Home - Články - Čínský horoskop na týden 24. - 30. října

Čínský horoskop na týden 24. - 30. října

vloženo 23. 10. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 24. - 30. října

Kozy budou skákat radostí, naopak zrozence ve znamení Koně nebo Opice čeká náročný týden. Přečtěte si detailní týdenní čínský horoskop od profesionální astroložky Karmen a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední říjnové dny jdou zrozencům Krysy na ruku. Můžete si gratulovat k perfektně rozvrženému programu, který vám přináší úspěch v pracovním i soukromém životě. Bohužel štěstí není bez šmouhy, protože méně… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadaní Buvolové soustředí veškerou pozornost k drahé polovičce. Snažíte se jí dávat najevo svou lásku, jak vám to jen energie i čas dovolí. I když jste teď zamilovaní až po uši, neměli byste zapomínat na pracovní… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V samém závěru října se dočkáte zklidnění tempa a budete moci nabrat nové síly. Vesmír tomu tak chce, abyste se věnovali odpočinkovým aktivitám. Kromě relaxace nad dobrou knížkou vyzkoušejte i rekreační… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, máte sice spoustu plánů, ale energetický rezervoár není bezedný. Pro nadcházející týden si proškrtejte seznam aktivit v diáři a oddejte se odpočinku. Tělo se potřebuje zregenerovat, v opačném případě to bude… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Na konci měsíce si staví hlavu planeta lásky. Kvůli tomu se mohou objevovat potíže v mezilidských vztazích. Nepopadejte smutku a raději popřemýšlejte, jak to s vámi a drahou polovičkou vlastně je. Prvotní zamilovanost… ČTĚTE VÍCE!

Had
Poslední říjnové dny probíhají pod nadvládou Jupitera, který přináší příslib finančního zisku i kariérního rozmachu. Pokud řešíte nedostatek prostředků, můžete získat zajímavý přivýdělek. Otevřená je také možnost … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ne všechno se vydaří podle plánu. I když rádi směřujete kupředu, teď je třeba na chvíli zastavit a popřemýšlet o dalších krocích. Jsou vaše cíle stále aktuální, nebo se ženete za něčím, co pro vás dávno není důležité? Ke spokojenosti… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Postavení Luny probouzí ve zrozencích Kozy romantické naladění. Dejte průchod emocím a nebojte se vyznání citů ani láskyplných gest. Čerstvé páry mohou snít o dítěti i společném bydlení. Teď je ideální doba mluvit … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, v tomto týdnu vás přepadnou resty, které jste delší dobu odsouvali stranou. Není radno před nimi skrývat hlavu do písku, protože by mohly způsobit zásadní problémy. Snažte se jich zbavit do konce … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Do konce měsíce můžete očistit své jméno a dojít spravedlnosti ve věcech, které vás v posledních týdnech tíží. Jupiter pomáhá při úředních i soudních záležitostech. Jeho vliv pocítíte i v zaměstnání, kde můžete… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zadaní zrozenci Psa by v tomto týdnu měli stočit pozornost ke svému vztahu. Ten je totiž symbolem bezpečného přístavu, ve kterém si odpočinete a neberete nové síly. Nevšímejte si ostatních, protože štěstí záleží… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Dění nadcházejícího týdne ovlivňuje postavení Marsu, který vám dolévá ohnivou energii. Přes případné překážky se snadno přenesete a máte skvělý tah na branku. Vítězné tažení se týká pracovního i soukromého… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.