Home - Články - Vánoční tarotový horoskop rodiny 2018

Vánoční tarotový horoskop rodiny 2018

vloženo 13. 12. 2018
čas čtení: 10 minut

Vánoční tarotový horoskop rodiny 2018

Vánoce patří rodině – jistě se těšíte, že budete mít čas na své blízké! Tarot vám prozradí, jak si budete o svátcích doma rozumět a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Tři mince
vám přináší výrazné, i když zatím pouze dílčí úspěchy v něčem, co se snažíte vybudovat a vytvořit. Nejlepší samozřejmě bude, když na tom budete pracovat společně s ostatními členy vaší rodiny, ale pokud to nejde, i vaše vlastní snažení se počítá a může udělat velkou a výraznou změnu. O svátcích uvidíte ve svém domovu jasné důkazy toho, že to má smysl a že jste na správné cestě. Možná se snažíte o zlepšení hmotné a majetkové situace vaší rodiny, možná o vylepšení bydlení, nebo možná o systematickou práci na vylepšování vašich vzájemných mezilidských vztahů a komunikace. Každopádně to přinese své ovoce a povede se vám přiblížit se k cílům, které si přejete dosáhnout. Je to však zároveň povzbuzení a výzva do dalšího snažení, protože ještě zdaleka nejste u konce a do cíle vám zbývá ještě spousta práce. Tedy pokud vůbec nějaký konečný cíl existuje, rodinné vztahy si totiž vyžadují celoživotní a nikdy nekončící investici energie, ať už větší nebo menší!

Býk
Karta Páže holí
ukazuje, že v sebe objevíte nečekanou novou energii a díky tomu budete mít chuť podnikat s rodinou různé aktivity a využít čas pro zkoušení nových věcí a nové zážitky. Bude vás velmi bavit plánovat pro své nejbližší nejrůznější volnočasové aktivity, a budete se cítit ještě lépe, když uvidíte, jak je to baví a jak si to užívají. Dejte prostor novým nápadům, nemusíte se opět jednou věnovat tomu, co jste dělali již loni, předloni a každý rok, naopak nové podněty vás nabijí mnohem větší energii a skvěle si to užijete. Klidně můžete o Vánocích společně dělat něco netradičního, třeba se jít místo lyžování koupat do termálního bazénu, jde jen o to, aby to stejně jako vás bavilo a nadchlo i ty ostatní. Ale nebojte se, protože většina vašich nápadů se setká s až překvapivě velkým úspěchem a bude vidět, že se se svými blízkými dokážete naladit na stejnou vlnu. Jestliže budete mít o nějakém nápadu pochybnosti, nejspíš se později ukáže, že to opravdu není to pravé ořechové, ale to se stane pouze ve velmi málo případech.

Blíženci

Karta Milenci
vám připomíná, že láska a partnerství mezi dvěma lidmi je základem rodiny. Od toho, jak dobře funguje, se odvíjí i štěstí nebo naopak trápení ostatních jejich členů. Ať už jste ve své současné rodině v jakékoliv pozici – rodiče, dítěte nebo prarodiče, je potřeba si tuto důležitou věc uvědomit. Jsou věci, které nemůžete ovlivnit, a přesto mají velký vliv na dynamiku vašich rodinných vztahů, kvůli těm nemá smysl se trápit. Lepší bude přijmout je takové, jaké jsou, uznat, že vás hodně ovlivňují, a případně se z nich poučit, ať neopakujete stejné chyby. Týká se to především problémů ve vztahu mezi vašimi rodiči, které se pak přenáší i dál. Je potřeba přijmout odpovědnost za své rozhodování a neopakovat stejné chyby i ve vašem vlastním partnerském nebo manželském životě. Je to záležitost vědomého a záměrného rozhodnutí, protože automaticky máme všichni většinou sklon chovat se podle vzorců, které jsme viděli ve své původní rodině, třebaže dobře víme, že nejsou správné!



Rak
Karta Král mečů
ukazuje, že bez rozhodnosti a jasné nekompromisní mysli se vám jen stěží povede dosáhnout naplnění vašich cílů. Abyste si v spletitých rodinných vztazích udrželi svůj nadhled a našli dostatek síly jít si vlastní cestou, budete potřebovat určitou dávku asertivity. Vánoce jsou sice svátky rodinné pohody a harmonie, ale to neznamená, že musíte dělat úplně všechno, co vám, kdo z vašich příbuzných řekne, a slepě se všemu přizpůsobovat jen pro klid v rodině. Bylo by to totiž za cenu vaší vlastní vnitřní nespokojenosti. Tak najděte odvahu a řeknete si to, co si přejete. Musíte však za to taky umět přijmout odpovědnost a případně i za další lidi, které tím ovlivníte. Zeptejte se tedy nejprve sami sebe, jestli jste na tento úkol připraveni a jestli to zvládnete. Vaše odpověď však nejspíš bude znít „ano“, takže pak už vám nebude nic stát v cestě. Velmi důležitá bude dobrá a jasná komunikace, není potřeba si na nic hrát, zkrátka buďte sami sebou, a nakonec budete příjemně překvapeni, že to ostatní bez problémů přijmou!

