Home - Články - Měsíční horoskop lásky na srpen

Měsíční horoskop lásky na srpen

vloženo 30. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na srpen

Srpen je ideálním měsícem pro vášnivé vzplanutí. Letní období je nejlepší pro navazování nových vztahů. Potkáte konečně lásku svého života nebo vás čeká divoké vášnivé dobrodružství? Co vám hvězdy přisoudily tento měsíc? Prozradíme vám to!
sdílet článek na facebooku

Beran
První polovina měsíce je pro svobodné i zadané Berany uhnětena stejně přívětivě. Můžete mít všechno, co vaše tělo ráčí. Singles se ovšem soustředí na nalezení spřízněné duše. Selekce bude probíhat s naprostou jistotou, jako byste věděli, že opravdová láska na vás teprve čeká. Nakonec se smíříte i s vášnivým letním románkem. Od 14. srpna se musí zadaní držet zpátky. Mezi vámi a drahou polovičkou to bublá a bohužel nepůjde o erotické napětí. Na druhé straně i po hádce se můžete příjemně usmířit!

Býk

Temperamentní stránka Býků se ve druhé polovině prázdnin ukáže v plné kráse. Zatímco svobodné žene do náruče sympatických protějšků, zadaní to mají o poznání složitější. Drahá polovička není připravena na vaše dominantní chování, takže dochází k častějším konfliktům. Ani jeden nechcete ustoupit ze své pozice. Italská domácnost graduje 14. srpna, pak můžete začít pracovat na usmiřování. Zavzpomínejte na začátky vztahu a udělejte romantické gesto. Nic moc vás nestojí, ale výsledek si oba užijete.

Blíženci

První polovinu července ještě prožijete v zajetých kolejích, kdy hvězdy nechystají žádné milostné kotrmelce. Nestěžujte si na jejich nepřízeň a raději spřádejte plány a připravujte pevnou půdu pod nohama. Až se otočí vítr, budou se vám nahromaděné síly hodit. Popustíte uzdu fantazii a rozhodnete se zrealizovat, co jste několikrát prožili ve svých představách. Přemluvit ke svým hříšným plánům drahou polovičku naštěstí nebude vůbec složité. Závěr srpna je také nakloněný nezadaným Blížencům na lovu.

Rak

Milí Raci, srpnový program není k milostnému životu moc vlídný. Svobodným se do cesty pletou zvláštní existence, až můžete nabýt pocitu, že normální ženy či muži už vymřeli. Hlavu vzhůru, nepřízeň nebude trvat věčně. Vychutnávejte si pocit svobody a věnujte se aktivitám, které vám jsou milé. O tělesné blaho se ostatně dokážete postarat sami. Pokud se vám někdo snaží vlichotit do přízně, poslechněte svou vrozenou intuici. Jakmile se jí něco nezdá, vezměte nohy na ramena. Hrozí citové zklamání.


VYUŽÍVÁ VÁS PARTNER? Zaslepila vás láska? Pomohu vám tuto situaci vyřešit! Zavolejte mi - 906 701 701! Kartářka Ariela


Lev
Léto, budiž pochváleno. Lvi mohou vyhlížet plodné období, kdy jim Afrodita přeje ve všech milostných ohledech. Záleží pouze na vás, zda hledáte flirt, románek na jednu noc nebo osudovou lásku. Vesmír skryje obojí pod svá hřejivá křídla a umožní vám, abyste si užili do sytosti tělesného i duševního blaha. Báječné chvíle čekají dokonce i ty z vás, kteří už se pomalu s láskou loučili. Chytíte druhý dech a připomenete si, proč jste se vlastně s partnerem dali kdysi dohromady. Zase to mezi vámi jiskří.

