Home - Články - Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2022

Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2022

vloženo 26. 10. 2022
čas čtení: 6 minut

Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2022

Flirtování a milostné dovádění! Užijete si ho i v listopadu? Nebo snad budete řešit partnerskou krizi a neshody? Neváhejte a přečtěte si, co říkají hvězdy na to, jak se vám povede v lásce. Pamatujte totiž, že štěstí přeje připraveným!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vztahové záležitosti jsou v listopadu velkým hnacím motorem pro nezadané i Berany ve vztahu. Rozšiřujete své obzory a snažíte se držet tempo s miláčkem. Díky vašemu temperamentu to není složité. Trávíte společně více času, což prospívá k pohodové atmosféře. Při společném sportování nebo kulturním programu vidíte drahou polovičku v novém světle. A to bude zatraceně sexy! Opět vás to k sobě táhne, dokonce se vám zachce v sexu experimentovat. Posouváte intimní zážitky do daleko vyššího levelu.

Býk
Milí Býci, listopadová konstelace je plná svodů. Odolávejte hříšným myšlenkám, byť jsou velmi příjemné. Přepadají vás i v noci a nevíte, jestli to byl jen sen. Touha po člověku, který není vaším oficiálním partnerem, je ošemetná. Jedná se o pouhé poblouznění, kvůli němuž vystavíte všanc letitý vztah. Nevěra by tentokrát nezůstala utajena. Snažte se raději vnést vzrušení do vyčpělého intimního života. Připravte pro sebe a miláčka víkend bez dalších svědků. Hlavně změňte ovzduší, to vám pomůže.

Blíženci
Zkraje měsíce máte tendenci omlouvat všechno, co se ve vztahu nepodaří. Čerstvé páry prochází náročnou fází, kdy se sžívají se svým novým objevem. Místo cukrování posloucháte samou kritiku. Vaše trpělivost není nekonečná. Po 16. listopadu nastavíte jasné hranice. Pokud je protějšek není schopný respektovat, přijde okamžitá odezva. Nechce vás ztratit, proto své jednání přehodnotí. Singles mají velké oči. Vlivem Marsovy kvadratury s Jupiterem se často stává, že nápadníci nenaplní vaše očekávání.

Rak
Máte za sebou náročné období, ale během listopadu si spravíte chuť. Láska se dostává do popředí a Raci si začnou zase připadat milovaní. Venušin trigon slibuje až do 15. vášnivé okamžiky. Podzimní lásky nejsou citově otevřené, ale někdy stačí jedno gesto a vydá za deset vyznání. Ani dlouholeté páry nestojí stranou. Afrodité připomíná, proč se do sebe kdysi zamilovali. Cítíte příjemné lechtání v břiše a máte chuť miláčka umačkat. V sexu se ho nedokážete nabažit. A ani nemusíte. Zítra je také den.


Lev
Zatímco v říjnu se známostem nedařilo, předposlední měsíc roku nabízí jiné vyhlídky. Zkraje měsíce to ještě nebude snadné. Zakoukáte se do protějšku, který se nechce nechat ulovit. Věřte, že na tu správnou lásku se vyplatí počkat. V partnerství dejte věcem volný průběh. Venuše vám po 15. listopadu do cesty přivede člověka, který nezapadá do řady stávajících nápadníků. A právě to ho předurčuje k úspěchu. Hvězdy slibují, že půjde o aktivního a veselého člověka. Bude radost trávit s ním volný čas.

Panna
Potkáváte spoustu protějšků a děláte si naděje, že by to konečně mohli být ti praví. Narůstající pozornost opačného pohlaví je příjemná. Randíte a nebráníte se žádné nabídce, kterou pro vás Venuše nachystá. Listopad je bohatý na erotické zážitky, což platí pro Panny v dlouholetém vztahu i čerstvě zadané. Ve druhé polovině měsíce se ale snažte ovládnout rozjitřené emoce. Můžete udělat nebo říct něco, čím od sebe nápadníky odeženete. Narůstají i nároky na partnera. Přitom sami nejste bez chybičky.

