Home - Články - Týdenní čínský horoskop 23. - 29. července

Týdenní čínský horoskop 23. - 29. července

vloženo 22. 7. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní čínský horoskop 23. - 29. července

Červenec se nám pomalu ale jistě nachyluje ke konci. Pro děti možná neradostná zpráva, půlka prázdnin za námi. Ale léto zdaleka nekončí! Co si pro vás hvězdné nebe připravilo pro tento týden, to si můžete sami přečíst v novém čínském horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední červencový týden sebou přinese velké výkyvy nálad, které nebudou mít zjevnou příčinu. Ani vy sami nebudete vědět, co za tím vlastně vězí a častokrát svoje chování nebudete sami chápat. Proto ostatní to bude ještě mnohem... VÍCE ZDE!

Buvol
Letní počasí vám bude dělat opravdu dobře. Pro svoje okolí se stanete mimořádně přitažlivými, že kolem vás budou nápadníci kroužit na každém kroku. Je ale jen na vás, jak daleko si je pustíte. V žádném případě nedoufejte v trvalý... VÍCE ZDE!

Tygr
Blýská se na lepší časy! Dojde totiž k dost zásadnímu obratu k lepšímu v trvalém vztahu. I nezadaní se mají na co těšit, čeká je milostné dobrodružství na daleké cestě. S krásným cizincem zažijí noci plné vášně. Vztah bude mít sice krátkodobější... VÍCE ZDE!

Zajíc
Na konci července byste měli znovu najít cestu ke svému protějšku, a to i v případě, že jste na vše rezignovali. Změna situace a postoje přijde náhle, že vás to samotné překvapí. Přesto se rozhodnete otevřít svoje srdce i mysl a všechno... VÍCE ZDE!



Drak
Klíčovým tématem bude trávení volného času, na což budete mít s partnerem zcela odlišný názor. Nebudete se chtít podřídit, což jakožto správní Draci z duše nenávidíte. Počítejte ovšem s hádkou, kdy vám protějšek vaši nezávislost vyčte. Nebojte se... VÍCE ZDE!

Had
Toužíte po dobrodružství ve všech oblastech života! Vesmír vaše přání zná a rozhodne se vám ho splnit. Hlavně nezadaní Hadi mají potkat někoho, kdo je vyvede z šedi. Zadaní však potkají někoho důležitého také a jenom na nich, jak celá věc... VÍCE ZDE!

Kůň
Všichni nezadaní Koně budou pro svoje okolí pomyslným terčem. Někdo totiž nechce snést myšlenku, že byste byli doopravdy sami, tak se rozhodne s tím něco dělat. Jeho zásahy však nebudou šťastné. I když to myslí dobře, nebojte se mu dát... VÍCE ZDE!

Koza
Budete si užívat léto a všechno s tím spojené. Žhavý Mars i sladká Venuše přinesou krásné milostné dobrodružství. Oplýváte sexuální energií, které dáte průchod. Horší situace nastane v právních věcech, nebo v případě, že řešíte nějaký... VÍCE ZDE!



Opice

Ve vašem okolí se pohybuje dost nebezpečný člověk a vy naštěstí víte, kdo to je. Buďte v tomto případě nesmlouvaví a nepouštějte si ho vůbec k tělu. Vaše intuice se neplete, když bije na poplach! Důvěřujte svému vnitřnímu hlasu a buďte více... VÍCE ZDE!

Kohout
Měli byste si dávat pozor na svoje finance, někdo po nich totiž pokukuje. Neuzavírejte ani žádné smlouvy, i když se vás někdo bude snažit přesvědčit. Možná dostanete i nabídku na změnu zaměstnání, kterou ale také raději odmítnete. Zájem vám sice... VÍCE ZDE!

Pes

Zabrousíte do neprobádaných vod! Přijde totiž nabídka, která vás zavede jinam, než jste původně předpokládali. Nebojte se ale neznáma, bude to pro vás přínos! Rozšíříte si obzory a získáte nové kontakty. Hvězdy dokonce slibují, že se při té... VÍCE ZDE!

Vepř
Jste až příliš důvěřiví, když spoléháte na podporu ostatních. Jediný, kdo za vámi doopravdy stojí, je vaše rodina, u zbytku lidí už buďte hodně opatrní. Někdo by se totiž také rád viděl na vašem místě, tak využije každé příležitosti, aby... VÍCE ZDE!!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.