Home - Články - Láskohled 24. - 30. října

Láskohled 24. - 30. října

vloženo 21. 10. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 24. - 30. října

Minulost hoďte za hlavu. Je tu další týden plný nových dobrodružství a je na co se těšit. Především Vodnáři hoří láskou! Zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska vás teď provází na každém kroku. Máte kolem sebe spoustu obdivovatelů, kteří touží po vaší přítomnosti. Vy se laškování nijak nebráníte, můžete si to samozřejmě hravě dovolit.

Býk
Máte vedle sebe jedince, na kterého je opravdu spolehnutí. Nemusíte se proto bát žít život podle svých snových představ a občas trochu riskovat, protože víte, že v tom nejste sami.

Blíženci
I když se nový objev zdál fajn a mysleli jste si o něm, že je férový, tak se ukázalo, že opak je pravdou. Nestačíte nyní zírat, co dokáže vypustit z úst a ještě se tvářit důležitě.

Rak
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy. Váš vztah hodně zapadl do stereotypu a ani jeden nemáte chuť na čemkoliv pracovat. Máte pocit, že láska mezi vámi už dávno vyprchala.


Lev
Seznámili jste se se zajímavým jedincem, který je pro mnoho lidí nepochopitelný, ale vám jeho podivný smysl pro humor i jiné názory na svět nevadí. Máte totiž rádi výjimečnost.

Panna
Ve vašem blízkém okolí se pohybuje jedinec, o kterého máte očividný zájem. Možná si ani vnitřně nechcete přiznat, že k této osobě něco cítíte, ale postupem času si to uvědomíte.

Váhy
I když se vám to možná nezdá, tak i přes veškeré problémy ve vztahu které máte, tak váš protějšek se snaží vše zachránit. Jste to ale vy, kdo projevuje malou snahu a bojkotuje.

Štír
Konečně se na vás v lásce usmálo štěstí. Potkali jste někoho zajímavého, kdo vás na první pohled okouzlil. Máte prostě momentálně pocit, že jste si souzení hned od prvního setkání.


Střelec
Tento týden zbystřete, milí Střelci! Máte totiž jedinečnou šanci potkat atraktivního jedince se smyslem pro humor a zejména slabostí pro vaší osobu. Co víc si taky můžete přát.

Kozoroh
Oceňujete, že se váš protějšek nyní ve vztahu velice snaží. Máte sice pocit, že trochu pozdě, ale přesto nechcete hned házet flintu do žita a chcete mu dát jeho poslední šanci.

Vodnář
Jste momentálně velice šťastní a zamilovaní. S protějškem se k sobě chováte krásně a zažíváte to nejkrásnější období ve vztahu. Jen si to užívejte, konečně se na vás usmálo štěstí.

Ryby
Manželské svazky nečeká pozitivní týden. Dozvíte se o svém protějšku velice zajímavé informace, které vás rozhodně nepotěší. Když je budete chtít probrat, tak se setkáte s nezájmem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.