Home - Články - Měsíční horoskop na srpen 2018

Měsíční horoskop na srpen 2018

vloženo 31. 7. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na srpen 2018

Druhý měsíc letních prázdnin je tématem našeho dalšího horoskopu. Nebojte se, nuda vás v srpnu určitě nečeká. Velmi vhodná doba nastane pro obnovu vztahů nebo navázání nových známostí. Pokud vás ještě čeká dovolená, v horoskopu se dozvíte, jak na tom bude vaše rodina a jestli nehrozí nějaké rozbroje. Mysleli jsme ale také na ty, kteří zasvětí srpen práci. Bude to šlapat, nebo ne? Váš nový horoskop přináší odpověď.

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, tento měsíc se s vámi přátelí Merkur, který je ve znamení Lva a vyzdvihuje vaše komunikační schopnosti. Tato konstelace působí taky příznivě na děti a na nová seznámení! Zaměřit se můžete zejména na dny 10. a 11. srpna, kdy se Luna spojuje s Merkurem a vám dodává notnou dávku intelektu. Vaše myšlení je... Více ZDE!

Býk
Milí Býčci, tento měsíc vás čeká tak trochu rozruch. Merkur ve Lvu je nyní ve střetu s Uranem a Sluncem ve vašem znamení. To znamená, že se tento měsíc točí hodně okolo špatného dorozumění a složitější komunikace, která zasahuje i do vaší rodiny. Co se týká vás samých, máte nyní slabší vitalitu. Je vhodné dát si pauzu a... Více ZDE!

Blíženci
Milí Blíženci, od 7. srpna k vám vysílá své přívětivé paprsky Venuše ze znamení Vah a ve srovnání s minulým měsícem tak radikálně mění své působení. Máte se vskutku na co těšit! A co od zářné Afrodité tedy očekávat? Úspěchy můžete zaznamenat v mezilidských vztazích a v navazování nových známostí. Nabízí se vám příležitosti, a to... Více ZDE!


JE TO MUŽ VAŠICH SNŮ? Vydrží váš vztah? Najděte shodu s vaším protějškem pomocí hvězd! Kontaktujte astroložku a kartářku Monu na t. 906 701 701!


Rak
Milí Ráčci, od 7. srpna se vám kříží plány v lásce a penězích. V tomto období si totiž libuje ve své kvadratuře Venuše, která dokáže být občas dost umíněná a působí nepříjemné situace a neshody. Potíže se mohou projevit i v rodinných vztazích, ale stojí při vás přátelé a děti. To je pro vás jeden z nejvíce podstatných... Více ZDE!

Lev
Milí Lvíčci, až do 23. srpna jste vládnoucím znamením, takže se cítíte energicky a jste, jak se říká – ve svém živlu! Navíc se nachází ve vašem znamení intelektuální Merkur a tvoří sextil s Venuší, čímž je přáno obchodním jednáním a uměleckému vyjádření. Chcete-li zaujmout svým proslovem, složit báseň nebo být jinak... Více ZDE!

Panna
Milé Panny, od 23. srpna se cítíte sebevědomě, jelikož tyto dny vstupuje Slunce do vašeho znamení a obdarovává vás velkou vitalitou, přepínáte tzv. na vyšší level! Rovněž se můžete těšit z příznivého vlivu Marse, který se od 13. srpna pohybuje ve znamení Kozoroha a uzavírá s vaším znamením nádherný trigon. Toto hvězdné spojení... Více ZDE!

Měsíční tarot - SRPEN. Zjistěte, čeho byste se měli v srúmi vyvarovat a čemu jít naproti, abyste nepromeškali jedinečnou příležitost! Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu! Vytáhněte si svoje 3 karty z pohodlí domova a získáte výklad připravený profesionální kartářkou.

Váhy

Milé Váhy, v tomto měsíci pociťujete, že jsou zesílené vaše sklony k nacházení krásy a přátelství. Vaše vládkyně Venuše se totiž přesunuje do vašeho znamení a podporuje vaši přitažlivost a společenskou povahu. Dny, které zvyšují váš šarm a pomáhají vám utvořit nová přátelství, či někoho zaujmout, jsou signalizovány... Více ZDE!.

Štír
Milí Štíři, momentálně prožíváte období, ve kterém přitahujete lidi, jejichž radosti a povahové rysy jsou blízké těm vašim! Jupiter zesiluje vliv vašeho znamení a dodává vám magnetickou přitažlivost- prioritně kolem 26. srpna vám jen málokdo odolá! Opačně to však může fungovat v práci, kde vládne napětí a rozepře, není... Více ZDE!

Střelec

Milí Střelci, v období srpna máte zelenou v oblasti komunikace. Trigon Merkura k vašemu znamení vám dává racionální a bystré myšlení, které se projeví jak v práci, tak i ve snaze zaujmout svůj potencionální milostný objev. A nejenom mluva vám k tomu pomáhá - Venuše se drží v přátelských poutech s vaším znamením a dodává vám... Více ZDE!

Symbolika ve snech. Snad každému člověku se zdál sen. Někdy si symboly ze snu pamatujeme, jindy je ihned po probuzení zapomeneme. Občas se stane, že máme noční múru, jindy otevřeme oči se spokojeným úsměvem na tváři. Proč je tomu tak?


Kozoroh
Milí Kozorozi, vaše aktivita je od 13. srpna zesílena, jelikož do vašeho znamení vstupuje Mars a cítíte se více energičtí a průbojní. Na druhou stranu je však váš vládce Saturn od 7.srpna v nepříznivé kvadratuře s Venuší, která zasahuje do financí, práce i lásky. Jedná se o období, ve kterém přichází v těchto oblastech možnost... Více ZDE!

Vodnář

Milí Vodnáři, od 7. srpna se cítíte přímo skvěle, jelikož vás má na mušce samotná bohyně lásky a radosti – Venuše. Její cíl spočívá v nalezení správného protějška, očekávejte tedy rušnější dění, sympatiemi to mezi vámi a vaším idolem doslova jiskří! Venuše vám pomáhá také ve finanční sféře, přičemž vám dopřává i určitý... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, od 13.srpna navazuje váš vládce Neptun přátelství s Marsem a společně vám přejí v plnění vašich přání a nalezení spřízněné dušičky. Rozhodně můžete mít pocit, že si s takovou osobou rozumíte více, než s kýmkoliv jiným a úžasně si padnete do noty. Neptun také podporuje kreativitu a tvorbu, která se projevuje i v rodinném... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.