Home - Články - Týdenní čínský horoskop 30. července - 5. srpna

Týdenní čínský horoskop 30. července - 5. srpna

vloženo 29. 7. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní čínský horoskop 30. července - 5. srpna

Konec července i začátek srpna. Doba letních radovánek je v plném proudu. Slunce a letní teploty vyzívají k dobré náladě. Co si pro vás v tomto týdnu připravily hvězdy, to vám bez skrupulí prozradíme.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na přelomu měsíce se Krysy potýkají s úředním šimlem, nebo dokonce musí stanout v soudní při. Pravda je však na vaší straně, tudíž se nemáte čeho obávat. Bijte se za své právo! Větší pozornost byste měli věnovat ekonomickým záležitostem... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, hlavou se vám honí spousta zajímavých nápadů a k jejich realizaci schází malý krůček. Vesmír vás však před změnami a riskováním důrazně varuje. Na přelomu července a srpna raději vsaďte na osvědčené postupy. Novinky by... VÍCE ZDE!

Tygr

Jindy aktivní znamení Tygra potřebuje vypnout. Začátek srpna je k dovolené jako stvořený! Hvězdy radí, abyste hodili starosti za hlavu a udělali si dobře na těle i na duši. Investice do své maličkosti se vám vrátí jako bumerang. Pocítíte... VÍCE ZDE!

Zajíc
Kolem Zajíců se motá atraktivní protějšek, který by pro ně udělal první poslední. Taková přízeň vám sice velmi lichotí a nejspíš z ní i dost profitujete, na druhé straně víte, že to není člověk pro vás. Poslechněte svou intuici a netahejte... VÍCE ZDE!


PROŽÍVÁTE TĚŽKOU ŽIVOTNÍ SITUACI? Nevíte, jak dál? Společně najdeme řešení, mé karty nám napoví! Zavolejte na 906 701 701! Vaše Klára


Drak

Všedních starostí máte po krk a nejraději byste od nich utekli někam daleko. Nakonec se vám to podaří díky bujné představivosti. Uzavřete se do vlastního světa a věnujete se pouze tomu, co je vám příjemné. Milí Dráčci, před starostmi však hlavu... VÍCE ZDE!

Had
Začátek srpna slibuje zrozencům Hada fantastický program. V soukromém i pracovním životě válíte a daří se vám jedna záležitost za druhou. Není divu, že vám méně úspěšné okolí začne závidět. Je pouze vaší volbou, zda budete škarohlídy... VÍCE ZDE!.

Kůň

Ačkoliv patří Koně mezi společenská znamení, v závěru července nemají na nikoho náladu. Nejraději byste se skryli před světem, což nebude prakticky možné. Snažte se aspoň obklopit lidmi, kterým na vás záleží. Čemu hvězdy výjimečně přejí, to jsou... VÍCE ZDE!

Koza

Milé Kozy, na začátku srpna vás poškádlí spící žárlivost. Partnerovo zvláštní chování si vyložíte špatným způsobem a hned ho podezříváte z nevěry. Vesmír nabádá ke zklidnění, přesto doporučuje větší obezřetnost. Miláček před vámi nejspíš něco... VÍCE ZDE!

Harmonizace čaker pomocí meditace - pokud toužíte po uvolnění a oproštění se od všeho negativního, měli byste vyzkoušet meditaci. Meditaci, při které pročistíte své čakry a vaše barva aury zesílí. Není nic jednoduššího než to vyzkoušet právě teď. V následujících větách vám napovím, jak na to.

Opice
Vesmírní vládcové slibují příznivý vítr do plachet hlavně pro Opice v dlouholetém svazku. Příliv sentimentu vám připomene dávné chvíle, kdy jste se do sebe zamilovali. A do nového měsíce vstoupíte jako čerstvě zaláskovaný páreček! Cukrujete jako dvě... VÍCE ZDE!

Kohout
Milí Kohouti, přelom měsíce posvítí na zdravotní problémy, které jste se snažili dlouhodobě utišovat. Cítíte, že nejste ve formě a je otázkou, kde je zakopaný pes. Vyrazte na preventivní prohlídku a především začněte poslouchat, co vám našeptává... VÍCE ZDE!

Pes
Se startem druhé poloviny prázdnin přichází do života Psů změny! Jako by do sebe zapadla ozubená kolečka a vy jste pochopili důležité věci, jimž jste dosud nemohli přijít na kloub. Uzavřete otázky z minulosti, k nimž jste se neustále v myšlenkách... VÍCE ZDE!

Vepř
Dobrosrdečná povaha Vepřů se v tomto týdnu ukáže jako kámen úrazu. Jistý filuta se na vás pokusí profitovat a veze se na vaší úspěšné vlně. Neuškodí udělat inventuru ve svých známých a přátelích. Skvělé chvíle se ukazují na milostném... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.