Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Kozoroha

Slunce vstupuje do znamení Kozoroha

vloženo 18. 12. 2018
čas čtení: 4 minuty

Slunce vstupuje do znamení Kozoroha

Vytrvalý a cílevědomý Kozoroh nám připomíná naše povinnosti a přináší sílu je zvládnout!

sdílet článek na facebooku

Těžký čas uprostřed zimy si žádá sílu!

V nejtemnější den v roce, když je Slunce nad obzorem nejníž a jeho paprsky nás těší jen několik málo hodin denně, přichází chvíle zimního slunovratu a s ním začátek vlády znamení Kozoroha. Tento moment, jeden z nejdůležitějších v roce, nastane 21. prosince 2018 přesně ve 23:23. Konečně se objeví naděje na příchod nového světla, ale zároveň máme před sebou největší mrazy a nejkrutější zimu. A právě v této nesnadné, ale přece jen tolik slibné době nám po dobu jednoho měsíce bude vládnout Kozoroh – zemské znamení, oplývající nevšední vnitřní sílou a vytrvalostí. Právě o jeho sílu a energii se můžeme všichni opřít, abychom se přes nejtmavší a nejmrazivější měsíc v roce přenesli s úspěchem a spokojeností! Kozoroh jako znamení živlu země obrací naši pozornost na materiální a praktický svět. Jeho vládcem je planeta Saturn, která přináší omezení rozletu, nastavuje hranice, a připomíná nutnost disciplíny. Saturn představuje princip otce nebo moudrého učitele, zkrátka někoho, kdo nám připomíná, že nelze úplně všechno, co bychom chtěli. A to je nad Slunce jasné i při pohledu na dění v přírodě v této nelehké roční době. Všude zima, mráz a tma, od podzimní hojnosti úrody daleko, a jaro taky pořád v nedohlednu. Kdo chce přežít v těchto podmínkách, musí mít sílu jako kozoroh, který šplhá po alpských skalách. Pro znamení Kozoroha je proto příznačná ambicióznost, cílevědomost a vytrvalost.

Serióznost, spolehlivost a vytrvalost

Lidé narození v Kozorohu jsou vážní, seriózní a často hodně uzavření. Veselejšími se obvykle stávají až v pozdějších letech svého života. Poznat Kozorohy a nahlédnout do zákoutí jejich duše není snadné a chce to hodně času – to jistě potvrdí každý, kdo měl kdy s nějakým z nich do činění! Pro většinu z nich je důležité působit ve společnosti dobrým dojmem spolehlivosti a serióznosti a hlavně získat uznání – ať už neúnavným šplháním nahoru po kariérním žebříčku nebo jinak. Když přirovnáme zvěrokruh k běhu lidského života, bude Kozoroh představovat moudré, rozvážné a respektované stáří.



V době vlády Kozoroha pocítíme jeho energii všichni – ať už jsme se narodili kdykoliv v roce. Blíží se vánoce a Silvestr, čas slavit, ale přesto v sobě budeme mít něco vážného, seriózního a trochu zasmušilého. A není to pouze těmi krátkými dny, ale taky energiemi, kterými na nás působí planety a Sluníčko pod saturnskou kozoroží vládou! Zkrátka budeme v každé chvíli vědět, že jsou zde nějaké hranice a že musíme dodržovat určitá pravidla – a je to tak dobře! Protože nás to taky zároveň vybízí k tomu se o něco pořádně snažit!

Respektovat omezení – a stoupat po žebříčku

Jak tedy nejlépe využít energii Kozoroha ke svému prospěchu? Přichází svátky, čas rodiny a domova – pragmaticky smýšlející znamení Kozoroha velí obrátit pozornost na to, jestli všechno funguje tak, jak má, a případně na tom zapracovat. Je zkrátka potřeba nezapomínat na své povinnosti a úkoly. Platí to stejně tak pro chod domácnosti, jako pro rodinné vztahy, které si přece jen vyžadují jistou dávku diplomacie a smyslu pro povinnost! V Kozorohu by nám to všechno mělo jít mnohem snáz než jindy!

Na lednový návrat do pracovního kolotoče se nám sice teď asi většinou nechce ještě příliš myslet, ale i zde najde Kozoroh své uplatnění – možná ještě lepší než doma! Energie Kozoroha totiž přeje kariéře snad nejvíc ze všech znamení a pomáhá nám stoupat po žebříčku pracovní hierarchie směrem nahoru. Má to však jednu zásadní podmínku – být ambiciózní, vytrvalí a cílevědomě pracovat! A to i tehdy, když se nám vůbec nechce! Tak co, zvládnete to?

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.