Panna

Rozhodně se neřídíte heslem, kdo nic nedělá, nic nezkazí. V srpnu se raději stokrát spálíte, než byste něco promeškali. Citelné to bude především u zrozenců Panny, kteří svou spřízněnou duši hledají. Během rekordně krátké doby poznáte spoustu zajímavých osob. Jednom jedna ale může být ta pravá. Rozhodující slovo nechte na své intuici, ta vás na rozdíl od přátel a příbuzných nezklame. A jaké vyhlídky mají Panny ve vztahu? Díky aktivitě a schopnosti vyslovit touhy nahlas zažijete skutečné štěstí.

Váhy

Sex-appeal Vah je na vzestupu, což nezůstane bez povšimnutí opačného pohlaví. Někdo o vás stojí tak moc, že je ochoten bojovat i s oficiálním protějškem. Trocha žárlivosti nebude v letitých vztazích na škodu. Miláček ocení vaše kvality a začne se starat, aby o vás nepřišel. Využijte toho a prosaďte to, co je pro vás v lásce klíčové. Singles se radují z četných příležitostí k seznámení. Jeden ctitel střídá druhého a vy se nechcete vázat na prvního sympaťáka či sympaťačku, který vám padne do noty.

Štír

Srpnové dění je plné inspirativních tváří a vzrušujících zážitků. Hvězdy lákají k uměleckým činnostem a kulturnímu programu, díky němuž můžete najít spřízněnou duši. Konečně vyskočíte z rutiny a přestanete se scházet se stále stejnými typy protějšků. Vypadá to nejenom na polibek múzy! Jupiter zesiluje magickou auru, takže nehrozí, že by se na háček nikdo nechytil. Zadaní Štíři musí počítat s menšími názorovými třenicemi. Zamyslete se nad tím, zda se skutečně chcete dohadovat kvůli maličkostem.

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Střelec
Také pro Střelce má druhá polovina prázdnin vynikající zprávy! Vesmír nabízí setkání s člověkem, který je vám podobný jako vejce vejci. Báječně si spolu notujete, máte stejný vkus i smysl pro humor. Svobodní se nebudou dlouho rozmýšlet a chytí příležitost za pačesy. Zadaným udělá nový objev pořádný chaos v hlavě i srdci. Okolo 15. srpna zesiluje Venuše přirozený smysl pro humor a dodává jiskru v oku, díky níž budete nepřehlédnutelní. Konečně můžete zažít vášnivé léto, o jakém jste vždy snili.

Kozoroh

První srpnová dekáda svědčí zadaným i svobodným Kozorohům. Doznívá příznivá červencová konstelace a vyplatí se načerpat maximum lásky do zásoby. Zbytek měsíce bude totiž po citové stránce o poznání chudší. U zadaných se rozplyne romantická bublina. Protějšek se najednou zabývá jinými věcmi a vás čeká vystřízlivění z růžových snů. Naštěstí jste od přírody racionálně založení a z žádného překvapení se hned tak nezhroutíte. Rychle se přeorientujete na vlastní program a počkáte na vhodnější klima.

Vodnář
Afrodita slibuje nezadaným Vodnářům tolik citu, kolik dokážou do svého srdce pobrat. Nejpříznivější chvíle k seznámení nastává okolo 14. srpna. Přitom nejde o lásku na první pohled, spíše o přátelské popovídání, které se časem vyvine v něco mnohem hlubšího. Důležitá je v tomto ohledu vaše otevřená povaha, kterou si druzí musí zamilovat. Pouze v existujících vztazích musíte počítat s napjatější atmosférou. Máte pocit, že vás drahá polovička neustále kritizuje, ale spíš jde o vaši vztahovačnost.

Ryby

Druhou polovinu prázdnin si užijete ve velkém stylu. Vesmír slibuje porozumění u stolu i v posteli, někdy to dokonce propojíte v jedno. Nuda je slovo, které v milostném životě neznáte. Dáte průchod vášním a jako vodní znamení překvapíte temperamentem skrytým ve srdci. Že jste zatím bez drahé polovičky? Pak do nového školního roku můžete vstoupit s novým objevem po boku! Kolem 26. srpna připravuje Luna s Neptunem seznámení s protějškem uhněteným vám na míru. Byla by velká chyba sedět za pecí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.