Home - Články - Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2018

Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2018

vloženo 10. 12. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2018

Toužíte vědět, co vám vánoční svátky přinesou do milostného života? Magické tarotové karty vám prozradí odpověď – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Devět mincí
vám přináší velmi příjemné, spokojené a harmonické svátky, které si budete užívat po boku skvělého partnera. Budete si moct dopřát hojnost a dostatek všeho, co máte rádi, co se vám líbí a je vám příjemné, takže život bude snadný a krásný! Díky tomu se vám budou taky vyhýbat konflikty a neshody, vždyť proč a o co se hádat, když je všechno skvělé a daří se bez problémů! Nechceme tím říct, že pro fungující lásku a manželství jsou peníze nezbytné, ale rozhodně je velkým plusem, když si nemusíte nic odříkat, protože to vyvolává zbytečný stres a pak už stačí jakákoliv malá rozbuška a je oheň na střeše. Vždyť to jako ohnivé znamení Berana jistě dobře znáte! To však teď naštěstí nebude váš případ! Užívat života si budete i po erotické stránce a v posteli vám to bude klapat! O svátcích si tedy budete moct dopřát pěkně vášnivé večery ve dvou, a budete velmi rádi, že ráno nemusíte vstávat do práce, ale můžete si hezky přispat a užít snídani v posteli!

Býk
Karta Dvě hole
vám o svátcích přinese nové plány a nápady, co byste se svým partnerem chtěli společně podniknout. Budete mít dostatek času jeden na druhého a na rozhovory o tom, co byste si v životě přáli dál dělat a o čem sníte. Je dost pravděpodobné, že vás bude oba lákat cestování, takže vaše myšlenky a energie se budou ubírat tímto směrem. Ideální bude, když se vám povede to nějak skloubit s podnikáním nebo jinou prací, kterou budete nejlépe dělat oba dva společně, takže spolu budete moct trávit hodně času a zároveň u toho budovat něco perspektivní a užitečné. A to vás jako zemské znamení Býka velmi baví, protože co může být lepšího, než když se povede skloubit něco příjemného s něčím praktickým, co vám zároveň přinese dobré živobytí a umožní dopřát si pohodlí, na které jste zvyklí. Příjemné sváteční dny se tedy ponesou ve znamení myšlenek na budoucnost a ambiciózních plánů. To však neznamená, že zapomenete na milostnou vášeň – to ani náhodou! Naopak, bude mezi vámi pořádně ohnivá a užijete si ji naplno!

Blíženci
Karta Čtyři poháry
ukazuje, že se v lásce cítíte nenaplněně, ale přitom ve skutečnosti se vám daří a prožíváte příjemné a spokojené vztahové období. Z čeho pramení tato nerovnováha? Nejspíš máte sklon dívat se na věci trochu pesimisticky a místo toho, abyste si užívali to, co máte, zaměřujete své myšlenky a pozornost na něco, co vám chybí a čeho se vám nedostává – i když to možná není zas tak důležité, jak si v této chvíli myslíte! Například místo radosti ze všeho, co máte s partnerem společné a co sdílíte, se zaměřujete na těch pár drobností, které by mohly být jinak a které vám vadí. Nebo pokud jste nezadaní, tak si nevšímáte všechny potenciální protějšky, co vám dávají najevo své sympatie – a že jich není málo! – a místo toho se trápíte kvůli jednomu, který si vás nevšímá. Zkuste se místo utápění se ve svých nenaplněných citech a touhách raději podívat pozorně kolem sebe na všechno krásné, co máte nebo můžete mít! Pak budou i vánoční svátky najednou mnohem krásnější a užijete si během nich romantiku, po které tolik toužíte!


Rak
Karta Král holí
prozrazuje, že máte spoustu energie a vášně, kterými toužíte obdarovat svoji lásku, má to však jeden háček – snažíte se mít věci až příliš pod svojí kontrolou! Neděláte to záměrně a možná si to ani vůbec neuvědomujete, ale váš protějšek se pod touto vaší nadvládou přece jen trošku dusí a chybí mu vlastní manévrovací prostor. Přitom to všechno děláte jen s těmi nejlepšími úmysly, chcete zkrátka zorganizovat dokonalé a krásné svátky se vším tak jako má být, a to nejen pro vás jako dvojici, ale pro celou vaši rodinu. Jenomže vaše láska pod takovou pevnou rukou a s nalinkovanými plány postrádá uvolněnost a spontánnost. Vždyť se snad snažíte mít pod kontrolou i to, který večer se můžete milovat a kdy bude muset vášeň ustoupit jinému programu! Raději nechejte věcem volný průběh a dovolte, ať se vyvíjí spontánněji, podle toho, na co budete mít zrovna náladu a chuť. A to platí nejen v posteli, ale ve všem, co budete společně během zimních svátků dělat a podnikat!

