Home - Články - Týdenní horoskop 23. - 29. července

Týdenní horoskop 23. - 29. července

vloženo 21. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 23. - 29. července

Pannám budou přát hvězdy především v lásce, bude to opravdu něco! Štíři se můžou těšit na dobrou náladu, na kterou už opravdu čekali, takže si nový týden užijí s úsměvem na rtech. Zrozenci Ryb by měli zvolnit a nepodléhat tlaku okolí. A jaký bude váš týden?
sdílet článek na facebooku

Beran
Váš profesní růst čeká vytoužený pokrok. Píle, zodpovědnost a dlouhé noci v práci konečně nesou své ovoce. Čekají vás ještě mnohé kroky, abyste dosáhli cíle, který je už velice blízko. Vytrvejte ve svém úsilí, co nevidět toho dokážete opravdu mnoho.

Býk

V tomto týdnu vás mohou potkat menší zdravotní komplikace. Nepodceňujte tedy dostatečnou lékařskou prevenci a dávejte na sebe pozor. Využijte volné chvíle k relaxaci a dostatečnému odpočinku. Psychická pohoda je momentálně pro vás to nejdůležitější.

Blíženci
Drobné mráčky u vás mohou nastat v partnerských vztazích. S protějškem neumíte najít společnou řeč, a to vede k drobným konfliktům. Nemějte strach, koncem týdnem se vše vyjasní. Najděte si o víkendu čas jen pro sebe a vychutnejte si vzájemné souzení.

Rak
Tento týden vás čeká bohatý společenský život, ať už se jedná o rodinnou oslavu, či setkání s přáteli. Budete ve víru dění a ani na chvilku se nezastavíte. Koncem týdne na vás padne únava a vy budete rádi za klid, který nakonec přece jen nastane.


MÁTE OBAVY Z NOVÉHO ZAČÁTKU? Jak se vám zadaří? Poskytnu vám precizní výklad karet, obraťte se na mě na tel. 906 701 701! Paní Damiana


Lev

Vaše charisma je doslova pověstné, ale tento červencový týden bude na úplném vrcholu. Šíříte kolem sebe svou magickou osobnost a lidé jsou vámi oslněni. Budete jednoduše dosahovat úspěchů na všech frontách a nikdo vám nebude bránit ve vašem rozletu.

Panna

Hvězdy jsou vám tento týden příznivě nakloněny po všech stránkách. Budete se vznášet na obláčcích lásky, v práci bude vše probíhat bez problémů a teplo rodinného krbu bude příjemně hřát. Dopřejte si nějakou relaxaci a užívejte si spojeného života.

Váhy

V tomto týdnu se budete zabývat zejména rodinnými záležitostmi. Vaše ratolesti vám způsobí nemalé starosti a bude potřeba si s nimi důrazně promluvit. Zvládnete to však levou zadní a zaženete tak případné chmury. Laskavým pochopením dokážete mnohé.

Štír
V tomto týdnu budete překvapivě optimističtí. Tento váš přístup k životu vám pomůže překonat mnoho překážek a po zemi budete kráčet mnohem lehčeji. Najednou uvidíte svět v jasnějších barvách a budete se radovat z každého probuzení. Užijte si to!

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec
Problémy mohou tento týden nastat zejména v profesní oblasti. Příliš se snažíte a mnohdy je to na úkor posměchu od kolegů. Jeden z nich má navíc spadeno na vaše úspěchy a za vašimi zády spřádá plány na vaše znemožnění. Mějte proto oči na šťopkách.

Kozoroh
V oblastech lásky se vám tento týden bude nadmíru dařit. Oslňujete své okolí nejen svým vzhledem, ale také svým inteligentním a bryskním humorem. Vše berete s lehkostí a dokážete si vždy vzít ze života jen to pozitivní a to je na vás tak přitažlivé.

Vodnář

Chvíle odpočinku a relaxace se u vás budou prolínat s obavami a možným vztekem na jistou blízkou osobu, která vám dělá ze života peklo. Nenechte se pohltit těmito negativními emocemi. Zkuste tuto osobu vytěsnit ze své mysli a jednejte s ní na rovinu.

Ryby
Máte mnohdy pocit, že lidé kolem vás za každou cenu potřebují vaši radu, či pomoc. Pravdou je, že někdy se do záležitostí ostatních mícháte víc, než je zdrávo. Zkuste trochu polevit, uvidíte, jak se vám uleví a najdete si čas na svoje záležitosti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.