Home - Články - Letní tarot kariéry

Letní tarot kariéry

vloženo 24. 7. 2018
čas čtení: 10 minut

Letní tarot kariéry

Je čas dovolených, ale to neznamená pustit práci a kariéru úplně z hlavy! Čeká vás pracovní léto? Přečtěte si letní kariérní rady tarotových karet a buďte připraveni!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Tři meče
vám připomíná, že pracovní záležitosti je lepší si nebrat příliš osobně a nepřipouštět si je k srdci tak, jako to občas děláte. Z toho pak hrozí akorát zbytečná zranění a zklamání, i když se jedná o věci, které by mohly a měly zůstat na ryze profesionální úrovni. Možná někdo z vašich kolegů neudělá to, co byste od něj čekali, a vy si z toho budete mít sklon dělat až příliš velké a pesimistické závěry, ale to vám může pouze zbytečně ubrat energii, nic jiného. Nejspíš vám dotyčný člověk nemůže vyhovět zkrátka proto, že opravdu nemá čas, nehledejte za tím nic osobního. Podobně se snažte nebrat si příliš k srdci ani kritiku na vaši adresu. Bude se jednat o něco zcela věcného, praktického a nikterak zásadního, takže není důvod za tím vidět cokoliv hlubšího a cítit se zklamaně. S trochou optimismu a pozitivního myšlení pracovní léto hravě zvládnete, naopak různé negativní úvahy a černé myšlenky vám mohou jen a pouze přidělat starosti – tak pozor na ně!

Býk
Karta Tři mince
vám přináší velmi optimistickou a příjemnou věštbu – konečně se dočkáte významných, viditelných a důležitých dílčích úspěchů! Letní události v zaměstnání vám jasně ukáží, že jste na dobré cestě, a že má smysl pokračovat v rozjetém projektu, protože má skutečně velkou perspektivu! Bude se jednat o záležitost, na které poslední dobou pracujete velmi intenzivně, ať už je to váš osobní projekt, podnikatelský nápad nebo něco, co vám bylo v zaměstnání přiděleno do vaší odpovědnosti. Máte obavu, že vám práce zabere v létě příliš mnoho času a bude si vyžadovat tolik energie, že se snad ani nedostanete na dovolenou – ale na druhé straně vás to baví a jste rádi, že se konečně věnujete něčemu skutečně smysluplnému. Díky tomu, že všechno půjde hladce a bez potíží, se vám nakonec povede ušetřit si i spoustu volna, se kterým jste původně raději nepočítali, a to je rozhodně dobrá zpráva! Z úspěchů tedy budete mít radost po všech stránkách!

Blíženci

Karta Devět pohárů
vám věští spokojenost, hojnost a pracovní naplnění. Štěstěna stojí na vaší straně a letos v létě si na práci rozhodně nebudete moct stěžovat, ať už jste zaměstnanec nebo podnikatel. A pokud práci zrovna hledáte, taky se můžete těšit, že se na vás usměje štěstí s vynikající příležitostí! Nebude vám zkrátka nich chybět, práce vás bude bavit, finanční ohodnocení předčí vaše představy, a navíc vám ještě zůstane i dostatek volného času na letní radovánky! V neposlední řadě vás potěší zlepšení vztahů na pracovišti – budete skvěle vycházet jak s kolegy, tak i se šéfem, a to už je co říct! Dobrá nálada vás díky tomu nebude opouštět, a budete ji šířit i kolem sebe, takže pak budete ještě oblíbenější! Jen jedné věci byste se měli zdržet, a to je zbytečné vytahování problémů, které teď nespěchají, a snaha je řešit. Je pravda, že vám přebývá energie, ale mnohem lépe ji využijete ve svém volném čase, raději než tlačit na kolegy, ať teď v době dovolených dělají něco, co může počkat!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Rak
Karta Svět
patří mezi nejkrásnější a nejoptimističtější karty tarotu! Ukazuje vám, že přichází doba, kdy se konečně posunete ve svojí kariéře na novou vyšší úroveň! Přichází čas dokončit a uzavřít staré projekty, těšit se z dobře vykonané práce a viditelných úspěchů. Je to konec jedné zajímavé a přínosné kapitoly ve vaší kariéře a příležitost k novým začátkům ještě větších a ambicióznějších plánů! Právě teď se vám otevírá velmi široké pole možností, a tak je rozhodně dobrý nápad věnovat i v letních měsících práci patřičnou pozornost – můžete z toho velmi výrazně profitovat! Na druhé straně si však můžete dopřát i pořádný odpočinek, který si teď skutečně zasloužíte! Budete rádi, že vás na dovolené už neobtěžují žádné starosti z nedávných projektů, protože než vyrazíte, povede se vám všechno zdárně dovést k úspěšným koncům a uzavřít. Ve chvílích volna je pak dobrý nápad nechat si věci projít hlavou trochu s odstupem a nadhledem. Čemu byste se chtěli v budoucnu více věnovat? Jaké projekty vás lákají? Teď je doba, kdy se rozhoduje o budoucnosti!

