Home - Články - Týdenní čínský horoskop 7. – 13. 8. 2017

Týdenní čínský horoskop 7. – 13. 8. 2017

vloženo 5. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 7. – 13. 8. 2017

Skončila první polovina léta, ale ASTROHLED je tu stále s Vámi! Druhý srpnový týden už se blíží! Bude slunečný, nebo zamračený? Co na Vás v nejbližších dnech čeká? Odpovědi na Vaše otázky najedete v nejnovějším čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Další srpnový týden začne pro zrozence Krysy velmi společensky. Jste od přírody rádi středem pozornosti, takže vám hektičtější program vyhovuje. Pondělní úplněk přinese největší koncentraci zajímavých osob ve… ČTĚTE VÍCE!


Buvol

Klíčovým tématem tohoto týdne jsou ratolesti a budování kariéry. Potomkům věnujete většinu svého volného času, užijete si spoustu legrace a ještě se navzájem v mnohém inspirujete. Za sedm dní toho stihnete tolik, co jindy nezvládnete… ČTĚTE VÍCE!


Tygr

Ani další srpnový týden nepřinese zrozencům Tygra vysněný odpočinek. Nad vaší hlavou stále krouží spousta pracovních nedodělků a máte pocit, jako by si kolegové ani nadřízení nedokázali poradit bez vaší pomoci. Proč to nevzít z té lepší stránky? Vesmír... ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Milí Zajíci, pondělní úplněk v sobě neskrývá program, jaký byste si dali za rámeček. Největší vinu na tom mají mezilidské vztahy, které v těchto dnech zrovna nekvetou. Kolegové i příbuzní zkouší hranice vaší trpělivosti a vaše nervy jsou… ČTĚTE VÍCE!




Drak

Ohnivá dračí energie se tentokrát obrátí na stranu lásky. Všechno ve vás vře, milujete každičkým centimetrem svého těla. Úplněk ve vás probouzí chuť experimentovat a zvětšovat hranice svých možností. Zatímco nezadaní mají křídla volná, u těch ve vztahu… ČTĚTE VÍCE!


Had
Hadí intelekt je výhrou tohoto týdne. Zdá se, že vás díky němu nikdo a nic nedostane na lopatky. Excelujete na pracovním poli, kde vyřešíte nejeden problém za kolegu na dovolené. Sympatické chování vám otevírá dveře k novým klientům. Ani láska nestojí… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Stojíte před vynikajícím týdnem, kdy vám jdou hvězdy na ruku. Ať řešíte jakýkoliv problém, teď se naskytne jedinečná příležitost k jeho konečnému rozseknutí. Můžete se zbavit… ČTĚTE VÍCE!


Koza
Milé Kozy, druhý srpnový týden vyžaduje trpělivost. Máte pocit, jako by vám v patách šlapal nějaký šotek a hatil vše, co se podaří. Létáte od jednoho k druhému a stále se objevují… ČTĚTE VÍCE!




Opice

Na nudu si v tomto týdnu zrozenci Opice nemohou stěžovat. Druhá polovina prázdnin v sobě skrývá poněkud hektický program, alespoň tedy v pracovních záležitostech. Počítejte s tím, že všechno, co může, se… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Charisma Kohoutů zažívá zlaté časy. Otevírá vám nové příležitosti na poli vztahů, a to jak pracovních, tak soukromých. Hvězdy radí, abyste netlačili na pilu. Co se vám nepodaří dohodnout dnes, přijde… ČTĚTE VÍCE!


Pes
Nejdůležitějším tématem tohoto týdne jsou vztahy. Pro zrozence Psa je velmi důležité harmonické domácí zázemí, kterému by nyní měli věnovat největší díl pozornosti. Spolu… ČTĚTE VÍCE!


Vepř
Zrozenci Vepře rozhodně nepatří mezi extroverty, kteří se vyžívají ve společenských výstupech. Pondělní úplněk však jejich stydlivou stránku potlačí. Rázem se vám… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.