Lev

Karta Hvězda
vám přináší skutečné a nefalšované „šťastné a veselé“ v kruhu vašich nejbližších. Budou vás spojovat podobné představy o životě, ideály, sny a naděje, až vás to překvapí, protože jste možná své blízké v tomto světle doposud neznali. Uvědomíte si, že ve své hlubší podstatě jsou vaše životní cíle velmi podobné, takže nic nebrání tomu, abyste se v nich navzájem podporovali a kráčeli společně po stejné cestě. Bude to velmi krásné, naplňující a radostné poznání. Když má totiž člověk nějaký cíl, který ho táhne kupředu, a může tento cíl navíc sdílet s blízkými lidmi, je celý život hned mnohem snazší, krásnější a více naplňující! Nesnažte se ovšem svým příbuzným vnucovat některé věci, které jsou pro vás osobně důležité, ale oni je cítí jinak. Mohlo by vás k tomu svádět, ale lepší bude odolat tomuto pokušení vašeho ega a spokojit se s tím, co přijde samo – a že toho vůbec nebude málo! Užívejte si tedy krásné svátky naplno a dovolte, ať se stanou inspirací i pro váš další život!

Panna

Karta Rytíř mečů
ukazuje, že máte sklon někam spěchat a za něčím se honit a nedopřejete si klid v pohodlí svého rodinného krbu. Ano, je zde hodně věcí, které čekají na vyřešení, ale to neznamená, že to musí být všechno hned a za každou cenu. Hlavně si dávejte pozor, ať netlačíte na pilu svými příliš ráznými slovy a nenutíte své blízké ke komunikaci o tématech, o kterých si zrovna teď povídat nechtějí. Někdy může být příjemnější spolu jednom tak mlčet nebo žertovat – svoji potřebu aktivity a velké ambice si vybijte jinde než v rodině, například ve sportu nebo v pracovních záležitostech, tam se uplatní mnohem lépe! Budete si muset přiznat, že máte v sobě ukrytý skrytý hněv a potřebu něco někomu dokazovat, ale to není zrovna nejlepší nastavení pro sváteční rodinnou pohodu, i když energie vám bude dodávat víc než dost. Když už chcete udělat něco dobrého pro rodinu, využijte tuto sílu k aktivní a samostatné tvořivosti, abyste je překvapili. Můžete třeba něco doma vylepšit nebo vyrobit, určitě z toho budou mít radost!

Váhy
Karta Pět holí
vás upozorňuje na riziko domácích roztržek a sporů, které se budou týkat nepodstatných banalit, ale dovedou člověku pořádně znepříjemnit život – hlavně o svátcích! Naštěstí se jim lze vyhnout nebo je zažehnat již v zárodku, jen to chce ochotu ustoupit a přizpůsobit se. Konec konců, za takové drobnosti a hlouposti vám vůbec nestojí za to bojovat a ničit si nervy, a klidně tedy můžete nechat své příbuzné, ať se rozhodnou třeba o tom, co se bude o Vánocích vařit nebo jakou barvu bude mít výzdoba stromečku. Ale bohužel ne všichni budou tak osvícení diplomaté, jako vy, klidné a nekonfliktní Váhy. Takže si nejspíš nějakou tu domácí hádku budete muset vyslechnout, i když vy sami se do ní aktivně nezapojíte a budete se držet zpátky. To může být v některých chvílích psychicky trochu vyčerpávající, takže se vyplatí najít si občas nějakou tu chvilku pro sebe a jít se například ven projít, abyste si vyčistili hlavu a nabili se novou energií.

Štír

Karta Sedm pohárů
vám prozrazuje, že ať už se vám to líbí nebo nikoliv, některé záležitosti ve vaší rodině jsou pouze vaší vlastní iluzí a zdáním, a ve skutečnosti se věci mají úplně jinak! I vaše pověstná štíří intuice se totiž může někdy splést, a je dobré umět si to přiznat. Události kolem vás mají možná ve skutečnosti úplně jiný význam, než jaký jim přisuzujete, a to nejspíš mnohem prozaičtější a přízemnější. Dejte si pozor, ať si o dění ve své rodině neděláte iluze a nestavíte vzdušné zámky. Třeba to, že někdo něco udělal pro někoho druhého, možná nemá žádný hlubší smysl a třeba to ani nijak nesouvisí s minulými životy nebo čímkoliv podobným. Možná to bylo zkrátka jen v dané chvíli z nějakého důvodu praktičtější nebo finančně výhodnější. Když začnete svoji rodinu vnímat realističtěji, najednou se vám otevřou zcela jiné souvislosti, ale bavit se svých starých představ bude poměrně náročný a dlouhotrvající proces, protože jsou již ve vašem srdci pevně zakořeněny.

