Home - Články - Láskohled 30. července - 5. srpna

Láskohled 30. července - 5. srpna

vloženo 27. 7. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 30. července - 5. srpna

Nezadaní Berani budou mít úžasnou příležitost potkat svého ideálního partnera. Vodnáři si užijí šťastné chvíle v milostných záležitostech. Lvi o své lásce pochybují. Jak jsou na tom se vztahy ostatní znamení vám prozradíme v následujících řádcích.

sdílet článek na facebooku

Beran
Nezadaní, tento týden zbystřete. Čeká vás týden plný očekávání, flirtu a nových možností. Hvězdy lásky jsou vám příznivě nakloněny a vy si budete užívat obdivných pohledů okolí.

Býk
Nenechte se zmást tajemnou mluvou někoho, o koho máte zájem. Pouze vás zkouší a pokud zkouškou projdete, zboříte ty bariéry mezi vámi a budete si užívat jiskřící energii lásky.

Blíženci

Čeká vás bohatý společenský týden a budete si ho náležitě užívat. Někde ve víru tance vás bude pozorovat osoba, u které se objeví zájem. Ne nadarmo se říká, že léto je časem vášně.

Rak
Zadaní, mějte se na pozoru. Kolem vaší lásky krouží mraky a možná se schyluje k bouřce. Využijte víkend k tomu, abyste tyto problémy zažehnali a nastolili ve vašem vztahu pohodu.


BRÁNÍTE SE NOVÉMU VZTAHU ZE STRACHU, ŽE NEVYDRŽÍ? Nahlédnu s Vámi do jeho budoucnosti! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701, nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS DANIELA na 904 30 44. Paní Daniela


Lev
Stále jste na pochybách ohledně objektu vašeho zájmu. Nejste si jisti svými city, ale ani city toho druhého. Zkuste se uvolnit a přijít na jiné myšlenky, pak se pochyby rozplynou.

Panna
V tomto týdnu se budete vznášet na vlnách harmonie. Váš vztah je plný poklidu a lásky a nic vás nemůže rozházet. Dokonce si uděláte čas jen pro sebe a strávíte ho na úžasném místě.

Váhy
Váš sex-appeal bude tento týden doslova magický. Budete vnímat obdivné pohledy okolí i záblesky touhy v očích osob opačného pohlaví. Nebojte se ani drobného milostného flirtu.

Štír

Poslední dobou upadáte ve vztahu do nebezpečného stereotypu. Udělejte tomu průtrž a překvapte partnera nečekaným pozváním. Hvězdy jsou vám nyní v této oblasti skvěle nakloněny.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Střelec

Stále hledáte na své lásce chyby a pokoušíte si ji přetvořit k obrazu svému, což je příčinou mnoha konfliktů. Ujasněte si ve svém životě některé věci a stonásobně se vám to vrátí.

Kozoroh

Nebojte se udělat první krok a překvapte jak sebe, tak i svůj protějšek. Vaše odvaha bude odměněna, a vy si začnete užívat láskyplné pohledy i doteky, jak jste si to vždy přáli.

Vodnář
Tento týden jste dítětem štěstěny. Vše se vám daří a opravdu velké štěstí vás čeká v milostných záležitostech. Využijte toho a udělejte něco, na co už se chystáte opravdu dlouho.

Ryby
Máte pocit, že se někdy za partnera stydíte, a to je i důvodem vašeho občasného smutku. Zkuste si se svou láskou o svých pocitech promluvit a uvidíte, jak jednoduché bude řešení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.