Váhy
Milé Váhy, listopadová konstelace je pro milostný život hotovým požehnáním. Pomůže zahnat krizi v manželství, nezadaným přinese uvědomění, že nepatří do starého železa. S oficiálním partnerem k sobě objevujete ztracenou cestu. Dřívější neshody jsou zapomenuté a zase vás to k sobě fyzicky táhne. Nejlepší dny pro romantiku jsou kolem 16. října. Co takhle vyjet za láskou někam na wellness? Singles se pohybují v dobré společnosti. S vyjádřením citů nespěchejte, závěr měsíce vám dá potřebné ujištění.

Štír
Báječný trigon Venuše s Jupiterem předurčuje listopad jako měsíc lásky. Snažte se trávit co nejvíc času ve společnosti, protože tam potkáte nejednoho atraktivního človíčka. Zdravé sebevědomí vám dovoluje flirtovat a udržovat několik želízek v ohni. Ani ve vztahu nehrozí nuda. Partner mění plány a ne vždy se vám to zamlouvá. Navíc za jeho chováním hledáte něco, co tam není. Nedělejte předčasné závěry, brzy se dozvíte pravdu, a ta vás uklidní. Snažte se soustředit na romantickou atmosféru podzimu.


Střelec
Milí Střelci, zkraje měsíce zatoužíte po nové lásce. Bohužel ve svém okolí nenacházíte nikoho, kdo by překonal vysoko nastavenou laťku. Ke svým nápadníkům jste velmi kritičtí. Nakonec si vaše srdce získá člověk, na kterém zase vidí mouchy přátelé. Venuše varuje, abyste někomu nenaletěli. Rozhodně byste neměli míchat dohromady city a peníze. V poslední dekádě byste o úspory mohli přijít. Zadaní už nechtějí poslouchat neustálou kritiku. Okolo 11. října se rozhodnete otevřeně si o tom promluvit.

Kozoroh
Chladné počasí a krátící se dny ženou zrozence Kozoroha do partnerovy hřejivé náruče. Potřebujete častější útěchu a v miláčkově blízkosti máte pocit, že je svět ještě v pořádku. Venušin sextil vám do 15. dolévá zdravé sebevědomí, díky němuž je kontakt s opačným pohlavím hračka. Navíc vesmír slibuje, že máte hned kolem 3. listopadu šanci okouzlit i svého tajného idola. Randění s tímto človíčkem vás obohatí o mnoho nových zážitků. Překvapí vás, co všechno se vám začne líbit. V posteli i mimo ni.

Vodnář
První polovina měsíce vás od společnosti spíš odstřihává. Nejste ve své kůži a hloupě si namlouváte, že opačnému pohlaví nemáte co nabídnout. Využijte tuto dobu k rozjímání a pečujte také o svůj zevnějšek. Po 16. listopadu vyletíte jako fénix z popela. Venuše z příznivého postavení se Saturnem dolévá Vodnářům optimismus. Zároveň vám do života přivádí osoby, které garantují určitou stabilitu. Žádné milostné úlety nebo románek se ženáčem. Listopadová známost je plná upřímného a hlubokého citu.

Ryby
V hlavě nosíte romantický scénář, který s vývojem měsíce získává velké trhliny. Čerstvě zadané Rybky nedokážou nového společníka reálně posoudit. Okolo 25. vás Afrodité konfrontuje s realitou a vy nejste spokojení. Partnerovo střídání nálad vyvrcholí v nepříjemný výstup. Jednou či dvakrát přimhouříte oko, ale nakonec známost směřuje ke konci. Na váš vkus je v tomto soužití až příliš vášně využité špatným způsobem. V manželství se snažíte o větší romantiku, jste aktivnější a máte skvělé nápady!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.