Home - Články - Týdenní horoskop 17. - 23. prosince

Týdenní horoskop 17. - 23. prosince

vloženo 15. 12. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 17. - 23. prosince

Začíná pravý předvánoční týden! Máte už všechny dárky, nebo je budete shánět na poslední chvíli? Nezapomínejte ale na to, že hlavní je láska, pohoda a dobrá nálada. Dárky jsou jen příjemným bonusem a neměli bychom kvůli nim zapomenout rozdávat hlavně úsměv a odpuštění. Hoďte chmury za hlavu a užívejte si sváteční atmosféru!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu vám váš nezměrný optimismus pomůže překonat snad všechny překážky, které vám život připraví. Nejvíce budete tento týden bojovat se svou pověstnou zbrklostí. Zejména se vyhýbejte neuváženým krokům, které vás mohou přijít opravdu draho.

Býk
Máte týden plný záludných protikladů. Jeden den budete otrávení a další den budete ovlivněni sváteční a pohodovou atmosférou, která vám vlije záři do vašeho natěšeného srdce. Jako na houpačce budou i záležitosti týkající se lásky a milostných vztahů.

Blíženci

Hvězdy osudu vás tento týden podporují ve vašem pracovním úsilí. Budete mít skvělou příležitost, jak ukázat okolí, že pracujete poctivě a práci výborně rozumíte. Sklidíte výraznou pochvalu ze strany vedení firmy a to se odrazí i po finanční stránce.

Rak

Trochu bojujete s financemi, které jste si nedokázali uhlídat podle svých představ. Možná už si nebudete moct pořídit vše, v co jste tak doufali. Náladu si tím však zkazit rozhodně nenechejte a užívejte si sváteční atmosféry a pohody kolem vás.



Lev
V práci se na vás toho najednou nahrnulo hodně a vy z toho nemáte radost, neboť jste poslední týden před Štědrým dnem chtěli strávit v rodinném kruhu. Nezoufejte, rodina vás plně podpoří a vy si i přes zvýšené pracovní úsilí užijete týden plný klidu.

Panna
Pokud se koncem týdne budete chystat na cestu za příbuznými, nebo budete chtít zajet na nákupy, tak počítejte s provozem na cestách, který vás nenechá chladným. Zvažte, zda vám jisté výstupy s cizími lidmi za to stojí a není lepší se nad to povznést.

Váhy
Kolem vás se pohybuje jedinec, který z vás vysává životní sílu a energii. Tento moderní upír je vašim prokletím a nachází se ve vašem blízkém okolí. I když se třeba jedná o blízkou osobu, tak podvědomě cítíte, že se v její přítomnosti necítíte dobře.

Štír
Pozor si dejte koncem týdne zejména na silnicích, kde hrozí riziko nějaké nehody. Co takhle vyrazit na poslední nákup třeba pěšky a udělat si pěkný výlet s rodinou? Nakonec to ocení všichni členové rodiny a vy si užijete nákupy bez zbytečného stresu.



Střelec
Předvánoční stres se vás vůbec netýká. Ten totiž jde úplně mimo vás. Jste poměrně klidný jedinec, takže buď jste již na svátky skvěle připraveni, nebo prostě drobné nedokonalosti neřešíte a chystáte se pořádně si užít Štědrý den bez obav a stresu.

Kozoroh
Rozzuřit vás tento týden může přepravní společnost, která vám nedopraví vámi objednané věci a vy budete muset ještě řešit na poslední chvíli dárky. Nejen, že si nebudete vědět rady, co vlastně vybrat, ale rovněž vás nepotěší mraky lidí v obchodech.

Vodnář
Trápí vás jak a s kým trávit svátky. Možností je hned několik a vy nechcete nikoho ranit. Budete se už konečně muset tento týden rozhodnout a dát lidem kolem vás vědět. Nakonec vše dopadne podle vašich představ a spokojenost bude na všech frontách.

Ryby

Vánoce začínáte řešit až tento týden. Doteď jste měli plnou hlavu jiných záležitostí a v práci jste si také nemohli vzít volno. Možná budete mírně v stresu, zda stihnete vše nachystat dle vašich představ. Můžete se však těšit na poklidnou atmosféru.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.