Home - Články - Týdenní čínský horoskop 2. - 8. července

Týdenní čínský horoskop 2. - 8. července

vloženo 2. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 2. - 8. července

Kuře podivuhodné chuti určitě nebude ta pravá Čína, která vás láká. Nový týdenní horoskop, založený na staletých čínských tradicích, to je jiná pochoutka. Tak se nebojte ji ochutnat, a poznat, co vás v příštím týdnu ve vašem životě potká a čemu byste se měli raději vyhnout.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku měsíce se projeví nízká sebedůvěra Krys. Odrazí se především na milostném vztahu, kdy si lámete hlavu s tím, zda jste pro současného partnera dostatečně dobří. Případnou nevěru větříte na pracovním poli, což by mu... VÍCE ZDE!

Buvol
Čerstvě zamilovaným Buvolům sklouznou z očí růžové brýle. Rázem vidíte svět v nových barvách a dost možná budete mít sklon události přičerňovat. Není důvod k obavám, jste ve vztahu teprve krátce, takže je na jakékoliv závěry... VÍCE ZDE!

Tygr
Milí Tygři, po náročném období se konečně dostáváte znovu do formy. Užíváte si nekonečný zdroj energie, díky kterému vás nikdo a nic nezastaví. V pracovních záležitostech nenajdete konkurenta a ani dění na soukromé půdě nestojí stranou. Zvládáte... VÍCE ZDE!

Zajíc

Zajíce čeká báječný týden, který si posvítí na vaše zdraví. Jestliže dlouhodobě bojujete s nemocí nebo zdravotním problémem, teď se vám podaří najít cestu ke ztracené vitalitě. Pozitivní energie se dotkne i vašich nejbližších, operace i... VÍCE ZDE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Drak
Před Draky se na začátku prázdnin otevírá nová kariérní cesta. Pokud jste v zaměstnání dlouhodobě nedocenění či frustrovaní, teď objevíte ideální možnost ke změně. Dost možná se vás pokusí stávající zaměstnavatel přeplatit, aby vás... VÍCE ZDE!

Had
Stejně jako se váš patron svléká ze staré kůže, tak i zrozenci Hada vymění na začátku léta svůj obnošený kabát. Novinky nemusí být v první fázi vůbec příjemné, ale vězte, že je časem doceníte. Ve vzduchu visí jak změna zaměstnání, tak opuštění nefunkčního... VÍCE ZDE!

Kůň

Sama Afrodita se postará, aby se začátek prázdnin odvíjel v těch nejharmoničtějších tónech. Venušin laskavý dotek se týká zejména Koní, kteří bojovali ve vztahu s neporozuměním či stereotypem. Zavzpomínáte na dobu, kdy jste se zamilovali a dáte... VÍCE ZDE!

Koza

Nezadaní zrozenci Kozy mohou vyhlížet týden naplněný láskou až po okraj! Potkáte člověka, se kterým si notujete snad ve všech důležitých otázkách. Podezříváte rodiče, jestli vás náhodou nerozdělili hned po porodu. Na druhé straně hvězdy... VÍCE ZDE!


OKOUZLILA VÁS ZADANÁ OSOBA? Nevíte, co dál? Ráda vám poradím! Tel: 906 701 701. Kartářka Jasmína



Opice
Hned na začátku prázdnin se stihnete platonicky zamilovat! Hlavu máte celou zblázněnou, ale objekt vašeho zájmu se tváří netečně. Neztrácejte s ním čas, všude kolem vás je spousta zajímavých jedinců, kteří by stáli aspoň o flirt. Nechte se vytáhnout... VÍCE ZDE!

Kohout

Klíčový vliv na život Kohoutů bude mít v tomto týdnu Černá Luna. Ta vrací do současnosti tváře, s nimiž jste se rozešli v minulosti. Některé jedince přivítáte s nadšením, ale zjistíte, že už vás skutečně nic nepojí. Před jinými byste se nejraději... VÍCE ZDE!

Pes
Nový měsíc přinese Psům potřebné odhodlání a sebedůvěru k ukončení jedné životní etapy. Rázem se chtějí postavit na vlastní nohy a nekráčet v něčím stínu. Může se jednat o lásku, kariéru i domácí zázemí. Zatímco bydlení nebo milostné vztahy... VÍCE ZDE!.

Vepř

Léto klepe na dveře a Vepři se rozhodnou pustit ho do života. Lámali jste si hlavu s pracovním směřováním i zabezpečením rodiny, takže na zábavu nezbývalo moc času. Teď se ale misky vah promění a začnete upíjet prázdniny plnými doušky. Kontaktujete... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.