Home - Články - Týdenní čínský horoskop 17 - 23. prosince

Týdenní čínský horoskop 17 - 23. prosince

vloženo 16. 12. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 17 - 23. prosince

Vánoční atmosféra vrcholí. Nejspíš vás zajímá, jak budou následující dny probíhat. Shon a stres? Nebo se už naplno oddáte sváteční pohodě? Pokud chcete vědět, co vás čeká, pak jste na správném místě. Zjistěte to v čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Jaký bude předsváteční týden pro zrozence Krysy? Vesmír slibuje, že se pustíte do milovaných aktivit v domácnosti. Pustíte si koledy a začnete rozmazlovat chuťové buňky širokého příbuzenstva. Nejraději byste vánočními... VÍCE ZDE!

Buvol
Vypadá to, že letošní svátky pojali Buvolové opravdu ve velkém. Z každého koutu domácnosti dýchá vánoční atmosféra a vy byste nejraději pokračovali v dekoracích. Vrásky na čele vám může udělat pouze neuvážený finanční krok. Neberte to nijak... VÍCE ZDE!

Tygr
Nezadaní Tygři zavětří ve své blízkosti možnost nového svazku. Nepůjde přitom o novou osobu, ale o člověka, s nímž se znáte klidně i dlouhé roky. Ne nadarmo se říká, že od přátelství k lásce je jenom malý krůček. Před Vánoci se... VÍCE ZDE!

Zajíc
Zajíci jsou pozitivním znamením, které kolem sebe rádo rozsévá radost. Nejinak tomu bude i v tomto týdnu. Četné společenské události vám umožní dělat svět kolem sebe krásnějším. Baví vás poznávat nové tváře, rozšiřovat své znalosti a... VÍCE ZDE!



Drak

Milí Draci, těšte se na týden plný randění a společenského vyžití. Zapracujte na svém zevnějšku a neváhejte vyhledat profesionální služby kosmetičky, kadeřníka nebo stylisty. Singles díky tomu namasírují své ego a udělají... VÍCE ZDE!

Had

Vypadá to, že Hadi jsou na vánoční svátky připraveni s předstihem, a proto si oproti ostatním znamením vychutnávají pohodový program. Dlouhodobě zadaní docení stereotypní klima, kdy se nemusí bát žádných výkyvů nálad... VÍCE ZDE!

Kůň
Vánoční romantika je cítit z každého detailu. Vesmírní trubadůři slibují líbeznou symfonii, kdy si s miláčkem notujete ve všech důležitých ohledem. Že jste bez závazků? Potom to vypadá na rychlé seznámení. Báječné okamžiky ale prožijete i... VÍCE ZDE!

Koza
Milé Kozy, pokud jde o vánoční přípravy, letos nemáte adekvátní konkurenci. Málokdo je schopný pochopit, jak jste tolik různých činností mohli zvládnout bez jakékoliv pomoci. Dokonalý time-management a disciplinovanost jsou prvním ... VÍCE ZDE!



Opice

Opice mají rády společenský ruch a zábavu, ale v tomto týdnu doceníte pravý opak. Náročné období si vybere svou daň, a tak se uklidíte před zraky okolí do nerušeného klidu domova. Vyšetříte si čas na oblíbené volnočasové aktivity a... VÍCE ZDE!

Kohout

Předvánoční týden se v případě Kohoutů nese v zábavném duchu. Někdy můžete mít pocit, že už se rok chýlí ke svému konci a vánoční oslavy přeskočily rovnou do těch silvestrovských. Čechráte si svá barevná pírka a díky osobitému kouzlu poblouzníte... VÍCE ZDE!

Pes

Vypadá to, že na zrozence Psa si opožděně došlápnou předvánoční přípravy. Většinu času strávíte na eshopech a v obchodních centrech, kde se snažíte narychlo pořídit dárky pro své blízké. Máte štěstí, že vás hvězdy po ekonomické stránce... VÍCE ZDE!

Vepř
Pomalu ale jistě se naladíte na vánoční notu a od povinností utíkáte k odpočinku, jakmile vám to okolnosti dovolí. Lenošení vám udělá dobře na těle i na duši. Harmonické rodinné zázemí v čele s rozdováděnými dětmi dovede klima celého... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.