Home - Články - Týdenní horoskop 7. – 13. 8.

Týdenní horoskop 7. – 13. 8.

vloženo 5. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 7. – 13. 8.

Raky čeká velmi příjemný týden. Nejlépe jej stráví ve společnosti blízkých a dařit se jim bude také v lásce. Naopak Býci by měli očekávat týden hektický, proto by si měli najít také trochu času na odpočinek a dopřát si i malinko rozmazlování, třeba v podobě wellness. Podívejte se, co čeká na Vás!
sdílet článek na facebooku

Beran
I když vás nedávno potrápilo zdraví a cítíte potřebu odpočívat, vaše schopnost logického uvažování je teď opravdu vysoká, Berani. Pomůže vám vyřešit spoustu problémů, které vám komplikují život, udržet si úsměv i zůstat zcela v pohodě a nad věcí.

Býk

Bude vás přepadat touha si občas zalenošit, tyto dny jsou opravdu hektické. Protože momentálně netrpíte nedostatkem financí, klidně si dopřejte třeba wellness odpoledne a nechte se rozmazlovat. A vyrazte si i do letní přírody, dobijete energii.

Blíženci

Některé situace budou v tomto týdnu hodně náročné. Naštěstí umíte hodit mnoho problémů za hlavu a dokážete se také skvěle odreagovat. Využijte každou možnost pro relaxaci a zábavu, milí Blíženci. Vyvážíte tím shon i napětí v práci a uvolníte se.

Rak

Čeká vás příjemný týden, kdy si vychutnáte souznění s rodinou. Daří se vám i v lásce a v práci se také nic negativního neděje. Může vás potěšit dokonce nějaký bonus, podíl na zisku v práci anebo jiný mimořádný příjem, který si rozhodně zasloužíte.



Lev
Spousta problémů se tento týden vyřeší samo od sebe anebo s vynaložením minimálního úsilí. Planetární vlivy vás totiž ochraňují všude, kam se vrtnete. Bude to dalších zcela pohodových sedm dnů, milí Lvi. V práci, lásce i ve vztazích s nejbližšími.

Panna

Budete mít celkem klidný týden. Jediné místo, kde to občas zaskřípe, je rodina. Někteří členové jsou odtažití nebo rezervovaní a vy se nemůže dopátrat příčiny. Trápí vás to. Jinak si užíváte zájem druhého pohlaví a v práci to také klape bez problémů.

Váhy
Nečekejte žádnou procházku růžovou zahradou ani v tomto týdnu, milé Váhy. Planety se na vaše znamení trochu mračí a vám nezbývá, než to vydržet. Rozmrzelost pomine a když se neděje nic horšího, dá se to přece snadno zvládnout. Vy na to rozhodně máte.

Štír
Budete si neobyčejně vážit svého rodinného zázemí a čeká vás nejedna příjemně strávená chvíle s vašimi nejbližšími. V práci budete muset občas zatnout zuby a hlavně umět rozeznat příležitosti. A to jak ke změně kariéry, tak i k rozmnožení financí.



Střelec
Čekají vás novinky v oblasti práce i rodiny. Možná přijde nabídka místa, spojená se zahraničím. Nemusíte se nikam stěhovat, půjde třeba o zahraniční společnost. A také budete zvažovat možnost studia nebo kurzů. Očekávejte i zprávy od příbuzných.

Kozoroh
V práci se vám daří, jen pozor, aby nikdo nevyužíval vaší pracovitosti. Může přijít nabídka nového místa nebo dobrého přivýdělku. Trochu nejistí jste stále ve finanční oblasti, neutrácejte. Více se kontrolujte, často teď dříve mluvíte, než myslíte.

Vodnář

Nejste úplně v pohodě. Mísí se ve vás spousta pocitů. Nejraději byste v tomto období vyrazili někam poznávat svět a zároveň cítíte, že zde máte povinnosti. Díky tomu jste občas pořádně podráždění. Domov přece není vězení a vy ho nesmíte tak vnímat.

Ryby

Ryby zabojují s komunikačními problémy a budou se učit být shovívavějšími vůči své rodině. V lásce je čeká překvapení v podobě nového objevu a užijí si i skvělé chvilky se svými dětmi. Bude to rozhodně docela pestrý týden a nudit se jistě nebudete.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.