Home - Články - Láskohled 23. - 29. července

Láskohled 23. - 29. července

vloženo 20. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 23. - 29. července

Pro Berany se tento týden ponese ve znamení hledání harmonie a rovnováhy a ti nezadaní budou mít skvělou příležitost k seznámení. Zrozenci Vah si budou užívat klid a pohodu. Jen pozor na žárlivost, ta může všechno pokazit! A co vy a láska?

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu se budete snažit nastolit ve vztahu harmonii všemi způsoby. Některé budou šťastnější, jiné méně. Nezadaní dostanou šanci začít perspektivní vztah se zajímavou osobou.

Býk
Tento týden bude hodně o emocích. Snažte se negativní zvládnout a pozitivním dát průchod. Partner to ocení. Nezadaní musí znát míru a příliš se nepředvádět, jinak budou pro smích.

Blíženci
Ve vašem partnerském vztahu to v tomto týdnu nebude nijak růžové, ale velkých dramat se však bát nemusíte! Nezadaní se v sobě teď moc nevyznají, odmítnou dokonce vytoužené rande.

Rak
Užijete si spoustu příjemných chvilek s partnerem a bude to mezi vámi klapat. Nesmíte ale zavdat příčinu k hádce, jste na to experti. Nezadaní oslní svým inteligentním projevem.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Lev
Následkem vaší podrážděnosti to bude ve vašem vztahu dost napjaté. Naštěstí se vám bude úspěšně dařit vyhýbat se bouřkám. Nezadaní by se teď měli vyhnout seznamkám všeho druhu.

Panna
Ve společnosti partnera se budete po většinu týdne cítit skvěle. Dáte mu najevo, co pro vás znamená. Single osoby se dočkají příjemného překvapení v podobě nečekaného vyznání.

Váhy
Budete naladěni na stejnou vlnu se svým protějškem a prožijete spolu krásné chvíle. Jen pozor na žárlivost! Nezadaní musí zůstat při setkání s potenciálním partnerem sami sebou.

Štír
U zadaných osob se projeví poněkud majetnické sklony. Nedělejte zbytečné scény, žárlivost není na místě! Svobodní by měli být pořádně opatrní při seznamování, hlavně na internetu.



NAŠLI JSTE V MOBILU SVÉHO PROTĚJŠKU DŮKAZ O NEVĚŘE? Nevíte kudy kam? Poradím vám, zavolejte mi na 906 701 701! Vaše Michaela



Střelec
Budete na svého partnera protivní i milí. Tento týden to s vámi nebude jednoduché, tak se snažte se trochu krotit. Nezadaní by měli být akčnější, pokud chtějí navázat nový vztah.

Kozoroh
V partnerských vztazích si užijete harmonii a pohodu. Cokoliv budete řešit, obejde se nyní bez hádek. U nezadaných se objeví příležitost, nad kterou budou zbytečně dlouze hloubat.

Vodnář
Přes mrzuté ladění tohoto týdne se ve vašem vztahu vyskytnou světlé a příjemné chvilky. Nebude vše jen negativní! Nezadaní musí být hodně opatrní na to, s kým vstupují do kontaktu.

Ryby

Nebudete chtít ve svém vztahu nic řešit, chcete mít klid, a tak prožijete tento týden poměrně v pohodě. Nezadaní budou mít řadu příležitostí navázat vztah, dokonce přímo v práci.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.