Home - Články - Týdenní přehled – 33. astrotýden

Týdenní přehled – 33. astrotýden

vloženo 18. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 33. astrotýden

Léto je skvělé pro sběr mnoha bylinek. Zjistěte, jaké jsou pro vás ty nejlepší! Co všechno jste nevěděli o rituálu objímání stromů, se dozvíte v našem článku. Ameriku čeká totální zatmění Slunce, ale zamává to i s námi. Blíží se září a s ním i nový horoskop na celý měsíc! Podívejte se na týdenní přehled!

sdílet článek na facebooku

Léčivá síla bylin! O mocné síle bylinek se nedá ani chvíli pochybovat. Někomu sedí čaje, koupele, odvary anebo obklady. Jiný podlehne kouzlu masážních olejů či alkoholových výtažků z léčivých rostlin. Přečtete si jaké bylinky jsou pro vás podle znamení zvěrokruhu nejlepší.



Objímání stromů – rituál, který může pomoci i ublížit. Viděli jste poslední dobou v parku někoho objímat strom? Nepochybně vás napadlo, že je společensky unaven, opak však mohl být pravdou. Dotyčný mohl mít energie naopak na rozdávání. Všechno, co jste chtěli vědět o rituálu objímání stromů.


Měsíční horoskop na září! Zkušená astroložka Mona vám opět přináší velký horoskop na září. Ověřte si, jak se v září vyvinou vaše vztahy, zdraví, práce, peníze nebo zda vás čeká osudové seznámení! Zjistěte, co vás v září čeká!



Novoluní ve Lvu. V minulosti bylo zatmění Slunce poslem špatných zpráv. Očekávaly se hladomory, epidemie, přírodní katastrofy či války, a zpravidla se vše ve zvýšené míře dostavilo. Co letos přinese totální zatmění slunce nad americkým kontinentem? A jaký vliv to bude mít na nás? Dozvíte se v tomto článku.


Když loupí žena! Seznamy toho nejlepšího někdy dokáží pořádně překvapit. Tentokrát se podívejte na TOP 5 pirátek všech dob!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.