Home - Články - Velký vánoční tarotový horoskop 2018

Velký vánoční tarotový horoskop 2018

vloženo 16. 12. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký vánoční tarotový horoskop 2018

Užijte si krásné svátky a připravte se na to, co vám hvězdy přinesou! Tarotové karty vám prozradí, jaké budou letošní Vánoce pro každé ze dvanácti znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Vůz
ukazuje, že o svátcích to budete právě vy, kdo bude mít v rukou odpovědnost a kontrolu nad tím, co se jak udělá, kdo z rodiny se zhostí jakého úkolu a tak dále. Nelze říct, že by to byla zrovna jednoduchá role, protože protichůdných nápadů a přání bude spousta. Nejen vaši blízcí budou mít na některé věci rozdílné názory, ale častokrát si ani vy sami nebudete vnitřně zcela jistí, která možnost je nejlepší. Nakonec však všechno zvládnete na výbornou a svátky budou přesně takové, jaké mají být, se svojí jedinečnou a neopakovatelnou atmosférou. Vánoce pro vás zároveň budou znamenat příležitost posunout se v životě dál směrem kupředu. Volnější sváteční dny vám otevřou prostor k novým začátkům a konečně budete mít čas věnovat se tomu, na co se již delší dobu chystáte. Jen pozor, ať si tento cenný čas dobře rozvrhnete a nepromrháte ho. I když, na druhé straně, odpočinek a zábava ke svátkům taky neodmyslitelně patří a měli byste si je dopřát, protože stresu už jste si užili dost!

Býk
Karta Eso pohárů
vám věští nádherné svátky plné lásky, citů a rodinného i partnerského porozumění. Konečně přichází ta správná doba, kdy můžete dát svým nejbližším najevo, jak moc pro vás znamenají, a kdy se taky dočkáte podobných vyznání z jejich úst! Vánoce si užijete v nádherné a neopakovatelné atmosféře něhy, porozumění a láskyplné spolupatřičnosti. Přesně toto vám již delší dobu chybělo – ať už proto, že jste na své blízké měli málo času, nebo proto, že vyznání a projevy citů nejsou ve vaší rodině zrovna na denním pořádku. O to lépe vám to teď padne. Nádherná vánoční atmosféra obměkčí každé srdce, i ty nejzatvrdlejší a životem zkoušené. A tak to má být! Važte si toto překrásné domácí ovzduší plné lásky, protože to zdaleka není samozřejmost! Načerpejte z něj novou energii, která vám pak vystačí i na další týdny a měsíce, kdy už pod vlivem všedních každodenních starostí nebude vždy všechno tak růžové! Když si však ponesete tento pocit ve svém srdci, můžete ho pak kdykoliv později oživit!

Blíženci
Karta Deset mečů
není zrovna jedna z těch nejveselejších a prozrazuje, že se po náročných přípravách na svátky plných stresu cítíte značně vyčerpaně a bez energie. Je to možná trochu škoda, protože takhle unaveni si nemůžete slavnostní dny patřičně užít, ale na druhé straně, všechno špatné je na něco dobré. Postupně si totiž díky tomu začnete uvědomovat, že nemusí být vždy všechno dokonalé, že není nutné mít všechno promyšlené, naplánované a nachystané na sto procent. To, co je totiž na celém předvánočním období pro vás nejúnavnější, je nutnost pořád na něco praktického myslet, něco hlídat, kontrolovat a organizovat. Mnohem raději byste si jako Blíženci přemýšleli nad svými oblíbenými vzletnými filozofickými tématy než nad takovými přízemnostmi, jako jsou nákupy, úklid nebo termíny uzávěrek na konci roku. A tak si dáte předsevzetí, že příště už budete brát svátky s větší lehkostí a bezstarostností, protože tak si je jistě užijete lépe, i když nebude všechno dokonalé a perfektní. Jen na to zkuste do příštího prosince nezapomenout!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Rak
Karta Čtyři mince
ukazuje, že si velmi ceníte své zázemí stabilního domova, materiální a finanční jistoty, a v neposlední radě také jistotu a bezpečí svého rodinného kruhu. Teď o svátcích si to budete uvědomovat dvojnásob a pocítíte silnou vděčnost za všechny tyto cenné dary, které od osudu dostáváte. Odvrácenou stránkou mince však bude skrytý pocit strachu a obav, že byste o své jistoty a pohodlný život mohli snad někdy v budoucnu přijít. Ne že by vám to teď reálně hrozilo, všechno bude v nejlepším pořádku a svátky si krásně užijete, ale znáte to – v dnešní nejisté době se přece může stát cokoliv! Budete proto mít sklon na svých jistotách až příliš lpět a za každou cenu se snažit udržet věci neměnné a stabilní. S tímto přístupem však stěží najdete porozumění s některými vašimi blízkými, kteří budou naopak mít nové a neobvyklé nápady a rádi by něco změnili. U vánočního stolu se však o těchto tématech raději nehádejte – domluvíte se jindy, později, kompromis se jistě najde. Teď by bylo škoda kazit si negativními myšlenkami a obavami jinak nádherné sváteční dny!

