Home - Články - Magické zatmění pod dohledem Marsu

Magické zatmění pod dohledem Marsu

vloženo 26. 7. 2018
čas čtení: 5 minut

Magické zatmění pod dohledem Marsu

Pokud pátráte po programu na páteční večer 27. července, nemusíte – tentokrát se o program postará sama obloha a k vidění toho nebude právě málo – ve 20:24 začne nejdelší úplné zatmění Měsíce v tomto století a zároveň se k nám na rekordní vzdálenost přiblíží Mars.

sdílet článek na facebooku

Zatmění století

Nejdelší zatmění tohoto století bude viditelné téměř na celé zeměkouli s výjimkou odlehlých oblastí jako Aljaška nebo Severní část Kanady. Připravit bychom si měli nejenom dalekohledy ale i něco malého na zub – protože celé zatmění bude trvat přesně 1 hodinu, 42 minut a 57 sekund.

Navíc zatmění vychází přesně na dobu, kdy je měsíc v úplňku, takže si užijeme podívanou v opravdu magickém provedení. U nás vyjde měsíc nad obzorem již zatměný, protože zatmění začíná ve 20 hodin a 24 minut, ale u nás se vyhoupne na oblohu teprve zhruba ve 20 hodin a 47 minut. Na maximální fázi zatmění si potom musíme počkat až do 22 hodin a 21 minut. Kdo má rád tajemný ráz půlnoci, tak ho potěší, že toto zatmění trvá i přes půlnoc a skončí teprve 19 minut po hodině duchů. Proto pokud chcete zkusit nějaká půlnoční kouzla nebo si jenom užít silnou atmosféru okamžiku, kdy den a noc stojí přesně na rozhraní, pak určitě nevynechejte ani tuto fázi zatmění.

Vhodná jsou obecně kouzla, která souvisejí s krásou, neboť měsíc v úplňku i bez přispění dalších úkazů nahrává kráse. V tuto noc však bude navíc ještě zesílen o harmonii přímky, kterou vytvoří spolu se zemí a se sluncem.


VZTAHY VE VAŠÍ RODINĚ JSOU NA BODU MRAZU? Ráda vám citlivě poradím, jak to správně změnit! Obraťte se na mě na tel. č. 906 701 701! Kartářka Adéla


Rudý měsíc

Zatmění nebude magické jenom tím, že probíhá přes půlnoc a můžeme si ho vychutnat nezvykle dlouho, ale i odstínem – ten totiž bude rudý. Ne, proto, že by Měsíc zaskočila nezvyklá blízkost Marsu, ale kvůli tomu, že se Měsíc ocitne v nejtemnější části zemského stínu – zvaného umbra.

Toto postavení nahrává i různým předpovědím a zajímavým výkladům aktuálních horoskopů, protože tento jev nastává pouze tehdy, když se Slunce, Měsíc a Země ocitnou v jedné přímce. Země se ocitne v samotném středu – po jedné straně bude mít Slunce a po druhé Měsíc. Pokud bychom se na danou událost podívali z pohledu numerologie, je zde ještě jedna zajímavá souvislost – a to datum. Tento jev totiž nastává 27. což je v součtu číslo devět, a právě devítka je patronem rudé planetky Mars, a provedeme-li součet všech numer v datumu 27.07.2018 vyjde nám další devítka – tedy opět číslo rudé planetky Mars.

A do třetice sečteme-li psychické (číslo dne) a osudové číslo (součet všech numer) dostaneme opět devítku. Energie planety Mars, této bojovné, odvážné a úspěchy nesoucí planetky, tak bude všude okolo. Velmi zajímavou výbavu pak přinese do života především těm, který se v tuto dobu narodí. I když její vliv budeme moci cítit všichni – vždyť bude tak blízko.

TAROT PŘÁNÍ je velmi mocný magický nástroj, díky kterému poznáte, zda se přání vyplní nebo nikoliv, co stojí v cestě a dokonce zhodnotí samotnou vhodnost přání. Dozvíte se, co můžete očekávat a zda je Vám přáno a dostanete uživatečné informace a rady. Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Mars na dohled


Po delší době si budeme moci užít této rudé planetky, do jejíž barvy se zahalí i Měsíc, v rekordním přiblížení ve vzdálenosti zhruba 57 a půl miliónu kilometrů. Velký vliv na nás bude mít po celé období, a to od poloviny července až do poloviny srpna, nejsilnější působení, ale bude ve spojitosti s rudým zatměním měsíce.

Na tento den bychom si mohli naplánovat klidně start na nových projektech, který nás láká. Ale pozor, raději by mělo jít o individuální akce – průzkum terénu, návrh webu a podobně. Týmové akce by mohly být poznamenány přetahovanou o moc.

V čem se nám naopak bude dařit je všude tam, kde před námi číhají výzvy. Můžeme si třeba odpočinout při nějaké hře nebo se pustit do přestavby domu, anebo si podat dlouho odkládanou přihlášku na vysokou školu.

Odvahu vyslovit se budeme mít i ve vztazích, jenom pozor na odezvu – může být prudká. A protože se jedná o úplněk a marsovské působení v době vlády Lva, každý bude bojovat hlavně za svou vlastní pravdu, i když srdnatě.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.