Home - Články - Týdenní horoskop lásky 7. – 13. 8.

Týdenní horoskop lásky 7. – 13. 8.

vloženo 6. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop lásky 7. – 13. 8.

Kozorozi by se v následujícím týdnu měli zamyslet nad tím, zda se ve vztazích nesnaží hnát věci příliš do extrémů, mohou tak všemu jen ublížit. Lvi se mohou těšit na velmi zajímavou příležitost k seznámení, dejte si na sobě záležet. Jak na tom budete v lásce Vy? Čtěte v týdenním horoskopu lásky od profesionální astroložky Laury!
sdílet článek na facebooku

Beran
Cítíte se úžasně. Máte pocit, že jste neodolatelní. Tak teď na okolí také skutečně působíte. Svým přehnaným sebevědomím ale můžete odradit někoho, kdo by stál o seznámení s vámi.

Býk
Mazlíte se rádi? Tento týden byste si to měli dopřát v míře více než vrchovaté. Pomůže vám to zbavit se stresu, které tyto hektické dny přinášejí a sblíží vás to s vaším partnerem.

Blíženci
V lásce se vám daří, a tak si to naplno užíváte. Opatrně jenom na problémy v komunikaci. Mohli byste říct něco, co nechcete. Postavení planet teď totiž podporuje různá nedorozumění.

Rak

Doslova se chvějete touhou po něze, souznění a romantických zážitcích. Tento týden by se vám mohly mnohé vaše sny splnit, a to ať jste zadaní, nebo svůj protějšek teprve hledáte.



Lev

Tento týden máte velkou šanci seznámit se s velmi elegantním a také společensky vysoko postaveným protějškem. Dejte si na sobě záležet, ať vás nepřehlédne. Musíte ho zaujmout.

Panna

Také pro vás, Panny, mají planety nachystáno pořádné překvapení. Ideálním dnem k nalezení toho jediného pravého a vysněného protějšku se jeví 10. srpen. Nepromeškejte příležitost!

Váhy
Jestli nepřestanete být pořád podráždění a vztahovační, nikdo o vás nebude stát. A přitom máte na seznámení docela dobré šance. U zadaných Vah se teď vztah podobá spíše bojišti.

Štír

Horké léto ve vás stále probouzí neodolatelnou vášeň a chuť flirtovat. I zadaní Štíři se odvážou a ukážou svým partnerům, že neznají nudu ani stereotyp. Bude to pěkně žhavý týden!



Střelec

Chcete se veselit, radovat a prožívat všechno naplno. Planety vám k tomu dávají obrovské množství energie a temperamentu. Budete chtít podlehnout rytmu léta ve všech ohledech.

Kozoroh

Pokud budete stále něco hrotit a hnát do extrémů, nebudete mít moc pohody ani ve stávajícím vztahu, ale ani štěstí při hledání spřízněné duše. Zkuste se nad sebou trochu zamyslet.

Vodnář

O navazování nových známostí moc nestojíte. Stávající vztah se kvůli vaší náhlé touze po svobodě klidnému přístavu moc nepodobá. Máte to ve svých rukou. Jak se s tím vypořádáte?

Ryby
Vyhlížíte něžného partnera s romantickým srdcem. Rozhodně se k vám blíží mílovými kroky a je blíže, než si myslíte. Musíte se dobře dívat, abyste kolem něj neprošli bez povšimnutí.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.