Home - Články - Krvavá Luna otevírá temné stránky

Krvavá Luna otevírá temné stránky

vloženo 23. 7. 2018
čas čtení: 4 minuty

Krvavá Luna otevírá temné stránky

V noci z 27. na 28. července se těšte na nejdelší zatmění Měsíce jednadvacátého století! Samotné zatmění bude trvat 103 minut, od začátku do konce pak celý proces zabere bezmála čtyři hodiny. Ve střední Evropě bude nejlépe viditelné mezi západem Slunce a půlnocí. V České republice se maximální fáze zatmění dočkáme ve 22 hodin a 21 minut. Takže hned po hlavním televizním vysílání vyrazte na čerstvý vzduch.

sdílet článek na facebooku

Proč bude letošní zatmění rekordně dlouhé? Je to tím, že nejvzdálenější, a tím pádem nejmenší úplněk roku prochází geometrickým středem stínu země, který je největší právě v červenci. Kromě toho bude na obloze v blízkosti Měsíce jasně vidět Mars rudě zbarvený od slunečního svitu. Stejně tak Měsíc bude mít tuto zčervenalou barvu díky zemské atmosféře, proto si letošní zatmění vysloužilo přívlastek Blood Moon, tj. krvavý měsíc.

Ptáte se, zda lze tyto dva jevy prakticky využít v běžném životě? Naši předkové věřili, že zatmění Měsíce je znakem toho, aby znesvářené strany zakopaly válečnou sekeru. Je to příležitost podat ruku k usmíření a stmelit zpřetrhané vazby. Zatmění odkazuje stejně jako nov k rodině, domovu, intimním vztahům a emocím. Působí však na náš soukromý život ještě silněji. V tento den máme možnost zmáčknout na pomyslné citové klávesnici tlačítko restart a zbavit se všech nánosů, které v uplynulém půl roce ulpěly na našich bedrech.

Jak nás ovlivňuje tajuplný Měsíc? Vliv Měsíce na lidský organismus není stále ještě dokonale odhalen, avšak Měsíc vždy byl dáván do spojitosti se změnami v lidských tělech i duších. Pojďme si společně poodhalit, na jaké změny v našem těle má vliv právě Měsíc.


Spojení Luny s Marsem nám vlévá do žil pocit sebejistoty, atraktivity a sexuální přitažlivosti. Díky němu se rozhodujeme impulzivně a podle vrozených pudů, což ještě umocňuje vliv ukvapeného Uranu. Prioritou v rozhodovacím procesu je blaho rodiny a bezpečí domácnosti. Retrográdní postavení Marsu upozorňuje na všechna nezdravá citová i sexuální pouta, jichž je třeba se zbavit. Podle této konstelace by každému důležitému kroku mělo předcházet dvojité zvážení.

V souladu s lunárním kalendářem bychom se během zatmění Měsíce měli vyhnout zejména cestování, které je v této době zdraví nebezpečné. Dle indických zvyků se nedoporučuje konzumovat jídlo připravené méně než devět hodin před začátkem zatmění ani pít vodu. V tomto dnu se vyhněte důležitým rozhodnutím a zásadním změnám. Nejspíš byste neudělali správný krok. A bohužel se nedoporučuje ani věnovat se žádným sexuálním praktikám, nevinnou masáž nevyjímaje.


TOUŽÍTE PO LEPŠÍM ŽIVOTĚ? Pomohu najít štěstí i vám! Díky rozsáhlým znalostem astrologie vás navedu na správnou cestu! Tel. č. 906 701 701. Vaše Marion!


Co je naopak velmi vítané, jsou očistné koupele před započetím zatmění a po jeho ukončení. V průběhu zatmění se věnujte meditaci, odpočinku, nebo modlitbě. Doporučuje se také udělat něco pro potřebné, darovat ošacení, jídlo, finance nebo nabídnout pomocnou ruku. Obklopte se lidmi, v jejichž společnosti se cítíte bezpečně a příjemně. Snažte se ovládnout vnitřní nervozitu, dovolte negativním emocím, aby vás opustily. Teď jste pány situace a můžete ovlivnit své budoucí směřování. 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.