Home - Články - Týdenní čínský horoskop 10 - 16. prosince

Týdenní čínský horoskop 10 - 16. prosince

vloženo 9. 12. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 10 - 16. prosince

V novém předvánočním týdenním čínském horoskopu se můžete opět těšit na bohatý zdroj informací týkajících se nejbližších sedmi dní. A jak už to tak bývá, někdo bude mít náladu výbornou, jiné zcela pohltí předvánoční shon. Tradiční horoskop nezapomíná ani na lásku. Tak se pusťte do čtení, ať víte, co váš čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, už se vidíte u vánočního televizního programu s nataženýma nohama. Nejraději byste utekli od všech povinností, ale to není tak snadné. Od dovolené vás totiž dělí ještě několik důležitých restů. Snažte se zachovat... VÍCE ZDE!

Buvol
V dalším prosincovém týdnu se budete starat o své zdraví. Zimní počasí se může podepsat na organismu úbytkem vitality nebo jako nepříjemná viróza. Nepanikařte, do Štědrého dne máte ještě spoustu času na vykurýrování. Stereotyp naruší... VÍCE ZDE!

Tygr
Celý svět se teď točí kolem milostných záležitostí. Pro svého vyvoleného či vyvolenou jste ochotni snést modré z nebe. V zaměstnání se nezastavíte, abyste vydělali nějaké prostředky navíc a mohli si s miláčkem vyhodit z kopýtka. Mnohem víc než... VÍCE ZDE!

Zajíc
Mezilidské vztahy v polovině prosince rozkvetou. Seznamujete se s novými tvářemi a dokážete upevnit stávající známosti. V konverzaci jste rozenými mistry, kdy se dokážete lehce dostat k meritu věci, aniž byste proti sobě někoho popudili. V kruhu dosud... VÍCE ZDE!



Drak
Draci se ponoří do vánočních příprav. Chcete mít všechno propracované do nejmenšího detailu, ale zároveň se ze slavnostní atmosféry nehodláte hroutit. Zatím se vám to daří. Hvězdy radí, abyste si nehráli na superhrdiny a přizvali na... VÍCE ZDE!

Had
Přesně podle zvířecího vzoru oplýváte mrštným jazykem. Jen dejte pozor, abyste tím nezpůsobili víc škody než užitku. Nepřemýšlíte nad následky vyřčených slov a mohli byste jedovou slinu vyslat přímo do živého! Snažte se utlumit své... VÍCE ZDE!

Kůň
Milí Koníčci, předvánoční stres snášíte aktuálně nejhůř z celého zvířecího zvěrokruhu. Cloumá s vámi puntičkářská nátura a máte obavu, že něco nevyjde podle představ. Zvolněte! Vánoce nemusíte mít naplánované podle předem... VÍCE ZDE!

Koza

Blížící se polovina měsíce nabízí zrozencům Kozy novou volnočasovou aktivitu. Se změnou nečekáte na Nový rok, ale pustíte se do ní okamžitě. Ani jste netušili, že se ve vás skrývá takový talent. Podle hvězd se nový koníček může dokonce stát... VÍCE ZDE!



Opice
Letošní advent je pro Opice jako stvořený. Láká na cestu za poznáním věcí mezi nebem a zemí. Tajuplná atmosféra jako z pohádky dokreslí kulisy pro čerstvě zadané a nabídnou ztracenou jiskru jedincům v dlouholetém vztahu. Hledáte odpověď na... VÍCE ZDE!

Kohout
Vypadá to, že byste si v tomto týdnu mohli otevřít profesionální poradnu. Víte si rady s každým problémem, proto se u vás dveře netrhnout. Místo rozčilování si pestré návštěvy užíváte. Lichotí vám, že můžete někomu pomoci. Narůstající... VÍCE ZDE!

Pes

Zatímco domácí klima hlásí skoro jasno, na pracovišti se objevují mráčky. Pokud se je nepokusíte rozfoukat, mohlo by z nich dokonce zapršet. Problémy se ukazují kvůli hořícím termínům. Přehodit práci na kolegy se vám nejspíš... VÍCE ZDE!

Vepř

Musíte se rozhodnout, zda využijete četné pozvánky do společnosti, nebo si raději vychutnáte sladké soukromí, které je vaší nátuře bližší. U zadaných je rozhodování snadné. Milostné hnízdečko hlásí pohodové klima, tak proč byste se... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.