Lev
Karta Pět pohárů
vám ukazuje, že brečet nad rozlitým mlékem nemá žádný smysl, právě naopak, zbytečně vám to ubírá radost ze života, když byste si raději mohli sváteční dny užívat bez starostí. Máte sklon trápit se kvůli něčemu, co se nedávno v lásce pokazilo, kvůli nedorozumění, sporu nebo třeba i rozchodu, a vyčítáte si, že jste některé věci mohli udělat jinak a lépe. Na tom však teď již nic nezměníte, život jde dál a věřte nebo ne, má pro vás přichystanou ještě spoustu krásných překvapení! Některých se dočkáte již teď během zimních svátků – ať už v podobě nové známosti nebo usmíření se životním partnerem a vylepšení vašeho vztahu. To, co se stalo, mělo své důvody a nemohlo se to stát jinak, byl to zkrátka osud, který vám tím chtěl něco říct. Nyní je čas zaměřit pozornost na to krásné, co máte teď, místo přemýšlení o minulosti. Z minulých chyb se lze poučit, ale žádné dvě situace nejsou úplně stejné a teď již bude všechno lepší. Tak hlavu vzhůru a snažte se myslet pozitivně a optimisticky!

Panna

Karta Blázen
vám v lásce přináší svobodu, bezstarostnost a téměř neomezené možnosti – zvláště pokud jste v této době nezadaní! Můžete si dovolit zahodit své obavy, strachy a nejistotu a směle se vydat na dobrodružnou cestu seznamování a poznávání nových potenciálních protějšků! Příležitostí k tomu budete mít víc než dost, a pokud máte náhodou opačný pocit, nezapomínejte, že existuje taky internet! Pamatujte si však, že pokud se chcete vyhnout zklamáním a nárazům, měli byste seznamování a flirtování brát s lehkostí, jako zábavu a hru. Teprve čas ukáže, jestli se z něčeho vyklube vážnější známost, teď si to hlavně užívejte. Spousta zbytečných problémů a trápení totiž vzniká tehdy, když začne člověk od toho druhého příliš brzo očekávat nějaké sliby a jistoty. Zadané Panny budou v trochu jiné pozici, ale nebojte se, i vy si užijete veselé a bezstarostné zážitky po boku vašeho milého protějšku. Zkuste spolu o svátcích podniknout něco jiného, než běžně děláváte, i kdyby vám to připadalo jako ztřeštěný nápad. Uvidíte, že si to skvěle užijete!



Váhy
Karta Věž
je předzvěstí změn, neklidného období a událostí, které pro vás budou výzvou, a tak trochu i zkouškou. Raději tedy nepočítejte s tím, že si svátky užijete ve sladkém nicnedělání a poklidné romantice, protože váš čekají spíš bouřky a otřesy. Že to zní děsivě? Nemějte strach, osud totiž dobře ví, co dělá, a to, co vám přináší, bude mít pro vás pozitivní výsledky. Již delší dobu totiž máte pocit, jako by vás v partnerském svazku něco omezovalo, jako kdyby vám život v zaběhlých kolejích znemožňoval být sami sebou. Pro některé Váhy mohou být sváteční dny definitivním zpečetěním rozhodnutí, že bude lepší se v dobrém rozejít než se za každou cenu snažit oživit vztah, který už delší dobu nefunguje. Osvobodit se od něčeho starého a nefunkčního se však můžete i jako dvojice – oba dva společně. Bude to chtít přehodnotit váš životní styl, priority a odhodlat se možná i k velkým změnám, které vám však umožní státe se opravdu tím, kým někde ve svém nitru jste. Nezadané Váhy by si měly dávat pozor na zklamání ze strany vaší nové známosti!

Štír
Karta Páže pohárů
vám ukazuje, že jste na dobré cestě k rozvíjení citové stránky vašeho života a skutečně hluboké, něžné a bezpodmínečné lásky. Není to snadné, milovat partnera takhle opravdově a nezištně, zvláště po předchozích zklamáních ve vašem životě, ale o to cennější pro vás tato nová energie lásky bude. A co bude ještě lepší, dočkáte se opětování vašich citů ve stejné jemné a něžné podobě i z druhé strany. Můžete se tedy těšit na krásné a láskyplné svátky plné něhy, romantiky a vzájemného porozumění. Erotika pro vás teď nebude zas tak důležitá, i když si ji taky budete umět společně vychutnat! Zadaní Štíři si budou užívat téměř až druhé líbánky, zatímco ti nezadaní se mohou těšit na krásnou a pomalu se rozvíjející novou známost plnou romantiky, která bude směřovat k vážnému vztahu. Důležité bude nic po partnerovi nevyžadovat, ale raději jen dávat lásku a přijímat to, čím se on sám rozhodne vás obdařit! A nebude toho vůbec málo!