Lev
Karta Poustevník
vám radí vsadit letos v létě na samostatnou práci, a na kolegy a spolupracovníky se raději příliš nespoléhat. Je toho hodně, co byste chtěli stihnout, ale všichni budou rozlétaní a je těžké spoléhat se na ostatní, když každý už řeší jen svou dovolenou, a práce pak musí jít stranou. Když se do toho pustíte, jsou pro vás letní měsíce velmi perspektivní a zvládnete se posunout o velký kus kupředu. Bude se jednat o věci, které je potřeba udělat, ačkoliv nejsou navenek příliš vidět, tedy různé přípravní činnosti, administrativu, plánování a podobně. Pracovat budete spíš hlavou, a bude si to vyžadovat hodně pozornosti, přemýšlení a soustředění. Občas vás u toho bude trápit pocit osamělosti a snad i nepochopení, že si o svých plánech, projektech a aktivitách nemáte ani s kým popovídat. Každého ve vašem okolí totiž bude spíš zajímat volný čas, dovolená, cestování, a nad pracovními záležitostmi se jen málokomu bude chtít přemýšlet. Ale nic si z toho nedělejte, sami přece nejlépe víte, co chcete a potřebujete, tak si za tím jděte – samota může mít i své výhody!

Panna

Karta Páže holí
vám přináší novou energii, nadšení a motivaci do práce! Možná budete až sami překvapeni, že i v období dovolených se budou vaše myšlenky často točit kolem nějakého nového projektu či zajímavé nové příležitosti – znamená to, že je to pro vás zkrátka důležité, a to je dobře! Události nadcházejících týdnů pro vás budou v kariérní oblasti velmi perspektivní a můžete se těšit na dobré zprávy! Pokud však chcete tyto příležitosti využít, bude to záviset také na vás, na vašem nasazení a elánu, který své práci věnujete! Nadřízení nebo zákazníci si rychle všimnou, že vás vaše práce opravdu baví a děláte ji s radostí, a díky tomu vám odpustí i drobné začátečnické omyly ve zcela novém projektu, do kterého se teprve dostáváte. Pokud vám vaše práce již naopak připadá stereotypní, je to znamení, že nadešel čas porozhlédnout se po nových možnostech a příležitostech, které vám opět přinesou nadšení a budou vás motivovat. Nemusíte však dělat radikální změny, naopak lepší bude začínat s novinkami opatrně, postupně, a nikoliv hned na plný plyn.


Pracant podle znamení zvěrokruhu. Někdo vykazuje vysoké pracovní nasazení, jiný to s plněním úkolů moc nepřehání, další se doslova ulívá. Podívejte se, jak to vidí s vaším pracovním elánem hvězdy!


Váhy
Karta Síla
ukazuje, že ve vašem nitru se teď ukrývá obrovská energie, kterou si možná ani neuvědomujete, ale pokud se vám povede ji správným způsobem nasměřovat, můžete z ní mimořádně profitovat! Máte potenciál dosáhnout i těch cílů, které jsou na hranici vašich možností, ale nejprve si je musíte vytyčit a pak zapojit veškerou sílu vůle a soustředění, abyste nasměrovali vaše schopnosti a sílu právě tam, kde je to potřeba! Nebude to vždy snadný úkol, protože teď v létě je zde hodně věcí, které přitahují vaši pozornost a budou vás od práce rozptylovat. Dovolená, přátelé, záliby ve volném čase – to všechno je sice důležité, ale nikoliv na úkor práce. A co teprve, když se do hry zaplete letní láska – pak bude ještě o to složitější koncentrovat se na váš projekt a věnovat mu energii, kterou potřebuje, ale musíte v sobě najít dostatečnou sebekontrolu a udělat to, pokud toužíte po úspěchu! Výsledky budou ovšem stát za to – sami budete překvapeni, kolik toho dokážete zvládnout a co se ve vás ukrývá!

Štír
Karta Osm pohárů
naznačuje, že prožíváte nějaké pracovní zklamání a rozčarování z aktuálního vývoje událostí. Týká se to především lidí a vztahů na pracovišti, o kterých jste měli trochu jiné představy než to, co teď začíná vyplouvat na povrch. Budete až v pokušení jednoduše se sbalit a odejít, protože vám bude připadat, že spolupráce s určitým typem lidí zkrátka nemá žádný smysl, a že to již nikam nevede. Než se však odhodláte k tak významnému rozhodnutí, zadržte a zkuste tomu dát ještě šanci! Konec konců, kde je záruka, že na novém místě by to bylo lepší? Může se jednat pouze o dočasný problém, který se nakonec vyřeší. Nemalou roli však sehrává také váš sklon k pesimismu, určité záležitosti zkrátka vidíte mnohem černěji, než ve skutečnosti jsou. Zkuste na vaší stávající situaci hledat spíš to dobré než to špatné, a budete překvapeni, jak bude všechno najednou optimističtější, a jak se nakonec i ty věci, které vás trápily, hezky vyřeší!

