Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Kozoroha

Slunce vstupuje do znamení Kozoroha

vloženo 18. 12. 2018
čas čtení: 4 minuty

Slunce vstupuje do znamení Kozoroha

Vytrvalý a cílevědomý Kozoroh nám připomíná naše povinnosti a přináší sílu je zvládnout!

sdílet článek na facebooku

Těžký čas uprostřed zimy si žádá sílu!

V nejtemnější den v roce, když je Slunce nad obzorem nejníž a jeho paprsky nás těší jen několik málo hodin denně, přichází chvíle zimního slunovratu a s ním začátek vlády znamení Kozoroha. Tento moment, jeden z nejdůležitějších v roce, nastane 21. prosince 2018 přesně ve 23:23. Konečně se objeví naděje na příchod nového světla, ale zároveň máme před sebou největší mrazy a nejkrutější zimu. A právě v této nesnadné, ale přece jen tolik slibné době nám po dobu jednoho měsíce bude vládnout Kozoroh – zemské znamení, oplývající nevšední vnitřní sílou a vytrvalostí. Právě o jeho sílu a energii se můžeme všichni opřít, abychom se přes nejtmavší a nejmrazivější měsíc v roce přenesli s úspěchem a spokojeností! Kozoroh jako znamení živlu země obrací naši pozornost na materiální a praktický svět. Jeho vládcem je planeta Saturn, která přináší omezení rozletu, nastavuje hranice, a připomíná nutnost disciplíny. Saturn představuje princip otce nebo moudrého učitele, zkrátka někoho, kdo nám připomíná, že nelze úplně všechno, co bychom chtěli. A to je nad Slunce jasné i při pohledu na dění v přírodě v této nelehké roční době. Všude zima, mráz a tma, od podzimní hojnosti úrody daleko, a jaro taky pořád v nedohlednu. Kdo chce přežít v těchto podmínkách, musí mít sílu jako kozoroh, který šplhá po alpských skalách. Pro znamení Kozoroha je proto příznačná ambicióznost, cílevědomost a vytrvalost.

Serióznost, spolehlivost a vytrvalost

Lidé narození v Kozorohu jsou vážní, seriózní a často hodně uzavření. Veselejšími se obvykle stávají až v pozdějších letech svého života. Poznat Kozorohy a nahlédnout do zákoutí jejich duše není snadné a chce to hodně času – to jistě potvrdí každý, kdo měl kdy s nějakým z nich do činění! Pro většinu z nich je důležité působit ve společnosti dobrým dojmem spolehlivosti a serióznosti a hlavně získat uznání – ať už neúnavným šplháním nahoru po kariérním žebříčku nebo jinak. Když přirovnáme zvěrokruh k běhu lidského života, bude Kozoroh představovat moudré, rozvážné a respektované stáří.



V době vlády Kozoroha pocítíme jeho energii všichni – ať už jsme se narodili kdykoliv v roce. Blíží se vánoce a Silvestr, čas slavit, ale přesto v sobě budeme mít něco vážného, seriózního a trochu zasmušilého. A není to pouze těmi krátkými dny, ale taky energiemi, kterými na nás působí planety a Sluníčko pod saturnskou kozoroží vládou! Zkrátka budeme v každé chvíli vědět, že jsou zde nějaké hranice a že musíme dodržovat určitá pravidla – a je to tak dobře! Protože nás to taky zároveň vybízí k tomu se o něco pořádně snažit!

Respektovat omezení – a stoupat po žebříčku

Jak tedy nejlépe využít energii Kozoroha ke svému prospěchu? Přichází svátky, čas rodiny a domova – pragmaticky smýšlející znamení Kozoroha velí obrátit pozornost na to, jestli všechno funguje tak, jak má, a případně na tom zapracovat. Je zkrátka potřeba nezapomínat na své povinnosti a úkoly. Platí to stejně tak pro chod domácnosti, jako pro rodinné vztahy, které si přece jen vyžadují jistou dávku diplomacie a smyslu pro povinnost! V Kozorohu by nám to všechno mělo jít mnohem snáz než jindy!

Na lednový návrat do pracovního kolotoče se nám sice teď asi většinou nechce ještě příliš myslet, ale i zde najde Kozoroh své uplatnění – možná ještě lepší než doma! Energie Kozoroha totiž přeje kariéře snad nejvíc ze všech znamení a pomáhá nám stoupat po žebříčku pracovní hierarchie směrem nahoru. Má to však jednu zásadní podmínku – být ambiciózní, vytrvalí a cílevědomě pracovat! A to i tehdy, když se nám vůbec nechce! Tak co, zvládnete to?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.