Home - Články - Planety vám pomohou 3.díl Merkur a Venuše

Planety vám pomohou 3.díl Merkur a Venuše

vloženo 7. 2. 2018
čas čtení: 6 minut

Planety vám pomohou 3.díl Merkur a Venuše

Vítám vás u dalšího dílu našeho seriálu o planetách a o tom, jak nám mohou pomoci. Tentokrát se na zoubek podíváme Merkuru a Venuši. Díky síle Merkuru si můžete usnadnit cestování, ale také zjednodušit cestu k vašim cílům. Venuše, ta zase pomáhá utužovat lásku a přátelství. Pojďme na to!

sdílet článek na facebooku

Haló, tady Merkur!

Merkura známe z mýtů jako boha obchodu a cest. Mnohokrát pomohl válečníkům i prostým lidem a stejně tak může pomoci nám. Jsme neustále na cestách. Ať už dlouhých, nebo krátkých. Žijeme v pohybu. Často se ale dostáváme do časového skluzu, nestíháme, vázneme v zácpách nebo nám ujede autobus. Pokud se vydáváte na nějakou důležitou cestu a chcete, aby proběhla bezstarostně a bezpečně, vyzkoušejte malé, ale účinné kouzlo.

Položte na stůl malé kolečko, třeba ze dřeva, když bude mít špičky, tím lépe. Přivažte k němu oranžovou stuhu, nebo klidně provázek. Proč oranžová? To je totiž barva Merkuru! Zapalte vonnou lampu se santalovým olejem anebo santalovou vonnou tyčinku. Kolečko dejte dýmu do cesty, ať jím kouř prochází, ať jej obtéká, ať se stuha vlní vlivem tepla. Pak požádejte Merkur o bezpečí na cestách.

Prosím tě, milý Merkure, sleduj mé kroky a dej, ať jsou bezpečné a ať v pořádku a ve štěstí dojdu cíle. Pane cest, vzývám tvou sílu a moc, aby mě ochránila na cestách světem, aby na mě dohlédla. Dbej o mé bezpečí a štěstí, drahý Merkure.

Kolečko pak schovejte, nejlépe do oranžového šátku a až vyrazíte na svou cestu, vezměte jej s sebou.



Láskyplná Venuše

Venuši známe jako bohyni radosti, úrodnosti a především lásky! Někdy jí také říkáme Afrodita. Jistě si ji pamatujete ze starých řeckých bájí a pověstí. Symbolem lásky je ale dodnes. Jejími znaky jsou holubice a růže. Den, kterému vládne, je pátek. Venuše lásce pomáhá, umí jí rozpoznat, ale pozor! Nikoho nepřinutí milovat proti jeho vlastní vůli. To už by byla černá magie. Využijte Venuši raději k tomu, aby posílila vaši lásku. Vaši lásku k druhým, i k sobě samým. Díky tomu se stanete člověkem, kterého budou ostatní milovat.

V pátek, až bude vycházet slunce si připravte šest knoflíčků, nejlépe zelených a navlečte je na zelenou nit nebo provázek. Zelená, to je Venušina barva! Navlečte knoflíčky na šňůrku a její konce pak svažte, až vznikne kruh. Provlékněte kruhem obě ruce a vezměte do dlaní růži. Použít můžete i růži usušenou. Všechno ještě zesílí růžová voda. Ta pomůže i v případě, že zrovna nemáte žádnou růži k dispozici, nezapomeňte růžovou vodou pokropit kroužek s knoflíky. Stejně tak si růžovou vodou nebo olejem potřete ruce. Přivoňte k té krásné vůni, zavřete oči a požádejte Venuši, aby vás zbavila pochyb, aby ve vás probudila dřímající lásku a zbavila vás smutku a osvobodila srdce, které si připadá uvězněné. Vnímejte své pocity a vůni, kterou cítíte. Pozorujte, jak vaším tělem proudí láska. Dejte si klidně načas, protože lásky je vás opravdu hodně!

Předchozí 1. díl najdete ZDE a 2. díl ZDE

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.