Home - Články - Čínský týdenní horoskop 14. – 20.8.

Čínský týdenní horoskop 14. – 20.8.

vloženo 11. 8. 2017
čas čtení: 4 minuty

Čínský týdenní horoskop 14. – 20.8.

Srpen se přehupuje do své druhé poloviny a Krysy by měly být na pozoru před víkendovým rozhazováním peněz. Kozy se mohou těšit na jedno potěšení za druhým, třetí srpnový týden pro ně bude přímo skvělý. Další znamení a mnohem více podrobností najdete v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá polovina týdne odstartuje ve velkém stylu. Z vesmíru k vám proudí bezedný zdroj energie, kterou využijete především v mezilidských vztazích. Nezadaným se naskytne jedna z největších šancí k seznámení v… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Nadcházející týden patří buvolí kariéře. Zatímco v roli učitelů a nadřízených naprosto excelujete, sami za sebe už nejste tak jistí v kramflecích. Vázne především komunikace, a to přímá i elektronická. Plynulé… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Klíčovým tématem tohoto týdne je komunikace. V případě Tygrů není třeba obávat se velkých karambolů, byť se čas od času dostanete do úzkých. Vesmírná rada je nebát se přistoupit na kompromis a umět včas… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, platí, že čím více trpělivosti ze sebe dokážete vykřesat, tím pohodlnější týden vás čeká. Jeho první polovina patří kariéře a obchodním záležitostem. Dokážete rozkrýt podvodné nabídky a soustředíte… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Začátek týdne sice nebude nikterak excelentní, ale víkend vám strádání bohatě vynahradí. Spolu s blížícími se volnými dny objevujete zajímavé příležitosti v soukromém i pracovním životě. Vrátí se vám ztracená motivace pro… ČTĚTE VÍCE!

Had
Od přírody patříte spíše mezi prakticky založená znamení, ale tentokrát řešíte problémy spíše slovně. Racionální pohled na věc se bude hodit. Zatímco okolí si neustále něco nalhává, vy nabízíte objektivní… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Další srpnový týden bude rozporuplný, pokud jde o mezilidské vztahy. Záleží především na samotných zrozencích Koně, zda nepodlehnou prvotnímu nátlaku emocí a zachovají si optimismus. Letní počasí vás ponouká… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Třetí srpnový týden má pod palcem laskavá Venuše, která Kozám dopřává jedno potěšení za druhým. Nejlepší dny čekejte během víkendu, kdy sršíte dobrou náladou i energií. Ať vás obklopuje jakákoliv společnost, dokážete si… ČTĚTE VÍCE!.



Opice
Druhá polovina srpna sice nenabízí tolik dobrodružství jako uplynulé dny, zato budete mít dostatek času i energie k dokončení pracovních úkolů. Resty, s nimiž jste si nevěděli rady, vám najednou připadají… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, vstupujete do magického týdne, který bude díky Venuši nezapomenutelný. Zadaní i svobodní vychutnávají vzrušující letní dny plnými doušky a zapomínají na povinnosti. Zatímco milostná sféra… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Začátek druhé poloviny srpna nebude pro zrozence Psa žádná výhra, ale naštěstí se nemusíte obávat ani antické tragédie. Nejlepší chvíle jsou spojeny s kariérou, která ke konci týdne nabírá obrátky. Výborně fungujete v… ČTĚTE VÍCE!

Vepř

Milí Vepři, tento týden vás ukolébá na klidných vlnách. Na pracovní půdě se nic zásadního nepřipravuje, takže budete mít dostatek prostoru pro soukromé plány. Ještě jste nestačili dovolenou? Pak ji naplánujte právě… ČTĚTE VÍCE!.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.