Lev

Karta Rytíř mincí
vám přináší velmi odpovědný přístup k tomu, jak dopadnou vánoční svátky ve vaší rodině. Budete se snažit pracovat na maximum, a výsledky, které za sebou uvidíte v podobě krásné sváteční atmosféry a zářících očí nejmladších členů vaší domácnosti pro vás budou velkým zadostiučiněním. Letos se vám naštěstí povede vyhnout se stresu a taky hektickým přípravám na poslední chvíli, protože jste si všechno dobře rozvrhli, naplánovali a začali jste dostatečně brzo. Cítíte v sobě odpovědnost za to, jak věci dopadnou, a jste rádi, že můžete vytvořit něco krásného a přinést lidem, které máte rádi, neopakovatelné zážitky a vzpomínky. Svátky se pro vás tedy ponesou tak trochu ve znamení práce a vytváření zázemí, které si ostatní budou moct užívat. A tak vás to baví, protože jako Lvi jste velkorysé povahy a máloco vám udělá takovou radost, jako když můžete nezištně rozdávat. Snad jen pochvala a uznání, které pak za to všechno dostanete!

Panna

Karta Dva poháry
vám věští svátky plné lásky, spolupráce a souznění duší! Nejsilněji se to projeví ve vašem partnerském svazku nebo manželství, kdy se konečně dočkáte pocitu opravdové harmonie a souladu, budete si po dlouhé době opět připadat jako jedno tělo a jedna duše s vaší milou polovičkou. Příjemnou atmosféru souladu a porozumění si však budete užívat i v dalších vztazích, a to jak rodinných, tak i přátelských. Budete naladěni na velmi citlivou a vnímavou vlnu, takže pro vás bude snadné vycítit, co ten druhý zrovna potřebuje, a poskytnout mu pochopení, pochvalu, útěchu nebo podporu. Krásná sváteční atmosféra vyléčí vaše srdce ze všech starých zranění, budete se cítit skvěle a užívat si pocit, že milujete a jste milováni. Můžete se tedy těšit na tak krásné a úžasné sváteční dny, jaké jste již dávno nezažili. Pozitivní energie, kterou vás vánoční dny nabijí, vám vydrží dlouho, a budete mít radost, že můžete kolem sebe šířit lásku a dobrou náladu!



Váhy
Karta Tři meče
ukazuje, že máte sklon se ve svém srdci trápit kvůli něčemu, co již dávno patří minulosti, ale nostalgická atmosféra vánočních svátků vám to nějakým způsobem připomene. Opět se objeví negativní a pesimistické myšlenky, které znáte z nějakého krizového období ve vašem mládí, možná dokonce i pochybnosti o svých vlastních schopnostech, nebo pocity křivdy, zranění a nespravedlnosti. Je to normální, něco takového se občas stane každému, lepší však bude tyto myšlenky dál příliš nerozvíjet a nechat je jednoduše odplavat – i když ono se to snáz řekne, než udělá! Nechcete si přece zbytečně kazit krásnou sváteční atmosféru přemýšlením o tom, kdo vám kdy v minulosti ublížil! Nepříjemné události již patří pouze vzpomínkám, zatímco před vámi se otevírají mnohem krásnější zážitky tady a teď. Možná bude užitečné si o těchto pocitech popovídat s někým z dobrých přátel, kdo vás pochopí. Říká se přece, že sdílené trápení je poloviční, a vypovídat se z něj vám rozhodně pomůže se s tím srovnat!

Štír
Karta Eso mečů
vám v těchto svátečních dnech přináší silnou novou energii, inspiraci a nové skvělé nápady. Ve volných dnech budete mít dostatek času si to všechno dobře promyslet, a do nového roku díky tomu vykročíte tou správnou nohou se spoustou nových perspektivních plánů, ať už se to týká podnikání, práce, cestování nebo nějakého vašeho koníčku. Oplýváte sebedůvěrou a dobrou náladou, které budou nakažlivé i pro vaše okolí, takže do své rodiny i kruhu přátel přinesete optimismus, činorodost, a možná i trochu zdravé soutěživosti, která vás bude všechny motivovat k odvážným a velkým činům. Další pozitivní událostí těchto svátků bude vyřešení starých konfliktů a sporů v rodině, když se věci konečně vyjasní a najednou jako kdyby problém ani neexistoval – objeví se skvělé řešení, na kterém se všichni jednoznačně shodnou! Sváteční dny vás tedy posunou o hodně kupředu, budou pro vás inspirací a přinesou vám velmi pozitivní a tvořivou energii, kterou pak budete moct dlouhodobě využívat a čerpat z ní!

