Home - Články - Štír - přechod znamení

Štír - přechod znamení

vloženo 20. 10. 2022
čas čtení: 5 minut

Štír - přechod znamení

V neděli 23.10.2022 ve 12:36 hod vstupuje Slunce do vodního znamení Štíra a přináší sebou i jednu cennou radu: pokud chcete dobýt srdce Štíra, čeká vás dlouhá cesta. Na první pohled bude přátelský a zábavný, ale najednou chladný a odtažitý. Co se skrývá ve Štírově nitru? Pokud vám nesvěří své tajemství, nikdy se nedozvíte, co se s ním ve skutečnosti děje.

sdílet článek na facebooku

Štíra není radno podvádět a lhát mu do očí. Štír má vynikající paměť. Na každou, byť sebemenší křivdu, nikdy nezapomene a připomene vám ji třeba za dvacet let. Žádné jiné znamení zvěrokruhu nemá takový pud sebezáchovy, sexuální náboj, bystrost, schopnost regenerace a citovou hloubku jako Štír. Každá mince má dvě strany. Negativními vlastnosti Štíra jsou výbušnost, náladovost, zraňování a ovládání lidí kolem sebe. Štíra si dostanete na svou stranu jen stěží, protože jen málokomu důvěřuje. Dokonce se může někdy přetvařovat a je předpojatý. Nicméně je houževnatý, loajální, odvážný, nezávislý a touží přijít všemu na kloub. Vyzařuje z něho prazvláštní energie a je přitažlivý pro opačné pohlaví. Nepohrdne románky na jednu noc, platí pro něj citát Mika Waltari: „ Ani blízkost těl nemůže sblížit vzdálená srdce.“

Muž Štír

Jakmile spatříte muže Štíra, pomyslíte si, to je ale suverén. Kdybyste ho ovšem poznali blíže, zjistíte, že má dvě tváře. Veselost a společenskost střídá uzavřenost i smutek. Takovýto muž se nespokojí s obyčejnými ženami, vystavuje se jen s krasavicemi. Ne, že by o ně za každou cenu usiloval, ale prostě ho milují. Štír o sebe umí pečovat, stylově se obléká a udržuje famózní postavu. Jakmile se do něj zamilujete, počítejte s tím, že nebudete sama. Je šarmantní, elegantní a tryská z něj cosi magického. O milenky nemá nouzi. Když se skutečně zamiluje, je věrný a jeho partnerka se nemusí obávat konkurence. Prahnete-li po lásce Štíra, buďte vždy upravená, taktní a okouzlující. Jakmile z vás ucítí něco magického, máte vyhráno. Přitahují ho výzvy. Svou partnerku bude rozmazlovat a hýčkat jako princeznu. Když si žena získá jeho srdce, měla by přestat s flirtováním. Štír je nejžárlivější ze všech znamení a nevěru by nikdy nezapomněl.


Štír se musí věnovat práci, která je až mystická. Uhrane ho povolání policisty, výzkumníka, astrologa, vědce či historika. Muž oplývající jakýmsi kouzlem se také často pohybuje ve finanční sféře. Nesnese chudobu a vždy vydělává mnoho peněz. I když je vytrvalý, nebývá ovšem dobrým vedoucím pracovníkem, nedaří se mu dotáhnout věci do konce. Co se týče hádek, utíká od nich. Nesnáší je. Pokud si myslíte, že si můžete dělat ze Štíra legraci, jste na omylu. Rychle se urazí a vše bere smrtelně vážně.

Žena Štír

Dámy narozené ve znamení Štíra oplývají osobitým kouzlem a rázným chováním. Přiláká vás jejich hlas, který není jako kuňkalka a dechberoucí sex-appel. Existují dva druhy Štírek. První typ touží být elegantní a život bez dlouhých vlasů si nedokáže představit. Zajímavější je druhý typ. Ženy střižené takřka na chlapečka se oblékají sportovně a prakticky. Možná je to proto, že jsou pořád v pohybu. Štírky jsou energické, dominantní, odvážné, věrné, smyslné a pyšní se silnou vůlí. Dokážou být soucitné a trpělivé, ale i nepřátelské a nenávistné.

Není divu, že muži podléhají nevšednímu kouzlu Štírek. Nejvíce zaujmou neproniknutelností, vnitřní krásou, vášní a silnými emocemi. Žena ve Štíru moc dobře ví, co chce a nespokojí se s nějakým hlupákem, který by se nedokázal postarat o její děti. Štírky rády utrácí a jejich manžel to prostě musí respektovat. Zato se může spolehnout, že o něj bude skvěle postaráno. Tato dáma je totiž nadměrně pracovitá, umí řešit nepříjemné životní situace s noblesou a je nesmírně trpělivá.


Žena Štírka je dobrou kamarádkou, vždy se na ni můžete spolehnout. Umí dokonale odhadnout okolí a někdy bývá přehnaně kritická. V její přítomnosti se cítí muži i ženy skvěle, ráda se baví a pomáhá lidem v nepohodě. Jakmile se zamilujete do Štírky, počítejte s rychlými změnami nálad. Pocity štěstí střídá zoufalství. Už taková prostě je a nikdo s tím nic neudělá. V lásce je stálá a o partnera dokáže bojovat, i když to nemá zapotřebí. Štírky zbožňují erotické chvilky, jsou pro ně potřebou. Láska představuje něco odlišného a posvátného.

Co o Štírech ještě vědět?

Štír si na sebe klade vysoké cíle, ale často se nedobere konce. Rád by své představy uskutečnil. Je tak trochu perfekcionista a touží sbírat nové zkušenosti. Pokud Štírovi něco slíbíte, dodržte to, nemá rád plané řeči. Je zajímavé, že do jeho nitra nelze nahlédnout, ale on do vašeho vidí dokonale. Dokáže spatřit něco pod povrchem, častokrát neodolá erotickým svodům a dominuje silnou intuicí. Máte-li zájem o partnerský vztah se Štírem, připravte se na jeho žárlivé scény a majetnické sklony, ale i na pochopení a věrnost. Jak řekl John Erskine: „ Věrnost je dílem charakteru – neroste na louce ani nespadá z nebe.“

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.