Home - Články - Láskohled 17. - 23.12.2018

Láskohled 17. - 23.12.2018

vloženo 14. 12. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 17. - 23.12.2018

Odhalte v týdenním horoskopu lásky, co si na vás Amor připravil! Bude z flirtu láska na celý život? Nebo vám zbydou oči pro pláč? Zjistěte více hned teď!
sdílet článek na facebooku

Beran
Padá na vás sváteční atmosféra a to se odráží i na vaší náladě. Jste velmi spokojení a váš úsměv září na všechny strany a zlepšuje náladu kamarádům, vaší lásce, ale i kolemjdoucím.

Býk

To, jestli se vám konečně podaří zaujmout objekt vaší touhy, je stále ve hvězdách. Jistotou však je, že se k vytouženému cíli tento týden krůček po krůčku určitě dostanete blíže.

Blíženci

Bojíte se, zda na velké rozhodnutí ohledně lásky, které jste před nedávnem učinili, není přece jen brzy a tento týden se tedy ponese v duchu různých pochybností. Nepodléhejte jim!

Rak
Koncem týdne se ve vašem okolí objeví osoba, která vás zaujme svou srdečností, ale i smyslem pro humor. Budete se v její společnosti královsky bavit a možná z toho bude i láska.



Lev
Některá rozhodnutí ohledně milostného života raději nechejte na vhodnější dobu. Na některé záležitosti ještě neuzrál ten správný čas. Ten teprve přijde, ale zřejmě až v novém roce.

Panna
Poslední dobou nemáte náladu hlavně kvůli svému protějšku, který na vás stále více kašle. Možná je načase se poohlédnout po svém okolí a některé lidi ze svého života pustit k vodě.

Váhy
Zklame vás vám blízká osoba, v kterou jste měli důvěru. Díky tomu vás budou sžírat pochybnosti ohledně vašeho dosavadního vztahu a vy budete tento týden čelit vážnému rozhodnutí.

Štír
Tento týden se ponese ve svátečním a přátelském duchu. Pozvánky na vánoční večírky se k vám jen pohrnou a vy budete muset vybírat. Navíc se seznámíte se spoustou skvělých lidí.



Střelec

Ve vaší domácnosti bude tento týden vládnout klid a pohoda a vy si budete užívat přítomnosti toho druhého, ale i skvělé vánoční atmosféry, která dodá vašemu domovu útulné kouzlo.

Kozoroh

Máte jedinečnou možnost se tento týden seznámit s někým úžasným, kdo vám otočí dosavadní život naruby. Vaše seznámení bude jako vánoční sen, který chce prožít snad úplně každý.

Vodnář

Nevíte jak skloubit váš vztah s povinnostmi, které se na vás tento týden ještě nahrnou. Chcete trávit čas se svým miláčkem, zároveň vás však trápí některé nedodělané záležitosti.

Ryby

Pokud jste poslední dobou neměli na váš vztah moc času, tak věřte, že tento týden si vše vynahradíte. Budete si spokojeně užívat jeden druhého a nenecháte si ničím zkazit náladu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.