Střelec

Karta Páže mincí
vám přináší tvořivost na hmotné úrovni, hlavně co se týče domova a rodiny. O svátcích vás bude bavit dělat něco krásného pro své nejbližší, vylepšovat, zkrášlovat a umožňovat zkrátka vznik novým věcem, které budou všem dělat radost. Je to zároveň karta rodinného života a rodičovství, takže pro mnohé Střelce mohou být právě tyto Vánoce přelomové a přinést rozhodnutí přivést na svět potomka, nebo již rovnou i těhotenství! Pokud tedy ve své duši toužíte po založení rodiny nebo pořízení dalšího potomka, právě teď o svátcích na to přichází ta správná doba! Svátky budou velmi přát vašemu vztahu s dětmi, a to nejen vašimi vlastními, ale i s ratolestmi vašich sourozenců, přátel nebo s vnoučaty, pokud je již máte. Bude vás bavit vymýšlet pro děti program, dělat jim radost a přinášet jim tak neopakovatelné vánoční zážitky. Tyto svátky pro vás zkrátka budou mimořádně pozitivní a tvořivé po všech stránkách a budete z nich mít velmi dobrý pocit. A to je přesně to, po čem toužíte!

Jak přežít zimu podle znamení zvěrokruhu? Prosincové, lednové a únorové dny nemusejí být vždycky ošklivé, ale prázdninovému období se prostě nevyrovnají. Nedostatek sluníčka způsobuje ztrátu energie. Jsme unavení a nic nás nebaví. Co nám zvedne náladu podle hvězd?



Kozoroh

Karta Královna mečů
ukazuje, že ve vztazích s rodinou a blízkými budou letošní Vánoce ve znamení upřímnosti, otevřenosti a opravdovosti. Teď již nemá smysl si na nic hrát, situace uzrála na to, abyste ukázali ostatním své skutečné motivace a priority, nikoliv to, co se od vás očekává. Konečně budou ostatní připraveni to pochopit, a tak můžete odhodit konvence, předsudky a různé masky a role, které jste jeden před druhým hráli. Možná jste rodiče, manželé, děti svých rodičů, nebo také zaměstnanci, příslušníci nějaké skupiny, přívrženci politické strany nebo církve – ale v první řadě jste lidé, a každý z nás je jedinečný ve své skutečné podstatě. A právě to je základem opravdových, upřímných a hlubokých vztahů, nikoliv jestli je někdo takový nebo makový a jestli splnil to, co jsem od něj očekával, protože to přece všichni dělají, dělali to tak rodiče a co by tomu řekli sousedé. Bude to velmi osvobozující a rozhovory o podobných tématech vás během svátečních snů posunou ve vašich mezilidských vztazích o hodně kupředu. A nebojte se, obejde se to bez hádek!

Vodnář
Karta Osm mečů
ukazuje, že jakkoliv si užíváte svátky se všemi jejich krásnými zážitky a jedinečnou atmosférou, někde uvnitř své duše pořád přemýšlíte nad svými dalšími plány do nového roku a neumíte najít uspokojivé řešení. Všechno vám připadá příliš zamotané a bezvýchodné, takže jste rádi, že si můžete o Vánocích od těchto problémů aspoň trochu odpočinout, ale přece jen na to musíte pořád myslet, ať už chcete nebo ne. Budete asi překvapeni, ale ve skutečnosti se nakonec všechno vyřeší mnohem snáz, než byste čekali, a ta pravá cesta se před vámi objeví již v brzké době sama, takže se v podstatě trápíte úplně zbytečně! Klid v duši vám však přinese teprve rozhovor, nebo možná několik rozhovorů s vašimi přáteli a blízkými, kteří vám pomohou podívat se na věc z jiného úhlu pohledu a uvědomit si, že svoji budoucnost vnímáte příliš černě, že ve skutečnosti nemáte žádný důvod k obavám a pesimismu. Bude to velmi uvolňující a příjemné!

Ryby

Karta Osm holí
naznačuje, že o svátcích se věci ve vašem životě budou vyvíjet a posunovat kupředu velmi rychle, až s nimi málem nebudete stíhat držet krok! To vás velmi překvapí, protože jste čekali spíš líné odpočinkové dny, a ono se pořád něco děje! Bude to však příjemné překvapení, protože něco takového jste si někde ve svém nitru již delší dobu přáli. Konečně se pročistí staré energie, dořeší staré problémy a vykročíte kupředu s novými plány, nápady a svěžími novými kontakty s lidmi, se kterými si budete výborně rozumět. Příjemné nové události a dobré zprávy můžete očekávat ve všech oblastech života, jak v rodině, vztazích a domácnosti, tak i v oblasti kariéry, a to i navzdory svátečnímu volnu! Nové podnikatelské plány, nové projekty, které se odstartují se začátkem nadcházejícího roku, nebo také nápady co podniknout v kruhu rodiny či přátel, to všechno vás naplní optimismem, aktivním přístupem k životu a elánem, který bude nakažlivý i pro vaše okolí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.