Home - Články - Týdenní čínský 5. - 11.2.2018

Týdenní čínský 5. - 11.2.2018

vloženo 2. 2. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní čínský 5. - 11.2.2018

Jedno čínské přísloví říká, že i cesta dlouhá tisíc mil začíná prvním krokem. To je velké moudro, protože můžeme donekonečna snít o velké lásce nebo úspěchu v práci, ale pokud se nebudeme na našem životě sami aktivně podílet, nemůžeme čekat, že nám štěstí spadne samo do klína. Nebojte se udělat ten osudový první krok!

sdílet článek na facebooku

Krysa
První celý únorový týden zintenzivní vnímání Krys na maximum. Okolí vás bude považovat za přecitlivělé, ale tím se nenechte zastrašit. Druhým lidem totiž uvidíte až do žaludku a rozkryjete záležitosti, které vám dosud zůstávaly utajované. Jestliže... VÍCE ZDE!

Buvol
Do dalšího týdne hupsnou Buvoli raketovým tempem a podaří se ho udržet až do neděle. V rozhodovacím procesu prosazujete svoje zájmy a rady okolí pustíte jedním uchem tam a druhým ven. Ne všechno se vám sice povede na jedničku, ale hvězdy ukazují, že... VÍCE ZDE!

Tygr

Začátek února Tygrům ukazuje, nakolik dokáže láska ovlivnit ostatní životní sféry v čele s kariérou. Necháváte se přetvářet partnerovými názory a trochu ztrácíte vlastní tvář. Uvědomíte si to až v situaci, která je do očí bijící. Na změnu není... VÍCE ZDE!

Zajíc
Jindy čiperní Zajíci pocítí zhoršující se fyzickou i duševní kondici. Než propadnete hypochondrii, zamyslete se nad svou životosprávou. Vesmír ukazuje, že ze svých zdravotních neduhů děláte zbytečnou vědu. Naučte se odpočívat, vylepšete jídelníček... VÍCE ZDE!



Drak

Milí Draci, konečně můžete dát prostor ohnivému temperamentu a touhám, které ve vás už nějakou dobu nenápadně doutnají. Vesmír slibuje příval vzrušení a fyzického potěšení. Sama Afrodité namíchá elixír lásky, který potěší všechny smysly. Týká se... VÍCE ZDE!

Had

Začátek února věští změny v ekonomické oblasti. Lépe placené místo, dědictví či výhra v loterii vám udělají obrovskou radost. Vychloubání ale zarazte hned v začátku. Motá se kolem vás někdo, kdo vám takovou radost nepřeje. Závist umí nadělat víc... VÍCE ZDE!

Kůň
Klíčovým tématem tohoto týdne je láska. Jestliže to mezi vámi a drahou polovičkou nefunguje, nejspíš na tom máte velký díl viny. Hvězdy varují před zbytečnou horlivostí, kterou partnera dusíte. Povolte otěže a svěřte mu větší... VÍCE ZDE!

Koza

Vrozená kozí empatie bude trochu na škodu. V poslední době jste se věnovali především druhým a na svou maličkost jste zapomněli. Začátek února vám to připomene nejrůznějšími zdravotními neduhy. Nepodceňujte únavu, bolest hlavy či... VÍCE ZDE!



Opice

Opice by v tomto týdnu měli vyhlížet osobu, která bude mít velký dopad na jejich budoucnost. U nezadaných to může být nová láska, u jedinců v partnerství profesní múza nebo důležitý obchodní partner. Existující partnerství na začátku... VÍCE ZDE!

Kohout
Do nového týdne se vzbudíte s obrovskou chutí po změně. Znát to bude na rodinném zázemí, ve vztahu, ale také na profesní půdě. S entusiasmem sobě vlastním strhnete okolí a nikdo nepochybuje o tom, že to dopadne na jedničku. Už pouhé vyskočení... VÍCE ZDE!.

Pes
Od pondělí do středy si užíváte příjemnou plavbu, kdy nehrozí žádné velké vlnobití. Ve druhé polovině týdne se ale situace zlomí. Vybafnou na vás zapomenuté resty, s nimiž si musíte do víkendu poradit. Pomoc od spolupracovníků neočekávejte. Musíte to... VÍCE ZDE!

Vepř
Svobodní Vepři mají v tomto týdnu jedinečnou příležitost k tomu, aby našli svou ideální polovičku. V jakých vodách byste měli zalovit? Překvapivě v těch profesních. Přesčas nebo služební cesta vám odkryjí sympatie ke kolegovi, jehož jste až dosud... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.