Home - Články - Týdenní Astrohled 5.-11.2.2018

Týdenní Astrohled 5.-11.2.2018

vloženo 3. 2. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní Astrohled 5.-11.2.2018

V některých oblastech přinese tento týden zklidnění. Začátek roku byl tradičně hektický, ale divoká voda se zase začíná zklidňovat, proto budete mít čas se nadechnout a připravit na další kroky. Je také vhodná doba k bilancování ledna. Nedařilo se vše podle vašich představ? Máte pořád dost času nabrat nový směr a učinit rok 2018 jedinečným. Nebo všechno šlape skvěle? Pak přemýšlejte nad tím, proč to tak je a držte svůj kurz. Vyrážíme!

sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás týden, plný aktivit. Leckdy nebudete vědět, do čeho se máte pustit dříve. Vy na to však přijdete a hravě si sestavíte seznam úkolů podle důležitosti. Díky tomu na nic nezapomenete. Nepřehánějte to s utrácením a užívejte si čas s rodinou.

Býk
Budete nad spoustou věcí přemýšlet a v mnoha ohledech budete mít dojem, že věci se snad už nikdy nepohnou pozitivním směrem. Zkuste to vydržet, to jen planety trochu zlobí. Zase vysvitne sluníčko a bude dobře. Jako silné znamení všechno ustojíte.

Blíženci
Máte spoustu energie a navíc vás neopouští elán a skvělá nálada. Jste činorodí, aktivní a nic pro vás není dost těžký úkol. Přijde více šancí na kariérní posun a ani finance vám starosti dělat nebudou. Užijete si také plno hezkých chvil s rodinou.

Rak
V tomto týdnu se vám bude dařit v práci a budete mít také spoustu nápadů, jak vylepšit své bydlení. Zatoužíte i po vybočení ze stereotypu a osvěžení všedních dnů. S financemi si lámat hlavu nemusíte. S vašimi blízkými vás čeká harmonické souznění.



Lev
Tento týden vás přinutí zabojovat se spoustou ne právě příjemných energií, které budou ovlivňovat váš život. Přinesou zdržení, horší náladu i problémy s komunikací. Mohli byste vyrazit někam dobít baterie. Penězi šetřete a buďte ohleduplní k rodině.

Panna
V těchto sedmi dnech to pro vás bude poněkud náročnější. Budete se potýkat s nervozitou i stresem a také vaše okolí nebude právě přívětivé. Netrapte se tím, zase to pomine. Hlídejte si finance včetně peněženky a nehádejte se s rodinou pro hlouposti.

Váhy

Tento týden proběhne ve znamení nových perspektiv a změny životních postojů. Bude se vám dařit v zaměstnání a ve vzduchu nejspíš visí i povýšení nebo nová práce. Líbí se vám i cifra na vašem bankovním kontě a s rodinou si užijete hodně hezkých chvil.

Štír
V tomto týdnu budete hýřit dobrými nápady, čeká vás příliv kreativity a také hloubavá nálada. Bude to zkrátka sedm dní jako na houpačce, ale s pozitivním laděním. Rozhodně se máte na co těšit. Můžete si dovolit i rozmařilost. Potěšte vaše blízké!



Střelec
Budete si muset dát pozor na netrpělivost a touhu chtít všechno hned. Snažte se také hlídat to, co říkáte, abyste se nedostali do nesnází. Vhodné je v tomto týdnu na sobě celkově zapracovat. O peníze si nedělejte starosti a hýčkejte svou rodinu.

Kozoroh
Okolí mnohokrát ocení vaši schopnost objektivního pohledu na různé věci a jejich spravedlivého posouzení. Vy sami budete přemýšlet o tom, zda je váš život takový, jaký byste si ho přáli mít. Peníze řešit nebudete, mnohem více vás bude zajímat rodina.

Vodnář
Tento týden bude mít pro vás zajímavý náboj. Budete se zabývat řešením své kariéry a najdete v sobě dostatek odvahy a elánu udělat kroky novým směrem. A to i v dalších oblastech života. O peníze se nebojte. Vaši příbuzní vás nejednou požádají o radu.

Ryby
Bude to perný týden. Planety se s vámi v únoru moc nemazlí a tak to tentokrát zase bude o vaší houževnatosti a síle vzdorovat nepříjemnostem. V tom se ukážete jako skvělí hráči a hned tak něco vás neudolá. Sami víte, že vás nesnáze paradoxně posílí.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.