Home - Články - Týdenní čínský horoskop 16. - 22. dubna

Týdenní čínský horoskop 16. - 22. dubna

vloženo 13. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 16. - 22. dubna

Magické chvilky na vás čekají v ve druhé polovině dubna. Svěží jarní energie provětrá především vaše vztahy. Ano, očekávejte změny na pracovišti a také zajímavé obraty ve vztazích milostný. Vy nezadaní, nebuďte netrpěliví, mnozí z vás se mohou těšit na velice zajímavé setkání. Půjdete mu naproti, nebo se radši budete schovávat doma?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá polovina dubna foukne Krysám do plachet svěží vítr. Zimu a vše negativní necháte za sebou a začnete se těšit na dny prohřáté slunečními paprsky. Chápete, že na každém konci je pozitivní to, že něco nového začíná. Proto se pustíte... VÍCE ZDE!

Buvol
Máj na sebe sice nechává čekat, ale Buvoli mají stejně plnou hlavu lásky. Týká se to zejména těch nezadaných. Okolí vás přesvědčuje, že trpělivost přináší růže, ale vy byste raději než voňavý záhon měli milovanou osobu v... VÍCE ZDE!

Tygr

Ohnivá stránka Tygrů dostane v tomto týdnu konečně příležitost rozhořet se naplno. Po boku spřízněné duše zapomenete na společenské konvence a prožijete nezapomenutelná dobrodružství. Jste sehranou dvojkou u společného stolu... VÍCE ZDE!

Zajíc

Třetí dubnový týden se nese ve znamení financí. Milí Zajíci, nebudete muset kličkovat před nečekanými výdaji, hvězdy naopak slibují poměrně zajímavé zisky. Pokud potřebujete půjčku nebo pojištění, ve druhé půli dubna byste mohli uzavřít... VÍCE ZDE!


CÍTÍTE VE VZTAHU NEJISTOTU?
Toužíte po splynutí duší? Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen



Drak
Druhá polovina dubna vyrazí na Draky se zbraní v ruce. Žádné krytí ale nebudete potřebovat. Amorovy šípy jsou totiž vítaným atakem. Přestanete skrývat city a naplno se ponoříte do zamilovanosti, která pohltí tělo i mysl. Počítejte pouze... VÍCE ZDE!

Had
Hadi se svléknou z kůže a vstanou jak fénix z popela. Setřeste ze sebe jarní únavu a do dalšího dubnového týdne vstoupíte ve velkém stylu. Jste namotivováni do troufalých změn v pracovním i soukromém životě. Hvězdy vám v realizaci... VÍCE ZDE!

Kůň
Konečně otevřete oči a zjistíte, kdo k vám chová nejvřelejší city! Identita tajného ctitele je rozkryta a záleží na vás, jestli dotyčnému dáte šanci či nikoliv. Pokud jde o kariéru a ekonomické záležitosti, měli byste být v tomto čase... VÍCE ZDE!

Koza
Zadaní zrozenci Kozy se ocitnou na křižovatce. Máte pocit, že každý taháte za jiný konec provazu. Zatímco vy nikam nespěcháte a stávající stav vám vyhovuje, drahá polovička má tendenci se někam posouvat. Čím více vás bude do závazků... VÍCE ZDE!

2018 rok Psa. Začátek roku už máme dávno za sebou. A ruku na srdce, kolik novoročních předsevzetí vzalo za své? Kolik nadějí se ztratilo? Co kdybychom vám řekli, že máte ještě jednu šanci?! 16. února začal čínský nový rok! Máte příležitost napravit chyby a přinést si do života štěstí a lásku! Začněte znovu! Začněte lépe!

Opice
Báječný čas mohou vyhlížet studenti narození ve znamení Opice a všichni, kteří se chystají rozšířit své obzory. Ať jde o zkoušky, firemní školení nebo zahraniční cesty, dopadnou nad očekávání. Hvězdy přejí především studiu... VÍCE ZDE!

Kohout
Kohouti se po zimě potřebují dostat do kondice. Cítíte, že vaše fyzička na tom není právě nejlépe a ani svlékání do plavek vás neláká. Změna životosprávy vás nastartuje rychleji, než si myslíte. Pohyb na čerstvém vzduchu a odlehčená... VÍCE ZDE!

Pes
Milí Psi, v tomto týdnu děláte čest svému zvířecímu patronovi. Budete mít totiž vytříbený čich na správné lidi. Uděláte menší čistku mezi těmi, kteří vás obklopují. Naštěstí přijdete spíš na to, že opatrnost není v jistém... VÍCE ZDE!

Vepř

Upravený zevnějšek by měl být v tomto týdnu samozřejmostí. Na jaře všechno kvete a stejně tak byste měli rozkvést i vy sami. Utrácení za sebe sama je teď povolené. Zajděte ke kadeřníkovi, pořiďte si nové svršky, nebo jen... VÍCE ZDE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.