Střelec

Karta Deset pohárů
vám věští velmi krásné a příjemné vánoční svátky v kruhu vašich nejbližších. Velmi důležitý pro vás bude nejen váš partnerský nebo manželský vztah, ale především děti, ať už vaše vlastní nebo někoho z rodiny. Bude vás bavit si s nimi hrát, vymýšlet pro ně nové hry a zábavu a užijete si to skoro stejně dobře jako oni, ne-li ještě více. Po citové stránce se budete cítit spokojeně, šťastně a naplněně. Bude to platit dokonce i pro nezadané Střelce, protože si uvědomíte, že vaši příbuzní vám umí dokonale zaplnit to prázdné místo v životě, které občas pociťujete tím, že nemáte žádný svůj protějšek. Užívejte si proto svátky plné pohody, klidu a harmonie a nezapomeňte být za ně vděční osudu a Štěstěně. Zdaleka ne každý má totiž takové štěstí jako vy teď! Snad jediné, na co je potřeba dát si pozor, je nebrat toto štěstí a soulad jako samozřejmost, vážit si je a taky občas udělat něco pro to, aby vám vydržely co nejdéle a aby měla vaše rodina radost!



Kozoroh

Karta Sedm mincí
ukazuje, že na svých rodinných vztazích se snažíte systematicky a cílevědomě pracovat, ale někdy jako kdyby to nestačilo, a věci se posunují kupředu pomaleji, než byste si představovali. Ale nebojte se, vaše snažení má smysl, jen zkrátka nemůžete chtít všechno najednou, ale zlepšování vztahů s příbuznými je někdy opravdu běh na dlouhé tratě. Vánoční svátky budou další cenná příležitost, jak se posunout opět o něco kupředu, jak na vašem rodinném souladu zapracovat a opět je zas o malý krůček vylepšit. Chce to jen trpělivost a vytrvalost. Nemá ovšem smysl se o něco snažit čtyřiadvacet hodin denně, to byste vyčerpali jak sebe, tak i ostatní. Dopřejte si někdy jen tak chvilku klidu a pohody, ať už společně nebo každý o samotě, a během těchto chvilek si můžete nechat opět projít hlavou všechno, co se mezi vámi událo a kam to všechno vede. Nebo taky na nic důležitého nemyslet a prostě jen relaxovat, zasloužíte si to přece!

Vodnář

Karta Devět mečů
naznačuje, že ve vaší rodině zřejmě existuje nějaké velké trápení, které se již nějakou dobu táhne a ubírá vám energii do života. Vždyť kolikrát si na to vzpomenete třeba v noci a pak nemůžete usnout, protože nad tím pořád přemýšlíte. Zdá se, jako kdyby to nemělo řešení, ať už se na to podíváte, ze které strany chcete. Proto zde existuje určitá atmosféra napětí, neklidu a nedůvěry, i když navenek se může zdát, že je všechno v pořádku. Po mnoha stránkách jste skutečně šťastná rodina a nic zásadního vám nechybí, ale přece jen je zde ten kostlivec ve skříni, který z ní občas vypadne a ukáže vám, že ten problém pod povrchem pořád trvá. Co s tím však dělat teď o svátcích? Nejlépe asi nic – prostě to nechejte být, tak jako již tolikrát předtím! Nezamýšlejte se nad tím, co je špatně, a raději si užívejte příjemné chvilky v klidu domova a v kruhu nejbližších. Přemýšlením a diskutováním o problémech byste si pouze pokazili příjemnou sváteční náladu, tak to nechejte na jindy a teď se s tím již netrapte!

Ryby

Karta Deset holí
prozrazuje, že se cítíte přetíženě a unaveně, protože je toho v předvánočním shonu na vás zkrátka příliš. Možná je však problém i v tom, že si máte sklon brát na sebe odpovědnost úplně za všechno, a to hlavně v domácnosti. Když se pak k tomu ještě přidá práce, je to už přespříliš. Pokud tedy nechcete na Štědrý den padnout do postele vyčerpáním, ale si místo toho svátky v klidu a pohodě užít, nebojte se pověřit některými úkoly ostatní členy vaší domácnosti, klidně i ty mladší. Nebojte se, všichni to zvládnou bez problémů! Je pravda, že možná nebude všechno zcela přesně podle vašich představ, možná bude to nebo ono udělané trochu jinak než obvykle a k dokonalosti to bude mít daleko, ale ruku na srdce, záleží na tom? Vaše děti nebo jiní mladší příbuzní se alespoň budou cítit důležitě a budou mít příjemný pocit, že něco zvládli úplně sami, a vám ubyde starostí a stresu. A o to přece jde – možná nejen o svátcích, ale i kdykoliv jindy!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.