Střelec
Karta Tři hole
ukazujete, že jste připraveni pustit se do nových velkých plánů, že máte energii a elán, které vás mohou v budoucnu posunout výrazně kupředu. Konečně se vám povedlo uzavřít staré záležitosti z minulosti, a teď se již budete dívat pouze do budoucnosti, a to s patřičným optimismem! Zbývá vám dostatek sil, které již nemusíte věnovat starým věcem, ale naopak je můžete zaměřit na zcela nové plány a čerstvé slibné příležitosti! Víte, že na cestě za svými sny jste teprve v začátcích, ale jste na to připraveni a počítáte s tím, že to bude běh na dlouhou trať. Váš optimismus vám bude nejlepším společníkem, a vydrží vám dlouhodobě. Volnější letní období je tedy vynikající příležitost poohlédnout se po nových možnostech a projektech, kde se v budoucnu můžete realizovat. Když vedle dovolené stihnete udělat i něco nad rámec svých běžných pracovních úkolů, povede se vám udělat si příjemný náskok před konkurencí, ze kterého budete moct v budoucnu těžit. Tato práce vás bude bavit a budete z ní mít radost!

Často se nám v životě stává, že stojíme na rozcestí a netušíme, kterým směrem se dát? TAROT FINANCÍ je tu od toho, aby vám rozhodování pokud možno usnadnil a ukázal správnou cestu. Karty Vám usnadní složité rozhodování, takže se Vám snáze povede odhalit tu možnost, která je pro vás zásadní a kde je možno si svoji finanční situaci zlepšit.


Kozoroh
Karta Rytíř mincí
vám ukazuje, že s patřičným nasazením a cílevědomostí se vám léto strávené v práci rozhodně vyplatí! Zejména po finanční stránce jsou projekty, kterým se budete věnovat, mimořádně perspektivní. Budete ovšem potřebovat odhodlání, vytrvalost a trpělivost, bez nich to nepůjde. Jako znamení živlu země však patříte mezi praktické a houževnaté lidi, takže právě tyto kvality budete moct uplatnit, můžete se spolehnout na své silné stránky a ukázat světu své přednosti. Šéf ocení, že se na vás může spolehnout, a zákazníci nebo obchodní partneři ocení váš zodpovědný přístup k práci a budou ochotni si za něj klidně i připlatit. Je vám jasné, že se můžete spoléhat pouze na své vlastní schopnosti a síly, a teď v létě, když jsou všichni na dovolené, to bude platit dvojnásob. To je však pro vás zároveň i výzvou na to, abyste ukázali, co je ve vašich silách a zároveň našli nové a perspektivní příležitosti k výdělku a ke kariérnímu postupu.

Vodnář
Karta Král mincí vám přináší pragmatický a realistický přístup k práci, které budou základem vašeho letního úspěchu. I v období dovolených vás neopustí cílevědomost a vytrvalost, a půjdete si za svými cíli a ambicemi stejně jako kdykoliv jindy v roce. Upřímně, jedna z vašich hlavních motivací jsou finance, které teď z určitých důvodů obzvláště potřebujete, a jste ochotni pro to také něco udělat. Volnější letní dny jsou pro vás příležitostí, jak si ještě přilepšit, protože rádi přijmete odpovědnost navíc i za lidi, kteří odjeli na dovolenou. Díky své spolehlivosti si upevníte svoji pozici, a šéf ocení, že se na vás může v každé situaci zcela spolehnout. Ještě spokojenější budou ti Vodnáři, kteří jsou vlastními pány třeba na podnikatelské dráze, protože umíte pořádně zabrat, a práci si dovedete rozvrhnout a zorganizovat tak, že všechno zvládnete a zároveň vám ještě zůstane i nějaké to volno třeba na cestování. Budete si cenit jistoty, a víte, že to jde pouze tehdy, když jste schopni nabídnout stejné jistoty ostatním lidem!

Ryby
Karta Spravedlnost
vám předpovídá, že konečně budete po zásluze odměněni a vaše úspěchy a námaha nezůstanou bez povšimnutí! Odměny budou férové a příjemné, ať už se jedná o finance, nebo o možnost pracovního postupu, případně o získání nového lepšího místa, když ukážete svoje schopnosti. Ale pozor, počítejte zároveň i s tím, že odfláknutá práce vám teď jen tak snadno neprojde, dokonce i v případě, že jindy se to příliš nekontroluje. Situace bude taková, že zkrátka můžete vsadit na poctivost po všech stránkách. Pokud všechno uděláte svědomitě tak, jak je potřeba, zasloužené ocenění vás nemine. Ale naopak, jestliže se spoléháte, že je šéf na dovolené a nevidí vás, může se vám to velmi silně nevyplatit! Čisté svědomí bude základem úspěchu. K tomu patří také pravdomluvnost – dobrá zpráva je, že všichni, kdo splétali intriky, teď budou táhnout za kratší konec, a spravedlnost jim ukáže, že jejich jednání se v konečném důsledku opravdu vůbec nevyplatí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.