Home - Články - Spravedlnost: karta harmonie, začátků i konců

Spravedlnost: karta harmonie, začátků i konců

vloženo 1. 2. 2018
čas čtení: 3 minuty

Spravedlnost: karta harmonie, začátků i konců

Karta Spravedlnost zobrazuje královnu s mečem a váhami. Její výraz je vždy vyrovnaný, neprotestuje proti tomu, co se děje, vše přijímá a ví, že každá událost vzbouzí ve vesmíru harmonický odraz, který vyrovnává energie. Pokud si ji vytáhnete z balíčku, pak ať chcete nebo ne, budete hledat své těžiště, svůj střed.

sdílet článek na facebooku

Začátek a konec

Královna Spravedlnost mívá na sobě často též symboly alfa a omega. Už v biblickém, ale i v mystickém smyslu značí tato písmena začátek a konec. Karta praví, že vše, co někdy začalo, musí i končit, ale také to, že po každém konci nastává nové zrození, nový začátek. Vše v životě, city, vztahy, práce i život sám je v neustálém harmonickém koloběhu. Vyšší moudrost vás upozorňuje na to, že cosi ve vašem životě by mělo skončit a něco jiného začít. Nesnažte se o status quo, protože zákon vesmíru je mocnější. Toho, kdo s ním nespolupracuje, by pak změny mohly bolet.

Vyrovnanost v lásce

Ve vztahu nás karta učí nepodléhat extrémům. Neberte partnerovi svobodu, ponechte mu prostor, ale ani vy se otrocky nepřizpůsobujte. Jste dvě misky vah o stejné váze. Važte si sami sebe, jeho, ale i vás obou jako páru. Dále máme pochopit, že vnitřek věcí je stejně důležitý jako vnějšek, i když je neviditelný. Pokud milujete na svém protějšku krásu, hledejte též krásu jeho duše. Pokud máte pocit, že on na vás cení více vzhled, dejte mu poznat vaši mysl a city. Pokud podléháte často tělesné touze, je to fajn, ale někdy si také povídejte nebo si každý v tichosti čtěte a naučte se spolu být jen tak. Karta královny Spravedlnosti také učí, že za vše ve vztahu jsme odpovědní.



Rovnováha v osobním rozvoji

Pokud nám ukáže Spravedlnost svou tvář, máme si udělat kolem sebe pořádek. Zbavme se zbytečností, přestaňme řešit malichernosti. Určeme si priority v životě. Lépe je udělat jeden krok za něčím důležitým než sto kroků za hloupostí. Udělejme každý den ten jeden krok. Nebo i tři, pokud to zvládneme. Postavme si před oči, co je důležité v práci, v rodině, ve vztazích, v péči o sebe. Nikoli mnoho věcí, ale jen tu nejdůležitější. Vše se nám vyjasní a půjdeme vpřed snadněji a s větším přesvědčením.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.