budou váhat a přemýšlet nad svými záležitostmi. Takové přemýšlení může přinést zajímavé podněty. Lvi budou pořádně draví a zadaří se jim, co jen si zamanou. Čtěte týdenní horoskop Astrohledu a dozvíte se, jaký vás čeká týden.
sdílet článek na facebooku

Beran
Budete se snažit vyřešit mnohé neshody a přijít na řešení některých dlouho odkládaných záležitostí. V práci zatoužíte po zdokonalení svých schopností a možném posunu vpřed. A láska? Budou se střídat romantické chvilky s doslova italskými scénami.

Býk

Důležitým tématem tohoto týdne je rodina a vše, co s ní souvisí. Budete muset často krotit svůj temperament. Nebudete mít nouzi o kreativní nápady. Ty oceníte jak na domácím, tak i na pracovním poli. V lásce a financích se rýsují zajímavé počátky.

Blíženci

V oblasti kariéry si půjdete za svým přes všechny překážky. Finanční situace se jeví docela růžově a můžete si i leccos dopřát. Lehce bude váznout komunikace a to hlavně s kolegy a rodinnými příslušníky. Zkuste být trpěliví, předejdete mnoha hádkám.

Rak

Zaměřujete se na upevňování vztahů s rodinou, to je teď vaší prioritou. Pozornost se bude obracet i ke zvelebování domácího hnízdečka. Proč také ne, s financemi jste na tom teď opravdu dobře. V oblasti vztahů u vás panuje něžné souznění s partnerem.



Lev

Daří se vám, nač si jen vzpomenete. Máte spoustu odvahy, energie i nadšení pro rozjezd nových věcí napříč všemi oblastmi lidského života. V lásce si užíváte naplno, rodina vás miluje. Peníze vám neschází a zdraví je super. Co víc byste si mohli přát?

Panna

V zaměstnání se můžete posunout zase o pořádný kus dále díky ocenění vaší práce ze strany nadřízených nebo vaší aktivitě při hledání nových cest. Finance vám vrásky nedělají, v milostné sféře prožíváte úspěšné období. Trochu drhnout to může v rodině.

Váhy

Budete hodně filozofovat a zabývat se věcmi z jiných perspektiv, než jste dosud byli zvyklí. Přinese vám to mnoho nových myšlenek, které můžete využít hlavně ke svému prospěchu a rozvoji. Doma se stále budete muset více ovládat, ale vy to dokážete.

Štír
Zkvalitnění vztahu s partnerem i s vaší rodinou jsou témata, která vás budou zaměstnávat nejvíce. Nezadaní mohou potkat svůj nový protějšek. V pracovní oblasti si budujete čím dál pevnější pozici a vedení vás bere jako velmi důležitého pracovníka.



Střelec

Tento týden vám přinese další porci letní kreativity a radosti. Budete mít chuť zkoušet nové věci a zažívat dobrodružství. V práci, vztahu i rodinném prostředí. Někdy budete muset i krotit svou netrpělivost, abyste předešli konfliktům. Zvládnete to.

Kozoroh
Zaměříte se především na rodinu a věci, týkající se domova. V centru vašeho snažení bude prosazení dlouhodobějších změn, o kterých jste přesvědčeni, že povedou k mnoha vylepšením. Jak vztahů, tak pořádku. A to i přesto, že to bude stát dost nervů.

Vodnář

Tendence tohoto týdne jsou proměnlivé. Vaším hlavním úkolem je pokusit se neprosazovat svá přání na úkor ostatních a více spolupracovat s okolím. Hlavně dejte pozor, aby vašemu partnerovi a rodině už nedošla s vašimi náladami a úlety trpělivost.

Ryby
Budete mít mnoho nových příležitostí v různých oblastech. Měli byste je pořádně zvážit a ne se do nich vrhat bez rozmyslu. To by vám teď mohlo přinést více škody, než užitku. Planety totiž mohou způsobit impulzivní jednání, kterého byste litovali.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.