Home - Články - Týdenní horoskop 24. - 30. října

Týdenní horoskop 24. - 30. října

vloženo 22. 10. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 24. - 30. října

Vstupte do nového týdne pravou nohou! Všechny Lvy čeká týden, kdy svými nápady budou oslňovat okolí. Odměnou bude hřejivý pocit na duši! Naopak Váhy budou čelit opakovaným zkouškám trpělivosti. Kdo však vydrží, ten vyhraje! A co čeká vás? Čtěte více v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Kolega v práci vás hodně naštve. Poslední dobou si hraje na velkého šéfa a má tendenci všem okolo rozkazovat. Svou práci si ale neplní a podle toho to samozřejmě vypadá. Musíte pak za něj dodělávat resty a on si dělá co chce. A to se nikomu nelíbí.

Býk
V domácnosti se už trochu zaběhl režim a vypadá to, že to bude vše probíhat v klidu. Obzvlášť rána byla pro vás všechny dost krušné. Nyní to vypadá že režim, který jste si nastavili, funguje dobře a vy si konečně můžete oddychnout a trochu relaxovat.

Blíženci
Vaše finanční situace není zrovna příznivá. Není divu, momentálně jste měli opravdu hodně výdajů a je třeba myslet i na blížící se svátky. Hledáte, kde nejvíce ušetřit, ale samozřejmě to nebude moc jednoduché. Vy se ale umíte postavit opravdu všemu.

Rak
Konečně si už potřebujete odpočinout od všech vašich starostí a povinností, které jste poslední dobou měli. Zasloužíte si odpočinek a relaxaci. Vyrazte si s rodinou či přáteli někam na výlet, nebo menší dovolenou, která vám vrátí energii do žil.


Lev
Rozhodli jste se, že změníte životní styl. Přijde vám, že jste byli nervózní, měli jste problémy se soustředěním, ale i zdravotní komplikace. Nyní se snažíte žít opravdu zdravě, změnili jste jídelníček, zbavili se zlozvyků a sportujete. Jen tak dál.

Panna
Obzvlášť se vám tento týden bude dařit v milostných vztazích. Okouzlíte totiž někoho, na kom vám velice záleží a už velmi dlouho jste se tohoto vašeho idola snažili nejrůzněji upoutat. Nyní se vám to konečně podařilo a vašemu objevu ani nedáte spát.

Váhy
Máte pocit, že musíte bojovat s kolegy. Neustále se jim něco nelíbí, mají na vše svůj názor a vy se musíte dožadovat toho, aby dělali svou práci, protože pak ji za ně musíte dělat vy. Nechcete samozřejmě žalovat, ale už vám vadí jak vedení nic neví.

Štír
Co se týče vašeho idola, tak jste konečně přišli na to, že jste měli příliš velké oči. Nový protějšek vás jen utvrzuje v tom, že pro sebe nejste vůbec stvoření. Máte každý jiné zájmy, známé a koníčky a vy tušíte, že by vám to v budoucnu neklapalo.


Střelec
Už dlouho bojujete s vedením ohledně zvednutí platu a dosud posloucháte samé výmluvy. Nyní se vám konečně podařilo to, že vám plat zvedli, ale ne o tolik, kolik jste si představovali. Zvedali totiž platy kvůli inflaci všem a vy si zasloužíte víc.

Kozoroh
Jistý člen rodiny je na vás poslední dobou velice jízlivý, snaží se vám neustále míchat do života a samozřejmě dávat nevyžádané, a pro vás naprosto nepotřebné, rady. Nejste příliš konfliktní člověk, ale není vůbec vyloučeno, že celkem dost vypěníte.

Vodnář
Váš protějšek vás štve, protože si stále nárokuje váš čas. Přitom vy byste měli občas prostor jen sami pro sebe. Musíte si ve vztahu trochu určit mantinely a získat si více času pro sebe a své zájmy. Nemůžete se přece celý život jen přizpůsobovat.

Ryby
Umíte prodat své dobré nápady a jste kreativní, ale místo toho, abyste z toho těžili, tak vám spíš přijde, že vám to škodí. Vedení toho jen sprostě využívá, ale výhody z toho žádné neplynou, vlastně jen to, že máte daleko více práce než vaši kolegové.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.