Home - Články - Týdenní čínský horoskop 13. – 19.11.

Týdenní čínský horoskop 13. – 19.11.

vloženo 10. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 13. – 19.11.

Že ještě nevíte, jestli jste Buvol, Had, nebo Kůň? Pak máte nejvyšší čas to zjistit a doplnit informace z denního horoskopu těmi z čínského. Budete se divit, jak je přesný a co nového vám prozradí. Zajícům třeba to, že je nečekají žádné nepříjemnosti a Tygry zas bude provázet dobrá nálada a entuziasmus. Pusťte se do objevování!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek druhé poloviny listopadu dá zrozencům Krysy dost zabrat. Povinnosti se kupí jedna za druhou a nepočkají, až se dostanou na řadu. Hlavně shon kolem ratolestí a důležitých klientů vyžaduje okamžité řešení, zatímco vy byste se... VÍCE ZDE!

Buvol
Další listopadové dny se nesou v duchu rozhodovacího procesu. Buvoli se musí připravit na to, že jak na pracovním poli, tak v soukromí, se po nich vyžaduje schopnost rychlého rozhodnutí. Hvězdy vám pomohou originálními nápady i... VÍCE ZDE!

Tygr

Střed měsíce charakterizuje rychlé střídání činností, kdy u žádné nevydržíte moc dlouho. Myšlenky těkají jedna k druhé, takže se v závěru týdne můžete dost zapotit nad rozdělanými projekty, které vyžadují dokončení. Pokud bude potřeba... VÍCE ZDE!

Zajíc
Milí Zajíci, ani polovina listopadu nehrozí nepříjemnostmi. Jediný černý mráček na obloze představuje nedůvěra drahé polovičky. Víc vás střeží a pokud je to v jejích silách, drží se vás na každém kroku. To je pro méně tolerantní... VÍCE ZDE!



Drak
První polovina týdne nehrozí žádným překvapením. Všechno klape jako na drátkách a vaše silné stránky v čele s komunikačním umem zůstávají bez vesmírného zásahu. Od středy se ovšem situace zkomplikuje. Okolí už není tak vstřícné... VÍCE ZDE!

Had
Pozornost hvězd se v tomto týdnu stáčí k mezilidským vztahům. Svobodní Hadi se mohou těšit na intenzivní prožitky v tom nejlepším slova smyslu. Zato v již fungujících vztazích to bude trochu skřípat. S miláčkem vás dočasně... VÍCE ZDE!

Kůň
Milí Koně, v tomto týdnu si budete připadat jako při jízdě na horské dráze. Užijete si jak extatické výšiny, tak si několikrát sáhnete na úplné dno. Berete to ovšem tak, že se aspoň máte od čeho odrazit. I když vám není do smíchu, zakousnete... VÍCE ZDE!

Koza

Začátek druhé poloviny listopadu přinese zrozencům Kozy bezednou zásobárnu energie. Zvládáte nemožné a staráte se, aby nedostatkem pozornosti netrpěla rodina ani profese. Kolegové i rodina by vám měli líbat ruce. Jediný... VÍCE ZDE!



Opice
Tento týden bude obzvláště klidný a oddechový. Opatrní buďte jedině v pondělí, vaši milovaní vám trochu zatopí, budete se muset obzvlášť ovládat. Zbytek týdne se ale jen zlepšuje, dokonce se vám nechce z práce... VÍCE ZDE!

Kohout

Zdá se, že si zrozenci Kohouta vytáhli pro tento týden šťastnou kartu. Vesmír se na vás usmívá a přináší pozitiva do milostného, rodinného i profesního života. Jen v pondělí budete muset zatnout zuby a vydržet ve společnosti... VÍCE ZDE!

Pes
Druhá polovina listopadu patří rozšiřování obzorů. Ať se vrtnete kamkoliv, všude na vás číhají novinky, vzdělání a rozvoj osobnosti. Nebojte se žádné příležitosti, která se před vámi otevře. Ať se jedná o vaši maličkost, nebo... VÍCE ZDE!

Vepř

Milí Vepři, energie se v tomto čase přesouvá na profesní půdu. Tam vás nelze přehlédnout. Sršíte originalitou, komunikujete na úrovni a stíháte úkoly za celý pracovní tým. Příbuzní si však nic z toho neužijí. Na domácím poli... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.