Střelec
Karta Ďábel
vás bude svádět k pokušení ať už v jakékoli jeho podobě. Nejsilněji budou muset odolávat zadaní Střelci, kterým se naskytne někdy během svátků příležitost k nevěře s opravdu přitažlivým a zajímavým protějškem. Naštěstí včas zjistíte, že mu nemůžete věřit ani slovo a že vám taková známost nemůže přinést nic hezkého! Ale přesto to bude chtít hodně sebezapření a přemáhání své vášně, protože tento svůdník nebo svůdnice to zkrátka budou umět! Pokud jste naopak nezadaní, mohlo by se zdát, že můžete směle podlehnout a užít si to – ale raději se i tak držte zpátky a pro žhavý románek si vyberte někoho spolehlivějšího, komu lze důvěřovat! Největší problém vám může způsobit manipulace v milostných vztazích. Není fér, aby se jeden snažil ovládat toho druhého a nutil ho různými triky do něčeho, co si on sám ve skutečnosti nepřeje. Pokud jste v roli oběti, pak běžte rychle pryč, dřív, než bude pozdě. Ale pozor, možná si uvědomíte, že i vy sami se snažíte partnera do něčeho dotlačit proti jeho vůli, a to není vůbec dobrý nápad!



Kozoroh
Karta Tři hole
vám přináší hlubokou spokojenost s tím, co se vám povedlo dokázat v uplynulém roce, a to ve společnosti vašeho protějšku, který na tom má nemalé zásluhy. Konečně budete mít příjemný a osvobozující pocit, že staré problémy jsou již za vámi a otevírají se vám nové začátky, ať už ve kterékoliv oblasti vašeho života. Díky tomu, že jste k sobě s partnerem navzájem upřímní a otevření, si můžete společně naplánovat přesně to, po čem oba dva toužíte, a vydat se na společné cestě životem kupředu směrem za štěstím. Je přitom jedno, jak dlouho jste již spolu, jestli je to nová známost nebo dlouholeté manželství. Tato příjemná spolupatřičnost, vzájemná důvěra a pochopení vás budou provázet bez ohledu na délku vašeho vztahu. Vánoční svátky pro vás tedy budou velmi příjemné a taky podnětné, co se týče společných plánů do dalšího roku. Nezadaní Kozorozi se mohou těšit na příjemné seznámení s někým, s kým budete zažívat přesně tyto příjemné pocity sounáležitosti a budete mít chuť sdílet společnou cestu za něčím, co oba dva chcete.

Vodnář
Karta Šest pohárů
vám věští krásné a radostné svátky, kdy si společně s partnerem zavzpomínáte na časy vašeho dětství a mládí a pokusíte se v těchto slavnostních dnech oživit jejich neopakovatelnou atmosféru. Vždyť jste konec konců oba dva vyrůstali v podobné době a dobře si pamatujete všechny ty drobnosti, které pomáhali vašim rodičům a prarodičům vytvořit pro vás krásné Vánoce. Dnes jsou tyto věci možná již trochu retro, ale o to větší kouzlo budou mít nejen pro vás, kteří si je pamatujete z mládí, ale taky pro vaše ratolesti nebo jiné mladší členy rodiny. Vánoce jsou skvělá doba, kdy si společně zavzpomínat na minulost, oživit si krásné zážitky třeba ze začátků vašeho vztahu, podívat se společně na staré fotky, a tak podobně. Nezadaní Vodnáři potkají někoho sympatického, s kým vás bude spojovat velká část minulosti, až vás to překvapí – například možná zjistíte, že jste vyrůstali ve stejném městě, že jste se narodili ve stejném roce, nebo jste se možná již kdysi dávno někde potkali!

Ryby
Karta Dva meče
vám přináší dilema a rozhodování, o kterém budete během celých zimních svátků hodně přemýšlet. V lásce jako kdyby se vám otevírali dvě cesty, ani jedna z nich není lepší nebo horší, takže je pouze na vás, co doopravdy chcete. Může se jednat o dva různé protějšky a nebudete vědět, se kterým z nich byste se k sobě lépe hodili. Nebo pokud jste zadaní, budete přemýšlet o něčem, co váš vztah hodně ovlivní, například jestli přijmout práci v zahraničí, pustit se do stavby domu, jestli je ten správný čas na příchod potomka, nebo něco podobného. Správnou odpověď však nenaleznete ve své hlavě a myšlenkách, ať nad tím přemýšlíte, jak dlouho chcete, a zvažujete argumenty pro a proti, kolik jen chcete. Jedná se o lásku, tedy záležitost srdce, takže jedině vaše srdce a city znají tu správnou odpověď, která vám přinese štěstí. Ponořte se tedy do hlubin svých citů a uvidíte, že nakonec bude všechno mnohem jednodušší a řešení se před vámi najednou objeví úplně samo!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.